Nieuwsbericht

Van het Bestuur

De ALV stemt in met contributieverlaging

Nieuws afbeelding 15-7-2021
Tijdens  de jongste ledenvergadering heeft de ALV ingestemd met een verlaging van de contributie. In zijn voorwoord van 3 maart gaf Marc van Wijk al aan dat het - door de gemeenteraad aangenomen - harmonisatievoorstel vanaf het komende seizoen leidt tot een verlaging van onze accommodatie kosten. Deze lastenverlichting is met de corona perikelen een zeer welkome ontwikkeling en kunnen we als club goed gebruiken. Deze structurele kostenverlaging zetten we op drie punten in:
  1. Ca. 40% wenden we aan voor een structurele contributie verlaging van 15 euro per lid (kan iets verschillen per categorie).
  2. Ca. 10% gebruiken we om het materiaalbudget aan te vullen. Jaarlijks geven we veel geld uit aan hockeymateriaal. Denk hierbij aan ballen, loopladders, pionnen en vooral niet te vergeten het keepersmateriaal. Met ca. 90 keepers vervangen we jaarlijks bijna 30 keeper outfits. Dat is geen sinecure en daarvoor zijn we onze materiaalcommissie en keeperscommissie erg dankbaar alsook enkele sponsoren die ons hierin jaarlijks ondersteunen.
  3. Het restant gebruiken we voor eenmalige investeringen en of projecten. Zo wordt komend seizoen het Joost Grasso plein onder handen genomen. De eerste schetsen hiervoor staan al op papier. Het bestuur en de ALV zullen komende jaren kijken naar daaropvolgende projecten. 

 
 

HC Naarden - Sportpark 'Naarden'
Amersfoortsestraatweg 14
1411 HC Naarden
Tel: 035 - 695 1001
[email protected]