Nieuwsbericht

Van de Voorzitter

Woord van de Voorzitter

Nieuws afbeelding 9-6-2021
Welkom bij deze speciale editie van de nieuwsbrief. Dit keer vrijwel geheel gewijd aan onze geweldige nieuwe samenwerking met Nike en HockeyDirect. Met trots kunnen wij zeggen dat wij de eerste club in Europa zijn met Nike als kledingsponsor! Samen met ’s werelds grootste sportmerk, dat zeer populair is bij onze jeugdleden, hebben we de afgelopen periode gewerkt aan ons nieuwe tenue. Het ontwerp en de kleuren van ons thuisshirt blijven hetzelfde, maar in ons uittenue zullen de originele HC Naarden kleuren terugkeren. Er komen nieuwe Nike broekjes, rokjes, hoodies, coachjassen en trainingspakken. In deze nieuwsbrief vertellen we meer over de achtergrond van deze deal, over de kosten van het nieuwe tenue, over de bestaande en nieuwe sponsoren en zetten we een aantal betrokkenen in het zonnetje. Het wordt echt gaaf!
 
Naast het feit dat we het contract met onze kledingsponsor moesten vernieuwen, hadden we ook een besluit te nemen over onze retailpartner voor de komende drie jaar. Samen met een professionele werkgroep (bestaande uit leden van de club) hebben we een uitgebreide aanbesteding uitgevoerd. Onze keuze is uiteindelijk gevallen op de combinatie van Nike met HockeyDirect (www.hockeydirect.nl). HockeyDirect is een zeer moderne en succesvolle webshop die zorgt dat je aankoop de volgende (werk-)dag gratis thuisbezorgd wordt. We krijgen daar onze eigen HC Naarden omgeving en natuurlijk gaan we ook zorgen dat daar in de toekomst nog veel meer gave Nike producten met het HC Naarden logo te koop zullen zijn.    
 
We nemen dus afscheid van onze huidige partners Jumbo Hockey, Reece en The Indian Maharadja. Wij zijn deze partijen erg dankbaar voor de prettige samenwerking en wensen ze heel veel succes voor de toekomst.
 
Dan hadden we ook nog het verlengen van onze shirt-sponsoren. Ontzettend blij zijn we dat we samen met de sponsorcommissie kunnen melden dat onze hoofdsponsor de Rabobank Gooi en Vechtstreek zich weer voor drie jaar aan ons wil verbinden. Op onze rug krijgen we Nienaber makelaars. Zij nemen in goed overleg het stokje van Meijberg Makelaars & Taxateurs over. Als laatste hebben we dan ook nog een nieuwe sponsor aangetrokken. Vanaf volgend seizoen zal (mijn eigen bedrijf) het digital bureau Indicia op één van onze mouwen staan.   
 
Al met al dus veel mooie stappen. Rest mij jullie heel veel leesplezier te wensen!
 
Met vriendelijke groet,
Marc van Wijk  
 

HC Naarden - Sportpark 'Naarden'
Amersfoortsestraatweg 14
1411 HC Naarden
Tel: 035 - 695 1001
[email protected]