Nieuws

 
Nieuws afbeelding
17 nov 2018

Let op: er zijn wedstrijden afgelast!

Let op: de eerste wedstrijden in het seizoen zijn vandaag (17 november) afgelast. Helaas. Check het wedstrijdschema (links op de website) voor de laatste informatie over jouw wedstrijd. Of kijk op de homepage van de app (let op dat je versie 4.2 hebt). 


Meer weten over hoe een afgelasting tot stand komt?
Klik hier om het artikel te lezen van de KNHB over hoe zo'n afgelasting nu eigenlijk in z'n werk gaat en hoe de besluitvorming tot stand komt.

 
Nieuws afbeelding
15 nov 2018

Informatieavonden zaalhockey op 20 en 22 november

Op dinsdag 20 november is er een informatieavond speciaal voor de scheidsrechter in de zaal. We zullen jullie bijpraten over de do’s en don’ts, nieuwe regels etc. De avond start om 20.30u in het clubhuis.
Op 22 november vanaf 20.00u zal er een informatieavond zijn voor teammanagers en zaalleiding, dus schrijf de datum in je agenda. Of geef het door binnen je team aan diegenen die hebben aangegeven de zaalleiding op zich willen nemen.
 
Met sportieve groet,
De Zaalhockeycommissie van HC Naarden
 

 
Nieuws afbeelding
15 nov 2018

Fysio STTC 2x per week op club

De fysiotherapeuten van STTC zijn 2x per week op de club aanwezig voor de beoordeling en eerste behandeling van al jullie fysieke klachten. Heb je behoefte aan een professionele blik, schroom dan niet langs te komen. Het kost niets.
DINSDAG 18.30-19.30 uur Max van Raaij DONDERDAG 18.15-19.15 uur Egbert Smit

 
Nieuws afbeelding
15 nov 2018

Flexibele wedstrijdplanning voor de jeugd

Op 2 november 2008 is de Zondag Jeugd Competitie (Zojeco) als pilot van start gegaan vanuit HC Keramikos, de club zonder eigen velden, waarbij het doel was; kinderen die als gevolg van capaciteitsgebrek niet deel kunnen nemen aan de reguliere zaterdag competitie van de KNHB toch te kunnen laten hockeyen. In 2013 werd HC Keramikos geïntegreerd in HC Naarden en konden we vele nieuwe leden verwelkomen.

Anno 2018 is vanwege gebrek aan tegenstander maar tevens de behoefte aan een brede en diepe competitie de Zondag D&C in de zaterdag geïntegreerd. Echter gezien het hoge aantal teams bij HC Naarden betekent dit nog steeds capaciteitsgebrek op zaterdag, maar willen we uiteraard ook niet tegen kinderen ofwel leden zeggen; Je kan niet meer bij ons komen hockeyen. Juist door Zondag Jeugdhockey hebben we heel veel kinderen extra aan het hockeyen gekregen (binnen en buiten HC Naarden).

Sinds het voorjaar van 2018 is ook de pilot, flexibele wedstrijdplanning voor de jeugd, vanuit de KNHB omgezet in een structurele oplossing voor clubs die nog steeds kampen met capaciteitsgebrek; ofwel jeugdteams van de deelnemende clubs (en dat is bijna 80%) uit het district Midden Nederland mogen uitwijken naar de zondag als wedstrijddag. Ofwel mogen we nu structureel - net zoals in de zaal - zaterdagcompetitiewedstrijden spelen op zaterdag en op zondag. Daardoor creëren we samen met 80% van de clubs in Midden-Nederland meer capaciteit, zodat meer teams mee kunnen doen aan de bloeiende zaterdagcompetitie.

Bijna alle teams van Naarden spelen een aantal malen per seizoen op zondag. We proberen het spelen op zondag ook zo eerlijk mogelijk te verdelen. We zijn daarbij wel afhankelijk van de bereidheid van de tegenstander. 80% van de clubs doet mee, maar niet met alle categorieën. Clubs doen vooral met de C en de D-categorie mee en daarom spelen teams van deze categorieën bij Naarden relatief wat vaker op zondag. Over het hele seizoen is 4 keer spelen op zondag dus niet ondenkbaar. Helaas mogen van de KNHB de eerste teams niet op zondag spelen. Zij spelen op een verplichte starttijd om competitievervalsing tegen te gaan. Het kan bijvoorbeeld gebeuren dat er dus ook 2x achter elkaar op zondag wordt gespeeld; 1x vanuit HC Naarden geïnitieerd bij een thuiswedstrijd en het weekend erop door een andere club zoals bv Gooische die de wedstrijd verplaatst omdat zij ook met vele teams meedoen aan het flexibele wedstrijdplanning.

