Nieuwsbericht

Van het Bestuur

Bestuur draagt nieuwe penningmeester voor: Boudewijn Blok

Nieuws afbeelding 21-6-2021

Op de aanstaande Algemene Ledenvergadering (donderdag 24 juni a.s.) draagt het bestuur van HC Naarden Boudewijn Blok voor als opvolger van de huidige penningmeester Oscar Rijcken-Voigt .


Even voorstellen: Boudewijn Blok


"Ik ben Boudewijn en woon samen met mijn vrouw Ellen en 3 kinderen (Stijn, Jobbe en Julie) in Naarden. 


Sinds 2019 speel ik in de Veteranen C. Daarvoor al een langere hockeygeschiedenis bij onder andere Gooische, AHBC (Amsterdam), Shot (Tilburgse studenten) en begonnen bij Basko in Veldhoven. 


We zijn een echt hockey gezin en in de weekenden met z’n allen op en rond de velden te vinden. Ellen speelt in Dames A, onze oudste zoon Stijn in JE (hier ben ik ook de coach van), Jobbe in JF en Julie moet met haar vijf jaar nog even wachten. Het familiegevoel op HC Naarden was de reden dat ik ook ben overgestapt. 


Ik werk nu in Amstelveen, maar tot voor voor kort zat ik doordeweek voor mijn werk in Luxemburg en was dus veel van huis. Mijn vrije tijd was dus echt voor mijn gezin. Nu de kinderen zelf ook hockeyen en ik gewoon lekker in Nederland werk, vind ik het leuk om mezelf voor deze echte familieclub in te zetten. Ik kijk er dan ook naar uit om het stokje van Oscar over te nemen. Er staat een mooi bestuursteam, de club staat er goed voor, en zijn er mooie uitdagingen om de tanden in te zetten!”


 
 

HC Naarden - Sportpark 'Naarden'
Amersfoortsestraatweg 14
1411 HC Naarden
Tel: 035 - 695 1001
[email protected]