Nieuwsbericht

Sponsoring

Indicia: de nieuwe shirtsponsor van HC Naarden

Nieuws afbeelding 9-6-2021
De afgelopen maanden is hard gewerkt aan het nieuwe Nike tenue van HC Naarden. Onderdeel van dit project was de contractering van bestaande en nieuwe sponsoren die op de HC Naarden tenues staan. Het bedrijf Indicia komt vanaf volgend seizoen op de mouw van alle shirts te staan. Graag stellen we Indicia aan jullie voor.
 
Indicia (https://www.indicia.nl) is een onafhankelijk digitaal bureau dat al sinds 1996 bestaat. Ze zijn in Tilburg gevestigd en met circa 100 man maken ze organisaties slimmer op het gebied van marketing, sales, communicatie en bedrijfsvoering.  
 
Klanten variĆ«ren van corporates (Zilveren Kruis, Schiphol, ) tot de (semi-)overheid (Ministerie BZK, Gemeente Eindhoven en AWVN) en MKB+ bedrijven (DMG, Van Happen en Unica). Daarnaast richt Indicia zich op het slimmer laten werken van branches. Zo werken ze voor TLN, de Metaal Unie, INretail, De Meubelbranche en de Versbranche. 
 
Maatschappelijke betrokkenheid is belangrijk voor Indicia. Dit uit zich in het feit dat zij hoofdsponsor zijn van de Verbeeten Challenge (een jaarlijkse evenement om geld voor kankeronderzoek op te halen), Roze maandag (een jaarlijks evenement in Tilburg ter ondersteuning van de LGBT gemeenschap), mede eigenaar zijn van Diverzio (een organisatie dat gezond lekker en lokaal eten in de zorg ondersteunt) en samen met de organisatie Local2local innovatieve technologie ontwikkelt ter ondersteuning van gezonde lokale korte voedingsketens.  
 
Indicia is ook hoofdsponsor van de hoofdklasse club HC Tilburg en sponsor van voetbalclub Willem II. 
 
HC Naarden voorzitter Marc van Wijk is mede eigenaar en bestuurder van Indicia. Hij vindt het geweldig om ook op deze manier een bijdrage aan de toekomst van HC Naarden te kunnen leveren.  

 
 

HC Naarden - Sportpark 'Naarden'
Amersfoortsestraatweg 14
1411 HC Naarden
Tel: 035 - 695 1001
[email protected]