Nieuwsbericht

Sponsoring

In gesprek met David Purmer van HockeyDirect

Nieuws afbeelding 9-6-2021
Ik vroeg het net ook al aan Nike, maar ben ook erg benieuwd waarom jullie voor HC Naarden hebben gekozen?
HockeyDirect werd positief geprikkeld door de zeer uitgebreide en professionele opzet van de tender die is verstuurd naar meerdere partijen in de Nederlandse hockeymarkt. De gekozen insteek heeft ons direct een duidelijk beeld gegeven van de gedreven manier van werken en de ambitieuze mindset van HC Naarden. HockeyDirect is juist opzoek naar dit soort partners die deze fantastische sport en haar leden serieus nemen en hiermee het allerbeste voor de vereniging voor elkaar willen krijgen. Het lag vervolgens voor de hand om de link te leggen met Nike omdat hier ook veel overeenkomsten zijn in de juiste drive en passie voor de sport.  

Wat maakt deze deal voor jullie zo bijzonder?
De combinatie van de eigengereidheid van HC Naarden, de absolute winnaarsmentaliteit van HockeyDirect en het absolute nummer 1 sportmerk ter wereld, Nike, tezamen. Alle drie streven wij naar: het anders doen dan anderen altijd al hebben gedaan.


Waar hoop je dat we samen over 1, 2 of misschien wel 5 jaar staan?
We hopen dat we samen met de leden en sponsoren van HC Naarden er voor kunnen zorgen dat als er aan hockey wordt gedacht, dat Nike en HockeyDirect gelijk ‘top of mind’ zijn. Of het nu gaat om hockeyschoenen of kleding, alles is mogelijk en beschikbaar.

Wat wordt denk je het grootste succes van deze samenwerking?
Het grootste succes wordt een gezamenlijk doel: een professionele en uniforme uitstraling binnen HC Naarden met altijd Nike en HockeyDirect zij aan zij. Een klanttevredenheid bij HockeyDirect met een beoordeling van minimaal een 9,5. Alle leden gaan genieten van de kwaliteit van Nike en het sportbedrijf HockeyDirect.Wat zijn volgens jullie de voordelen voor de leden?
Tja, waar zal ik beginnen…… :-)
- De allereerste club in Nederland die met het allergrootste sportmerk ter wereld kan samenwerken: Nike. HC Naarden is nu nog de eerste en zal straks tot een selectieve groep hockeyverenigingen gaan behoren die samen werken met dit schitterende merk.
- Een uniek design van het Nike wedstrijdtenue waarbij de kwaliteit van het hoogste niveau is.
- Een geoliede sportmachine waarin je 24/7 hockeyartikelen kunt bestellen en de klantenservice 66 uur in de week bereikbaar is voor advies van echte hockeyspecialisten.
- Een unieke online clubshop omgeving waarin alle HC Naarden producten te koop zijn.
- Vandaag voor 22.00u besteld, morgen in huis.
- Bestellingen uit de clubshop worden altijd gratis verzonden en retour sturen is tevens kosteloos.
- Voordelen en kortingen voor de leden van HC Naarden

 
 

HC Naarden - Sportpark 'Naarden'
Amersfoortsestraatweg 14
1411 HC Naarden
Tel: 035 - 695 1001
[email protected]