Nieuwsbericht

Algemeen

QR registratie vanaf 18 jaar op HC Naarden

Nieuws afbeelding 5-9-2020
Gezondheid check/registratie bij binnenkomst op HC Naarden  
                       
NOC*NSF heeft in samenwerking met de sportbonden besloten dat alle bezoekers van sportverenigingen die 18 jaar en ouder zijn zich moeten registreren en een gezondheidscheck moeten doen voordat zij het terrein van de club betreden. Vanaf vandaag, 5 september, is het daarom verplicht dat leden en bezoekers van HC Naarden zich registreren. Dit geldt niet voor (jongste) jeugdspelers. Kortom, voor alle bezoekers van 18 jaar en ouder, alle familieleden, verzorgers en vrijwilligers van 18 jaar en ouder die ons complex betreden en/of plaatsnemen op het terras geldt dit wel. 


Registreren bij de entree


Registreren gaat via een QR-code. Deze code hangt bij de ingang van het terrein (en op de toegangsdeur van de kleedkamers en op het raam van het clubhuis). Scan de code met de camera van je telefoon, open de link en vul de korte vragenlijst in. Geen telefoon bij je? Vraag iemand in jouw buurt of hij/zij jou kan registeren met zijn/haar telefoon. Voor meer informatie over het systeem dat we gebruiken check: https://checkgesprek.nl/ 


Doe de gezondheidscheck


Bij de entree van de club hangen posters met de QR-code. Hierbij kom je bij enkele vragen aangaande de gezondheid van jou en je gezinsleden/huisgenoten (opgesteld door het RIVM). Lees deze goed door! Zodra je alle vragen met 'NEE' kunt beantwoorden, registreer je je via deze QR-code en ben je welkom op HC Naarden. Als je één of meer van deze vragen met 'JA' beantwoordt, verzoeken we je dringend om terug naar huis te gaan.

We vragen enkel om je naam en telefoonnummer. Deze gegevens worden maximaal 4 weken bewaard voor een eventueel bron- en contactonderzoek. Met het invullen van dit formulier geef je aan dat je de gezondheidscheck hebt gedaan.


Check uit


Scan de QR code bij de uitgang en het verlaten van het complex.

 
 

HC Naarden - Sportpark 'Naarden'
Amersfoortsestraatweg 14
1411 HC Naarden
Tel: 035 - 695 1001
[email protected]