Nieuwsbericht

Algemeen

Vrijwilligers gezocht HC Naarden gids: hoofdredacteur, redacteuren, coördinatoren en fotografen

Nieuws afbeelding 26-5-2021

Vrijwilligers gezocht HC Naarden gids: hoofdredacteur, redacteuren, coördinatoren en fotografen 

Wij zoeken een hoofdredacteur, redacteuren, coördinatoren en fotografen om een belangrijke bijdrage te leveren aan het mooiste jaarboek van het Gooi!

Hoofdredacteur 
Als hoofdredacteur zorg je naast de content ook voor de aansturing van de redactieleden, vormgever, coördinatoren en fotografen. En hou je overzicht op de planning. Je onderhoudt daarnaast de communicatie richting bestuur. 

Coördinatoren commissie- en team fotografie
Coördinatoren maken een planning wanneer welke teams/commissies gefotografeerd worden en stemmen dit af met de fotograaf op de ingeplande dagen. Ben jij efficiënt en pragmatisch ingesteld, dan past deze rol perfect bij jou!

Redacteur
Heb jij een vlotte pen en vind je het leuk om te schrijven? Vind je het daarnaast leuk om met woorden en verhalen leden in de spotlights te zetten?  Dan is deze rol op jouw lijf geschreven!

Fotograaf
Weet jij de familiesfeer van de club in beeld vast te leggen? Vind je het leuk om leden op hun mooist op de foto te laten shinen? Ben je creatief, oplossingsgericht en heb je ervaring met fotografie? Meld je dan nu aan!


Wat gaan jullie doen?

Voor de zomervakantie bepaalt de hoofdredacteur - in overleg met het bestuur - het thema voor het jaarboek. Samen met de redacteuren worden de onderwerpen erbij bedacht. In de zomer gaan de redacteuren aan de slag met de interviews en wordt alle content door de hoofdredacteur verzameld. De deadline voor het aanleveren van alle foto’s en teksten is eind september. De vormgeving gebeurt in oktober. De gidsen worden in de herfstvakantie gedrukt. De periode dat je beschikbaar bent is juni t/m oktober.


Meld je aan via [email protected]

 
 

HC Naarden - Sportpark 'Naarden'
Amersfoortsestraatweg 14
1411 HC Naarden
Tel: 035 - 695 1001
[email protected]