De wedstrijdplanning is een hele puzzel zodat we iedereen bij HC Naarden kunnen blijven laten hockeyen en ondertussen kijken we ook kritisch hoe we met de capaciteit omgaan op dit moment maar vooral ook voor in de toekomst.

 
Nieuws afbeelding
15 nov 2018

Luister de uitzending van 'Achter t net' op HC Naarden terug

Bij de Super Sunday van 28 oktober heeft het lokale radioprogramma Achter 't Net HC Naarden tijdens de uitzending in het zonnetje gezet.
Trijntje, jeugdlid en Oscar, penningmeester van HC Naarden vertellen aan Merel en Eric de ins en outs. Met onderstaande link is de uitzending terug te luisteren: 
LUISTER FRAGMENT

 
Nieuws afbeelding
14 nov 2018

Wedstrijdschema zaalhockey gepubliceerd. Trainingsschema volgt

Dinsdagavond 13 november heeft de KNHB het wedstrijdprogramma voor de zaal live gezet. Wij gaan nu aan de slag om alles zsm ook via de HC Naarden app toegankelijk te maken; maar wie niet kan wachten: knhb.nl/kenniscentrum/standenmotor
Kies 'zaal', selecteer club, team en data (1-12-2018 t/m 11-2-2019) en je hebt een mooi excelschema met je wedstrijdprogramma voor in de zaal.
Zaaltrainingen Op 26 november beginnen de trainingen in de zaal. Het trainingsschema ZAAL wordt vóór vrijdag 16 november gemaild naar managers en trainer/coaches van de teams. Het dringende verzoek is om het trainingsschema zo snel mogelijk binnen het eigen team bekend te maken.
Helaas zal de informatie pas kort voor 26 november op de website en in de app beschikbaar zijn. 
Met sportieve groeten, Zaalhockeycommissie HC Naarden

 
Nieuws afbeelding
14 nov 2018

19 nov - Webinar zaalhockey van KNHB. Schrijf je in.

 
Nog een paar wedstrijden op het veld en dan is het tijd om het kunstgras in te ruilen voor de zaal. Maar zaalhockey is toch echt een ander spelletje dan veldhockey. Laag zitten, via de balk spelen, dobbelsteen vijf, het huis: hoe zat het ook alweer? Om antwoord te geven op deze en andere vragen organiseert de KNHB op 19 november om 20.00 uur een webinar Zaalhockey.
Maar hoe wordt de theorie tijdens de training of de wedstrijd toegepast? Dit laten ze zien tijdensmasterclasses in het land. Met behulp van een demonstratieteam wordt de theorie uit de webinar in de zaal in de praktijk gebracht, Door middel van activerende werkvormen word je als trainer/coach betrokken bij de training! Een mooie gelegenheid om vlak voor het zaalseizoen je kennis op het gebied van zaalhockey een goede opfrisbeurt te geven.
Het webinar en de masterclasses zijn bedoeld voor trainers en coaches van alle teams die gaan zaalhockeyen en worden gegeven door Marieke Dijkstra, Opgeven voor het webinar of een masterclass?
Kijk op knhb  en meld je aan!

 

 
Nieuws afbeelding
14 nov 2018

Doelpunt van de week: Stem op Junior Schilte

Hockey.nl heeft deze week 5 briljante doelpunten geselecteerd die meedingen naar de titel: Auping Doelpunt van de Week. Onder de genomineerden is onze eigen Junior Schilte uit Heren 1. Klik hier om te stemmen. Op Junior natuurlijk....
Stemmen kan tot vrijdag 16e 12.00u.

 
Nieuws afbeelding
14 nov 2018

Save the date: ALV op 21 november

Beste leden en ouders van jeugdleden,
Op woensdag 21 november om  20.30 uur  is de Algemene Ledenvergadering (ALV) in het HC Naarden Clubhuis.
Wil jij ook weten wat er allemaal in jouw club speelt? Kom dan naar de ALV. Je krijgt een update over de financiën, de laatste stand van zaken over lijn- en breedtehockey en de 1 e Ledenwijzer 2018-2019 zal uitgereikt worden.
De volledige agenda kun je vinden op de site, achter de inlog in 'Mijn HC Naarden' (club > documenten > ALV). Hier kun je tevens de notulen van de vorige vergadering bekijken.
We kijken ernaar uit je woensdag 21 november te verwelkomen.
Bestuur HC Naarden,
Marc, Joost, Suzanne, Carolien, Oscar, Daan en Karin

 
Nieuws afbeelding
14 nov 2018

Benjamin toernooi 't Spandersbosch

Afgelopen weekend speelden de Benjamins hun eerste echte wedstrijd op 't Spandersbosch. 
Alle teams waren al vroeg uit de veren om zich op te maken voor hun eerste wedstrijd. De jongens en meisjes speelden in teams van 3-tegen-3 tegen andere clubs uit de buurt (Huizen, Hilversum, Spandersbosch, etc.) onder begeleiding van hun coaches. Aan de kant trotseerden veel ouders, broertjes en zusjes de gure herfstwind om de teams aan te moedigen. 

