Nieuwsbericht

Sponsoring

Nienaber: nieuwe shirtsponsor van HC Naarden

Nieuws afbeelding 9-6-2021
Ewoud Rehe - directeur Nienaber - kun je kort iets vertellen over Nienaber?
Nienaber Makelaars is in 1919 opgericht door Johann Dietrich Rudolf Nienaber. Nienaber met een duidelijke kernwaarde: kwaliteit en transparantie. Hiervan zijn we nooit meer afgestapt; kwaliteit en transparantie vormen nog steeds de rode draad door alles wat we doen. We zijn inmiddels al 102 jaar lang elke dag met de huizenmarkt van Gooi en Vechtstreek bezig. Daardoor weten we alles van de wijken, de woningen, de lokale wet- en regelgeving en de lokale (bestemmings)plannen. Ook doen we continu onderzoek naar de markt en de wensen van mogelijke kopers, zo weten we precies wat er speelt en waar vraag naar is. Naast de woningmakelaardij zijn wij ook zeer actief in de bedrijfsmakelaardij. Binnen beide disciplines houden wij ons naast het aan-/ en verkopen ook intensief bezig met taxaties. Ook hebben wij een uitgebreide adviesafdeling. Binnen deze afdeling adviseren naast de gemeenten, ook de projectontwikkelaar bij de ontwikkeling van nieuwbouwprojecten. Ook beheren wij actief bijna 50 VvE's binnen onze mooie regio. Kortom een heel breed kantoor met goed opgeleide mensen. Met ons gepassioneerde team van 22 man verdeeld over 3 vestigingen adviseren wij onze klanten bij soms wel de mooiste en grootste beslissing in hun leven.

Wat is jouw/jullie binding met HC Naarden?
Ik kom zelf uit een hockeyfamilie pur sang. Met een grootvader en tante die het tot het Nederlands team hebben geschopt is de hockeysport mij met de paplepel ingegoten. Zelf hockey ik nog steeds. Wij zijn met ons kantoor een intensieve samenwerking aangegaan met Jeroen Meijer van Meijberg Makelaars. Hij is al jaren een bekend gezicht op Naarden. De directe binding is er op die manier dus al jaren. Bij onze gesprekken over deze samenwerking werd ook de sponsoring van jullie mooie club besproken en waren het snel eens dat we deze mooie kans zouden benutten.
 
Waarom heb je ervoor gekozen om shirtsponsor te worden?
Zoals ik al aangaf draag ik de hockeysport een warm hart toe. Ik heb als klein jongetje op jullie complex gevoetbald toen het nog Naarden '79 was. Zo heb ik hockeyclub Naarden zien ontstaan en groeien tot wat het nu is. Een hele mooie familieclub met een zeer actief en lokaal verenigingsleven die zowel uit het recreatieve, als het tophockey niet meer weg te denken is. Met een ruime lokale bereikbaarheid past een shirtsponsoring van deze club heel goed bij de groeidoelstellingen van ons kantoor de komende jaren.
 
We gaan nu in zee met Nike als kledingleverancier. Maakt dat de samenwerking voor jullie extra speciaal?
Dit maakt het zeker speciaal. Naast het feit dat Nike een en al sport uitstraalt, is het volgens mij voor het eerst dat een Hockeyclub, Nike aan zich weet te binden als kledingleverancier. Daar mogen jullie trots op zijn. En dat wij daar nu onderdeel van uit mogen maken, maakt ons natuurlijk ook weer trots.
 
Wat is jullie verwachting voor de komende drie jaar?
Dat wij een hele mooie samenwerking aangaan met vele sportieve hoogtepunten maar met bovenal heel veel sportiviteit en plezier in het meest leuke spelletje dat hockey heet.

 
 

HC Naarden - Sportpark 'Naarden'
Amersfoortsestraatweg 14
1411 HC Naarden
Tel: 035 - 695 1001
[email protected]