Nieuwsbericht

Algemeen

Trainingen aan het einde van het seizoen

Nieuws afbeelding 20-5-2020
Het seizoen loopt ook alweer bijna ten einde en complimenten aan eenieder die zich goed houdt aan het protocol. 
Het protocol blijft gehandhaafd, dus helaas nog steeds bijvoorbeeld: 
- geen ouders toegestaan om te kijken bij hun kinderen, 
- alleen eigen gevulde bidon mee, 
- pionnen die alleen door de trainer of in geval van de senioren door de aanvoerder aangeraakt en schoongemaakt mogen worden. 
Zie hiervoor ook de artikelen op de site. 

Tevens gezien het mooie weer betekent het ook dat de Nivea Smeercase niet gebruikt mag worden ofwel zorg ervoor dat eenieder reeds thuis goed is ingesmeerd.
 
De trainingen voor de Jongste Jeugd & Junioren zouden t/m vrijdag 5 juni duren en dit hebben wij nu met een week verlengd, ofwel vrijdag 12 juni zal de laatste trainingsdag zijn. Voor de senioren geldt dat de trainingen eindigen op vrijdag 19 juni. Voor tips over de 1,5 meter trainingen kijk ook in de HC Naarden App onder meer en dan Hockeyfood. 

Maandag 1 juni, 2e pinksterdag, is er geen training. 

Zaterdag 13 juni en zaterdag 20 juni zullen we o.b.v. inschrijving & capaciteit ,wat via de TC Jongste Jeugd & TC Junioren verloopt, de velden een aantal uren openstellen t.b.v. onderlinge partijtjes voor de Benjamins, F, E6, E8 en de D teams. Uiteraard geldt dan ook steeds het Corona protocol. Bij interesse dient de manager of coach graag voor as woensdag 27 mei een mail te sturen aan [email protected] 

Als er andere vragen zijn, graag een mail sturen aan Clementine via [email protected]

 
 

HC Naarden - Sportpark 'Naarden'
Amersfoortsestraatweg 14
1411 HC Naarden
Tel: 035 - 695 1001
[email protected]