Nieuwsbericht

Algemeen

Vanaf volgend seizoen bestormen we de competitie in Nike tenue

Nieuws afbeelding 18-4-2021

We zijn zeer verheugd met het nieuws dat Nike met ingang van het seizoen ’21/’22 onze nieuwe kledingleverancier is! Dit betekent dat we als eerste hockeyclub in Europa een wereldspeler als Nike aan onze club mogen verbinden. 


Het contract met onze kledingleverancier Reece, onze retailpartner Jumbo Hockey (en alle shirtsponsoren) liep tot seizoen ’21-’22. Via een aanbesteding hebben we de aanbiedingen van bestaande en nieuwe partijen voor een nieuwe periode van drie jaar naast elkaar gezet. Na een uitgebreid selectieproces kwam de combinatie van Nike en HockeyDirect als unanieme winnaar uit de bus.  


Het thuistenue blijft qua ontwerp en kleuren grotendeels gelijk. Bij het uittenue komen de originele HC Naarden kleuren weer terug. Er komen o.a. nieuwe Nike broekjes, rokjes, hoodies, coachjassen en trainingspakken. De distributie en verkoop zal geheel online verlopen via een eigen HC Naarden omgeving op HockeyDirect welke ook heel goed bij deze tijd past. Daarnaast zullen er meer mooie artikelen online ter beschikking komen met zowel branding met Nike als HC Naarden. De samenwerking met beide partijen wordt aangegaan voor minimaal drie jaar. De overige sponsoren op het shirt van HC Naarden zijn: Rabobank, Nienaber Makelaars en Indicia. 


Puntjes op de 'i'

 

Momenteel zetten we de puntjes op de ‘i’ van deze nieuwe samenwerking en bereiden we de uitrol voor. Hierover zullen we jullie komende tijd verder op de hoogte brengen. 


Hieronder een impressie van het tenue van de Heren (thuis & uit):


Hieronder een impressie van het tenue van de Dames (thuis & uit):


Lees hier het persbericht dat we extern hebben gedeeld: https://passasports.com/samenwerking-hockeydirect-nl-en-nike-met-hockeyclub-naarden/


Vraag en antwoord 
Hieronder al een aantal vragen en antwoorden op een rij. In de komende tijd zullen we dit verder aanvullen met meer informatie. 

Waarom gaan we met een nieuwe kledingleverancier in zee?

De contracten met onze kledingleverancier Reece, onze retailpartner Jumbo Hockey en alle shirtsponsoren liepen tot en met seizoen ‘20-’21. Via een aanbesteding hebben we de aanbiedingen van bestaande en nieuwe partijen voor een nieuwe periode van drie jaar naast elkaar gezet. Na een uitgebreid selectieproces - waarin o.a. prijs-kwaliteit, distributie, design en verdere samenwerkingsmogelijkheden zijn afgewogen -  kwam de combinatie van Nike en HockeyDirect unaniem als beste partij uit de bus.  


Met Nike halen we een wereldspeler aan boord die al vele jaren een naam heeft gevestigd als kledingleverancier in meerdere sporten. Nike is niet alleen een zeer geliefd merk onder onze jeugdspelers, maar staat ook bekend om zijn betrouwbaarheid en innovatieve mindset. Deze kernwaarden sluiten perfect aan bij de wensen en ambities van onze club. Daarnaast zetten we met de snelle levering via HockeyDirect een grote stap vooruit. 


Waar kan ik straks het nieuwe tenue bestellen en passen?

Er wordt een eigen online HC Naarden webshop ingericht door HockeyDirect. Hier kun je straks via een banner op de site direct naartoe navigeren om je HC Naarden tenue te bestellen. Daarnaast zullen er pasmaten op de club komen zodat je bij twijfel kunt passen. Meer informatie volgt.


Zijn alle maten beschikbaar?

Alle maten zullen beschikbaar komen.


Is het ontwerp van het thuistenue veranderd? 

Nee, het ontwerp is gelijk gebleven. Een aantal optimalisaties zijn op dringend advies van Nike doorgevoerd echter dit zijn kleine details. Het gaat hier bijvoorbeeld om het stukje stof waar de knoopjes zitten en enkele accenten die met andere kleuren stof werden gelegd. Het shirt is daarmee minder complex geworden, wat de problemen met de minimale oplages oplost. 
 
 

HC Naarden - Sportpark 'Naarden'
Amersfoortsestraatweg 14
1411 HC Naarden
Tel: 035 - 695 1001
[email protected]