Nieuwsbericht

Sportiviteit en Respect

Blauwe kaart om sportiviteit en respect te vergroten

18-9-2019

We starten dit seizoen 2019/2020 met de ‘Blauwe kaart’ bij HC Naarden. Want sportiviteit en respect op het hockeyveld begint bij jou!

Blauwe kaart voor compliment

Deze kaart is een initiatief van de KNHB. Voor de jongste jeugd tot en met de E8-tallen betekent dit dat ze een compliment aan hun tegenstander over sportief en/of respectvol gedrag kunnen geven op een blauwe kaart die bij de wedstrijdtafel kan worden verkregen. Op die manier kunnen de teams hun wedstrijd op een positieve manier afsluiten en gaat iedereen met een goed gevoel naar huis! Natuurlijk mag de kaart ook gebruikt worden voor de Jeugd D t/m A, mochten ze daarvoor openstaan.


Grote Blauwe kaart

Tevens is er een grote versie van de Blauwe kaart om mee op de foto te gaan samen met de tegenstander. Deze kaart is in te zetten voor alle Jeugd teams. De grote Blauwe kaart staat bij de wedstrijdtafel. Als je de foto instuurt kan je team een prijs winnen!


Prijs

Alle teams van HC Naarden maken kans op een prijs. De Commissie Sportiviteit & Respect zal dit seizoen 4 x een prijs uitreiken aan 1 van de deelnemende teams. Vereiste is wel dat de manager van het team de foto stuurt naar [email protected]. Deze foto zal gedeeld worden op social media van HC Naarden.


Inspiratie van andere clubs

Bekijk het mooie en inspirerende filmpje dat gemaakt is voor de Blauwe Kaart bij een andere club. Hierbij wordt heel duidelijk het bevorderen van Sportiviteit & Respect  door de Blauwe kaart inhoudt.

Link naar het filmpje: https://youtu.be/vWU6CEM4uGU

 
 

HC Naarden - Sportpark 'Naarden'
Amersfoortsestraatweg 14
1411 HC Naarden
Tel: 035 - 695 1001
[email protected]