Nieuwsbericht

Sponsoring

Feestelijk tekenmoment hoofdsponsors HC Naarden

Nieuws afbeelding 6-7-2021
Zondag 27 juni hebben we op een feestelijke manier gevierd dat onze bestaande en een aantal nieuwe hoofdsponsors Indicia, HockeyDirect, Nike, Nienaber, Florencius en Rabobank zich aan HC Naarden verbinden.
 
We vonden dit een passend moment om ze letterlijk en figuurlijk in het zonnetje te zetten. Onder het genot van de zon en heerlijke hapjes van onze nieuwe catering sponsor Floris & Co uit Huizen werden de contracten ondertekend en door Wilfred Pera vereeuwigd (zie hieronder).
 
Onze nieuwe kledingsponsor Nike gaat, na een zorgvuldig en professioneel aanbestedingstraject door HC Naarden, hun eerste stappen in de hockeywereld zetten met de wedstrijdkleding, lijnteam pakken en de Benjamin jasjes. De distributie zal dit jaar via internet gaan in samenwerking met HockeyDirect. Aan het begin van het nieuwe seizoen zullen de pasmaten op de club hangen en kan er besteld worden.
 
Wie zijn de sponsoren die we op de nieuwe kleding gaan zien:
Indicia is een onafhankelijk digitaal bureau dat sinds 1996 organisaties slimmer maakt. Ze combineren creativiteit, technologie en ondernemerszin. Zo geven ze concrete antwoorden op soms complexe vragen.
Nienaber is specialist in Gooi en Vechtstreek op het gebied van woningmakelaardij, bedrijfsmakelaardij, vastgoed management, en taxaties & advies. Zij zijn een intensieve samenwerking met Meijberg aangegaan die komende tijd meer vorm gaat krijgen. 
Rabobank is al jaren partner van de KNHB en sponsor van HC Naarden. De bank in het Gooi voor particulieren, bedrijven en private banking.
Nike De missie van Nike is: Bringing Inspiration and innovation to every athlete in the world. En vanaf volgend seizoen dus voor het eerst in de hockeywereld en wel bij HCN.
HockeyDirect is ook officiële sponsor van de KNHB. Ze zijn gespecialiseerd in hockey gear bestellen voor 22.00 uur met de dag erna levering en gratis retour.
Florencius is een particuliere school waar kinderen in kleine groepen meer aandacht krijgen. Van pre-school tot en met groep 9, huiswerk-HBO-WO-begeleiding en international school.
Wij zijn trots op deze mooie line up van partners en danken jullie voor het vertrouwen om de komende drie jaar sponsor zijn van de leukste familieclub van ’t Gooi!

Mark van Wijk (Indicia) , Jesse Herrema van Zelus (Nike), Dave Kroon (voorzitter Business Club HCN), Olaf Koning (Hockey Direct)
Manon van Baardwijk (Business Club HCN) en Roderick Alberti (Rabobank)Mark Wiegers (Nienaber Makelaars), Sandra Pouw (secretaris Sponsor cie)

Bea Berndsen (voorzitter HCN), Mark van Wijk (Indicia, Carlo Korssen afwezig), Marjolein Risseeuw (voorzitter Sponsor cie)overzichtsfoto alle aanwezigen


 
 

HC Naarden - Sportpark 'Naarden'
Amersfoortsestraatweg 14
1411 HC Naarden
Tel: 035 - 695 1001
[email protected]