Nieuwsbericht

Scheidsrechters

Week van de Scheidsrechter

Nieuws afbeelding 2-10-2019
Vanaf 5 t/m 13 oktober is het de "Week van de Scheidsrechter”. Graag willen wij via deze weg ALLE scheidsrechters van HC Naarden bedanken voor hun enthousiasme & inzet! Het is en blijft ontzettend moeilijk om een wedstrijd goed te begeleiden, hopelijk blijven jullie dit allemaal nog lang en met veel plezier doen. BEDANKT!!!
 De KNHB heeft in het kader van bovenstaande titel ook extra aandacht voor de scheidsrechter. Er zijn tijdens de afgelopen weken op allerlei plekken in het land Spelregel Cafés gehouden. Deze gaan nog door t/m half oktober. Mocht je nog interesse hebben om, geef je dan snel op! Via deze link kun je zien waar en wanneer er nog Cafés in de buurt zijn: https://www.knhb.nl/kenniscentrum/scheidsrechters/evenementen-voor-scheidsrechters
 En aangezien we nu wat extra aandacht aan de scheidsrechters mogen en willen geven, benoemen wij vanuit de Masterclass en CS+ Commissie graag een aantal successen.
 - Afgelopen zaterdag 28 september heeft Lars van den Eijnden uit Jong Heren 1 zijn CS+ diploma behaald. Hij floot tijdens zijn examen de landelijke wedstrijd van JB1. Een onafhankelijke examinator heeft de hele wedstrijd bekeken en op basis van zijn optreden geconcludeerd dat Lars voldoet aan het CS+ niveau. Lars, nogmaals namens ons allen van harte GEFELICITEERD met dit mooie resultaat!
 - Aan het einde van het afgelopen seizoen is er nog een mooi duo geweest dat een verdere stap binnen de arbitrage heeft gemaakt. Vader & zoon hebben beide op dezelfde dag examen gedaan, de 1 voor CS+ en de ander voor de bond. We hebben het hier over Jeppe van der Werff en Fred van der Werff. Hockeyclub Naarden heeft er dus nog een CS+er en een bondsscheidsrechter bij, GEWELDIG!!
 - Ook hebben we de afgelopen tijd weer een aantal mensen mogen uitnodigen voor de Masterclass. Bedankt dat jullie onze groep zijn komen versterken! Super!!
- Jeroen Hendriks
- Hugo ten Brink
- Ed Gijswijt
- Oscar Rijcken-Voigt
- Michiel de Haan
- Matthijs Bosma
- Arun van den Eijnden
- Tot slot zullen wij ook dit seizoen de CS+ opleiding verzorgen op Hockeyclub Naarden, waarbij we verder gaan met een aantal kandidaten die reeds gestart zijn en tevens nieuwe kandidaten hebben uitgenodigd die vanuit het Masterclass traject klaar zijn voor het volgen van de CS+ opleiding. Allen heel veel succes gewenst!
 Zou leuk zijn als iedereen in de komende 2 weken de scheidsrechters een extra complimentje of bedankje geven! Want zonder scheidsrechters geen wedstrijd.
 Bedankt!
 De Masterclass & CS+ Commissie

 
 

HC Naarden - Sportpark 'Naarden'
Amersfoortsestraatweg 14
1411 HC Naarden
Tel: 035 - 695 1001
[email protected]