Nieuwsbericht

Junioren

Niet trainen in de voorjaarsvakantie? Echt niet!

Nieuws afbeelding 2-2-2021 Ook in de voorjaarsvakantie kun jij gewoon door blijven hockeyen. Van 22 tot en met 24 februari organiseert SportWays een fanatieke hockeyclinic bij ons op de club. Zo kun jij óók in de voorjaarsvakantie werken aan jouw hockeyskills.

Iedereen vanaf 7 jaar oud is welkom om drie middagen fanatiek te trainen. Het zorgvuldig ontwikkelde programma van SportWays is gericht op het oefenen van wedstrijdsituaties. Iedereen wordt ingedeeld in kleine trainingsgroepen op basis van leeftijd en niveau. Zo kom je altijd terecht in een groep die perfect aansluit op jouw niveau en ga je gegarandeerd met sprongen vooruit.

Je gaat de hele middag aan de slag met jouw hockeytechnieken. Of je nou aan je hoge backhand wilt werken of gaat voor de ultieme chop: niets zal je straks nog in de weg staan om de top te bereiken. Aan het einde van de dag pas je jouw nieuw geleerde technieken direct toe in een fanatiek toernooi.De SportWays Voorjaarsclinic is van 22 tot en met 24 februari, van 13:00u tot 17:00u. Heb jij geen zin in stilzitten tijdens de voorjaarsvakantie? Meld je dan snel hier aan via de website van SportWays.

Let op: het clubhuis is tijdens de clinic dicht. Zorg er dus voor dat je warme kleding aantrekt en neem regenkleding mee. Jouw tas kun je wel binnen leggen, zodat jouw spullen droog blijven. Ook kunnen we naar binnen voor het toilet of om te schuilen voor een dikke regenbui.

Uiteraard houden we rekening met het winterse weer. Als het écht te koud is om buiten te hockeyen, de velden nog bevroren zijn en je binnen 2 minuten verandert in een Yeti, dan annuleert SportWays die middag(en) en krijg je het betaalde bedrag voor deze middag(en) gewoon terug van SportWays.

We gaan er vanuit dat de clinic gewoon door kan gaan. Mochten de regels uiteindelijk toch verscherpt worden waardoor de clinic niet door kan gaan, dan biedt SportWays jou een voucher t.w.v. het betaalde bedrag óf een restitutie van het betaalde bedrag.
 
 

HC Naarden - Sportpark 'Naarden'
Amersfoortsestraatweg 14
1411 HC Naarden
Tel: 035 - 695 1001
[email protected]