Communicatie


Heb je nieuws of een leuk bericht dat je met de rest van de club wilt delen? Bijvoorbeeld op de website of Facebook/ Instagram. Stuur een mailtje naar [email protected] dan zorgen wij dat het geplaatst wordt!

We helpen je graag met het posten van je bericht of het promoten van een event. En we willen het ook graag voor je opmaken in de HC Naarden huistijl. Hier hebben we wel  wat tijd voor nodig. Dus zorg er voor dat je je wensen minimaal één week van te voren doorgeeft, zodat het op tijd klaar is! Wil je liever zelf iets maken? Dat kan...Met dit Powerpoint docje heb je meteen het juiste formaat én de huisstijl van de club...svp niet in google docs bewerken maar even downloaden naar je harde schijf.We versturen maandelijks de HartstiCke Naarden nieuwsbrief naar alle bij HC Naarden bekende e-mailadressen van leden, ouders, trainers, bestuur en sponsors. Krijg je de nieuwsbrief niet, meld je dan bij de ledenadministratie.

De nieuwsbrief komt in principe eens per maand op een donderdag.
Iedere commissie kan tot uiterlijk 3 dagen voor verzending content aanleveren bij de nieuwsbriefredactie.


De communicatiecommissie is onder actief met:

 
P.S. We zijn altijd op zoek naar jeugdleden die bij willen dragen aan de communicatie naar de jeugd, onder meer via social media.

 
 
 

HC Naarden - Sportpark 'Naarden'
Amersfoortsestraatweg 14
1411 HC Naarden
Tel: 035 - 695 1001
[email protected]