Nieuwsbericht

Sponsoring

Rabobank Gooi en Vechtstreek gaat door als hoofdsponsor van HC Naarden

Nieuws afbeelding 9-6-2021
De afgelopen periode hebben de Rabobank Gooi en Vechtstreek en Hockeyclub Naarden hun samenwerking geëvalueerd en gesproken over de verlenging van de samenwerking. Vanuit de bank werd daarbij met name gekeken naar de maatschappelijke bijdrage die HC Naarden de afgelopen vier jaar leverde en wat de plannen richting de toekomst zijn. De Rabobank, het bestuur en de sponsorcommissie van HC Naarden zijn daarbij dieper ingegaan op de doorontwikkeling van de visie op jeugdhockey, het jeugd-traint-jeugd concept dat wordt ondersteund door de Naarden Hockey Academy. Het streven van HC Naarden om daarmee maatschappelijk een nog relevantere sportclub te worden, past goed bij de doelen van de Rabobank. De uitkomst was dan ook voor beide partijen zeer positief en hebben ertoe geleid dat de Rabobank Gooi en Vechtstreek de komende drie jaar doorgaat als hoofdsponsor van HC Naarden.
 
"Ik ben erg blij en trots dat de Rabobank onze hoofdsponsor blijft. Enerzijds omdat het hebben van een hoofdsponsor natuurlijk erg belangrijk is voor de continuïteit van de club. Anderzijds is het een erkenning voor de maatschappelijke bijdrage die wij als hockeyclub leveren aan het ontwikkelen van onze jeugdleden. De Rabobank heeft ons ook in contact gebracht met NOC*NSF en gezamenlijk gaan we werken aan de inhoudelijke doorontwikkeling van onze visie, maar ook aan het breder uitdragen hiervan. Hoe mooi zou het zijn als we over drie jaar een beweging op gang hebben gebracht onder sportclubs die maatschappelijk nog relevanter willen zijn.” Aldus voorzitter Marc van Wijk. 
 
Roderick Alberti, Directeur Bedrijven, vertelt: "Zoals iedereen weet, gaan wij als Rabobank door een forse heroriëntatie. De manier waarop wij kijken naar sponsoring is daarbij ook aan het veranderen. Rabobank blijft zich de komende jaren inzetten voor het verstevigen van het fundament van de verenigingen in de lokale samenlevingen. Door in te zetten op zelfredzaamheid en de maatschappelijke rol van verenigingen. Dat blijven we doen op onze coöperatieve manier. Zo hebben wij als Rabobank Gooi en Vechtstreek een aantal maatschappelijke doelen gesteld en daar moeten onze sponsoractiviteiten aan bijdragen. We zijn onder de indruk van de ontwikkelingen die HC Naarden de afgelopen jaren heeft doorgemaakt en willen hier graag de komende drie jaar samen een nog groter succes van maken”.


 
 

HC Naarden - Sportpark 'Naarden'
Amersfoortsestraatweg 14
1411 HC Naarden
Tel: 035 - 695 1001
[email protected]