Nieuwsbericht

Van het Bestuur

Ontwikkeling HC Naarden visie op jeugdhockey. Meepraten?

Nieuws afbeelding 7-2-2018

Toen Joost Grasso onze mooie club oprichtte, had hij een warme familieclub voor ogen naar model van het Amsterdamse Hurley. Ruim dertig jaar later is die droom werkelijkheid.


Hockey Club Naarden is een club waar sportieve ambitie en plezier hand in hand gaan. We hebben een unieke plek ingenomen op de hockeylandkaart en met inmiddels een kleine tweeduizend leden zijn we de op-een- na-grootste club van het Gooi. We hebben een heel eigen DNA dat nog maar eens bevestigd werd in de Ronde Tafel sessies een paar jaar geleden: we zijn de landskampioen van de betrokkenheid.


De onstuimige groei en nieuwe status brengen ook uitdagingen met zich mee en om die reden heeft het bestuur na de (grotendeelse) wisseling van de wacht bij de laatste ALV het voortouw genomen om onze visie op jeugdhockey tegen het licht te houden, te actualiseren en te herijken. Om vast te leggen wat de richting is die we met elkaar op willen gaan en vanuit welke missie en welke kernwaarden we dat doen. Trouw aan het karakter van de club en de leden.


De eerste stappen sinds december zijn gezet, samen met het technisch kader is het eerste ‘huiswerk’ gedaan. Vervolgens zijn er klankbordsessies geweest met o.a. hockeyprofessionals zoals Bert Bunnik, Raoul Ehren en Sjoerd Marijne. Ook tijdens het jaarcongres van de KNHB in januari is veel kennis opgehaald.


Zoals HC Naarden een levende vereniging is, zal het ook levend stuk worden. En de inbreng van jullie, de betrokken leden, trainers en ouders, is daarin natuurlijk onontbeerlijk. We nodigen je daarom uit om mee te praten in open sessies die na de krokusvakantie georganiseerd zullen worden. Meld je nu aan via: [email protected]

 

HC Naarden - Sportpark 'Naarden'
Amersfoortsestraatweg 14
1411 HC Naarden
Tel: 035 - 695 1001
[email protected]