Nieuwsbericht

Van het Bestuur

Per 1 februari 2022 zal Gabriëlle Klinkers onze club gaan verlaten

Nieuws afbeelding 15-1-2022
Per 1 februari 2022 zal Gabriëlle Klinkers onze club gaan verlaten.

Gabriëlle is al vanaf 2007 betrokken bij de onze club. Gabriëlle begon als wedstrijdsecretaris jongste jeugd en snel daarna ook als verenigingssecretaris voor de Technische Commissie. Ze was verantwoordelijk voor onder andere het bewaken van de ledenaantallen, verzorgen van alle communicatie rondom de TC, het regelen van zaken rondom selectie en teamindeling en ondersteuning van de Technische Staf als ook bestuur m.b.t. alle vrijwilligersovereenkomsten.

De laatste jaren werd zij ook verantwoordelijk voor het gehele wedstrijdsecretariaat van de jongste jeugd, junioren tot en met senioren. En met zoveel teams en zoveel leden is dat altijd een hele grote puzzel. Tevens was Gabriëlle de 1e contactpersoon voor de KNHB aangaande leden en de competitie. In 2020 is ze dan ook benoemd als Lid van verdienste.

Gabriëlle haalde in 2020 haar papieren als assistent makelaar en gaat nu een nieuwe uitdaging aan bij de NVM. 'Ik heb het altijd onwijs leuk gevonden om mij in te zetten voor de hockeyclub en zal HC Naarden zeker missen. Ik blijf nog wel met veel plezier hockeyen bij de trim op woensdagochtend.’

We verliezen met Gabriëlle een persoon met veel kennis van zaken en een echte spil in onze organisatie, maar wensen haar vooral ook heel veel succes toe voor de toekomst. 

Met vriendelijke groet,

Bestuur HC Naarden
 
 

HC Naarden - Sportpark 'Naarden'
Amersfoortsestraatweg 14
1411 HC Naarden
Tel: 035 - 695 1001
[email protected]