Nieuwsbericht

Sponsoring

In gesprek met Jesse Herrema over de nieuwe samenwerking met Nike

Nieuws afbeelding 9-6-2021
HC Naarden is de eerste hockeyclub waarmee jullie als grootste sportmerk in zee gaan. Waarom deze keuze?
Voor ons eerste samenwerking zijn we op zoek gegaan naar een toonaangevende vereniging binnen de hockeysport in Nederland. Via onze partner Hockeydirect kwamen we hierdoor vrijwel direct in contact met HC Naarden. Na de eerste gesprekken met Onno & Johan kwamen we er snel achter dat dit een hele mooie club zou zijn om mee samen te gaan werken. Met name het jonge, innovatieve en opleidende karakter van de club sprak ons erg aan.
 
Jullie zetten hiermee eerste voet in de hockeywereld, wat is jullie ambitie op de langere termijn hierin?
In elke sport waar Nike actief is zullen mensen het herkennen aan het kwalitatieve, innovatieve en uitdagende karakter van het merk. Dit is ook wat we in de hockeysport willen laten zien. Zorgen voor de beste en meest innovatieve producten om alle hockeyers het meeste uit hun sport te laten halen. Dit is iets waar we in Nederland als hockeyland hard aan zullen gaan werken.
 
Wat vind je zelf het leukste of het meest bijzonderste aan deze samenwerking?
Dat HC Naarden de eerste hockeyclub is waar we mee gaan samenwerken, maakt het voor mij natuurlijk extra bijzonder. Daarnaast vond ik het traject dat we hebben doorlopen erg prettig en ben ik positief verrast door de uitstekende organisatie van de club.
 
Ben je zelf ook een hockeyer of heb je iets met hockey?
Ik heb - op een aantal weken hockeytraining via mijn studie na - zelf niet fanatiek gehockeyd. Wel volg ik het graag wanneer het wordt uitgezonden, zoals recent de EHL en support ik oranje natuurlijk tijdens de aankomende Olympische spelen.
 
Waar kijk je het meeste naar uit in deze samenwerking?
 Ik kijk vooral erg uit naar de nieuwe insteek van samenwerking tussen HC Naarden, Hockeydirect en ons merk. Hockeydirect zal onze collectie op een prachtige manier opzetten in een e-commerce omgeving speciaal voor HC Naarden. Ik ben erg benieuwd hoe de leden hier op zullen gaan reageren en wat het verschil zal zijn met de traditionele retail.
 
Zijn er ook uitdagingen? Zo ja, welke zijn dit?
In de huidige Covid wereld zijn sommige zaken wel uitdagender dan normaal. Zeker met de ontwikkeling van de situatie in Zuidoost Azië (een van onze productielocaties) kunnen productietijden langer worden en de verzendingen vertraging oplopen. Achter de schermen zijn we druk bezig om alle producten tijdig in Nederland te krijgen. Zo ver ziet het er positief uit.
 
Wat wordt volgens jou qua kleding het meest gewilde item dat we straks bieden?
Vanuit de mensen binnen de club hoorde ik dat vooral de trainingstop met ¼ rits erg in de smaak zal vallen. Uitgaande van hun expertise verwacht ik dus dat dit een van de meest gewilde items wordt.

 
 

HC Naarden - Sportpark 'Naarden'
Amersfoortsestraatweg 14
1411 HC Naarden
Tel: 035 - 695 1001
[email protected]