Nieuwsbericht

Senioren

Trimmers en Veteranen teams zijn op zoek naar jou!

Nieuws afbeelding 7-4-2021
Ooit terugverlangd naar een balletje slaan en de gezelligheid van een hockeyteam? Of nog nooit gehockeyd maar benieuwd naar het spelletje waar je kinderen lekker mee bezig zijn?
Nu mogen we nog even niet voluit trainen, maar voor straks als we weer mogen, zijn de veteranenteams en trimgroepen van HC Naarden op zoek naar nieuwe spelers en speelsters.

Elk niveau
HC Naarden heeft verschillende teams die op zondag op elk niveau competitie spelen. Meerdere teams (Heren en Dames) zoeken nieuwe aanwas om komend seizoen er weer tegen aan te kunnen. Trainingen zijn op dinsdag-, woensdag- of donderdagavond gevolgd door een gezellige borrel met meerdere teams.
Mocht je denken dat een hele competitie te veel van het goede is om meteen mee te beginnen, dan is er ook de mogelijkheid om mee te trainen en maximaal 10 wedstrijden per seizoen mee te spelen. 
Uiteraard is er altijd de mogelijkheid (zodra we weer mogen trainen) om een keer met een team mee te trainen en zo kennis te maken met het team.

Trimhockey
Heb je wel al gehockeyd of ben je een beginnende hockeyer, dan zijn er ook verschillende mogelijkheden bij de trimgroepen op de maandagavond (gemengd en heren), woensdagochtend (dames) en woensdagavond (gemengd en heren). Onder leiding van een trainer leer je dan de basistechnieken, oefeningen en speel je een onderling wedstrijdje en na afloop gezellig met elkaar in het clubhuis even borrelen. Kom gerust een keer meetrainen om te kijken hoe het is.
Mocht je interesse hebben, neem dan contact op met de TC Senioren, [email protected].

 
 

HC Naarden - Sportpark 'Naarden'
Amersfoortsestraatweg 14
1411 HC Naarden
Tel: 035 - 695 1001
[email protected]