Nieuwsbericht

Van de Voorzitter

Woord van de nieuwe voorzitter

Nieuws afbeelding 15-7-2021
Met deze nieuwsbrief sluiten we een bijzonder seizoen af. Vanwege de coronamaatregelen werden de competitiewedstrijden al snel geannuleerd en hebben de seniorenteams maar weinig op het veld gestaan. Gelukkig hebben de jeugdleden een volledig seizoen kunnen doorspelen. Hun trainingen konden gewoon doorgaan en in het weekend organiseerden we onderlinge wedstrijden in allerlei varianten. Nogmaals dank aan de Technische Commissie en de Technische Staf, die bergen werk hebben verzet om dit op te organiseren en begeleiden. 
 
Ook achter de schermen liepen de activiteiten grotendeels gewoon door. En met succes! Want dankzij intensief overleg met de Gemeente Gooise Meren gaan de kosten van de club structureel omlaag. Het resultaat: komend jaar een contributieverlaging (!) voor alle leden. Ook hebben we nieuwe afspraken kunnen maken met onze sponsoren, waardoor we vanaf augustus allemaal in een nieuw shirt spelen. Daarnaast zijn we druk met ons accommodatie. Zo komen binnenkort zonnepanelen op het dak en zijn nu (eindelijk!) concrete plannen gemaakt om het terras komend jaar te vernieuwen.
 
Wat kijken wij uit naar het nieuwe seizoen. Gewoon weer lekker competitie spelen, veel publiek langs de lijn en daarna nog de derde helft op het terras van ons clubhuis. We zien elkaar weer, tijdens het Gooise Jeugd Kampioenschap op zaterdag 28 augustus. 
 
Fijne vakantie!  
Namens het bestuur van HC Naarden,
Bea Berndsen 

 
 

HC Naarden - Sportpark 'Naarden'
Amersfoortsestraatweg 14
1411 HC Naarden
Tel: 035 - 695 1001
[email protected]