Nieuwsbericht

Senioren

Doe ook mee met de Dames Master Winterdag op 18 februari

Nieuws afbeelding 6-2-2018

Twee jaar geleden is de KNHB gestart met de Dames Masters competitie. Dit is een competitie voor Dames Veteranen teams in de leeftijdscategorie 45+. 


Vorig jaar is helaas ons vrouwen 45+ team gestopt, maar we willen inventariseren of er een mogelijkheid is om een nieuw(e) team(s) te vormen of dat er wellicht een bestaand team over wil stappen naar deze competitie. Spelen tegen je eigen leeftijdsgenoten is leuker dan tegen jonge 30'ers......


Wanneer kun je meedoen aan de officiĆ«le door de KNHB georganiseerde Masters Competitie? 

- Je team bestaat uit speelsters van 45 jaar of ouder.

- Je team heeft maximaal 6 speelsters in de leeftijd 40 jaar tot 45 jaar (dispensatieregeling).

- De reguliere competitie wordt op zondag gespeeld en is een 11 tegen 11 competitie met een serieuze benadering.


Daarom wordt er zondag 18 februari 2018 een Dames Masters Winterdag georganiseerd op het complex van hockeyclub Pinoké (Amstelveen). 


Doel van de middag is om de teams, spelend in de dames veteranen competitie, kennis met elkaar te laten maken en te verkennen of er teams/speelsters zijn die willen overstappen naar de bestaande top-poule of de nieuw te vormen breedte-poule in deze Dames Masters competitie. Je krijgt deze middag goed inzicht in het niveau van de competitie. Alle teams die op dit moment uitkomen in de huidige Dames Masters competitie doen mee (top-poule) en voor de breedtecompetitie zijn al een aantal aanmeldingen binnen. 


Voor vragen bel/mail Marguerite de Monchy, 06-24611056 [email protected] of  [email protected]

 

HC Naarden - Sportpark 'Naarden'
Amersfoortsestraatweg 14
1411 HC Naarden
Tel: 035 - 695 1001
[email protected]