 
Nieuws afbeelding
13 nov 2018

Hart voor HC Naarden stemde tijdens de Derby op 28 oktober

Hart van HC Naarden is de nieuwe donateursclub die tijdens de ALV in juli is geïntroduceerd. Iedereen die HC Naarden een warm hart toedraagt, kan voor een donatie van €100 (meer mag ook) per jaar lid worden. Jouw bijdrage is voor projecten die niet of moeilijk te realiseren zijn zonder jouw donaties. Ieder jaar wordt er een aantal events georganiseerd voor deHarten/donateurs en mogen zij stemmen op de projecten.
Op 28 oktober waren de Harten van HC Naarden uitgenodigd voor een gezellig event tijdens de Dames 1 derby tegen Gooische. Het thema OKTOBERFEST paste goed bij het weer, want de wind was af en toe behoorlijk koud. Op het balkon werden de Harten warm ontvangen met koffie, thee en koekjes. Daarna werd de spannende wedstrijd bekeken. De pompoensoep, hotdogs, broodjes Naarden, glühwein en het bokbier werden warm ontvangen door de donateurs.
Tijdens de rust werd er gestemd op de twee projecten: een FRIS loungeset voor jong en oud of een speeltoestel voor de allerkleinsten. De loungeset won uiteindelijk. Waarschijnlijk omdat we momenteel meer jeugd/familie-harten hebben dan grootouder-harten.
Heb jij, je (groot)ouders, vrienden, oud-teamleden een leuk project in gedachten voor volgend jaar?
Word dan snel samen donateur van HART van HC Naarden. Je kunt je inschrijven onderaan deze  link  of stuur een mailtje naar  [email protected]

 
Nieuws afbeelding
13 nov 2018

Dames: bestel een borrelmand voor na de wedstrijd op zondag

Hockey is meer dan alleen de wedstrijd: minstens zo belangrijk is de 'derde helft'. En of er nou bier, fris of wijn gedronken wordt: een lekkere borrelhap gaat er altijd in!
Dames D heeft afgelopen weekend een geweldig idee gelanceerd: een echte HartstiCke Naarden borrelmand! Dit team was de eerste klant van haar eigen initiatief, het werd zeer enthousiast ontvangen!
Vanaf nu kunnen ook andere teams een dergelijke mand bestellen.
het is een goed gevulde mand met toastjes, kaas en smeersels, lekker groenvoer en chips en dergelijke. Belangstelling: mail vóór woensdag naar Claar ([email protected]) of Sylvia Duppen ([email protected]) en de mand staat op zondag voor jullie klaar. Tegen betaling van € 25 kunnen jullie hem meenemen.

 
Nieuws afbeelding
13 nov 2018

Trainingsschema ZAAL

Op 26 november beginnen de trainingen in de zaal.
Het trainingsschema ZAAL wordt vóór vrijdag 16 november gemaild naar managers en trainercoaches van de teams. Het dringende verzoek is om het trainingsschema zo snel mogelijk binnen het eigen team bekend te maken.

Helaas zal de infomatie pas kort voor 26 november op de website en in de app beschikbaar zijn. 

 
Nieuws afbeelding
13 nov 2018

Maar liefst 80 nieuwe scheidsrechters voor HC Naarden

Op 12 en 13 november jl. zijn de spelregelexamens weer afgenomen, en dat met groot succes: HC Naarden heeft er 80 nieuwe scheidsrechters bij! Bravo en hulde! 

De nieuwe scheidsrechters zullen de komende maanden al worden ingedeeld om hun eerste wedstrijden te fluiten. Succes daarmee. Desgewenst kunnen zij zich daarbij laten begeleiden door ervaren scheidsrechters. Dat geldt overigens voor alle scheidsrechters. Dus als je nog wat onzeker bent voor je komende fluitbeurt: stuur een mail naar  [email protected]  

Vanaf januari 2019 kunnen de nieuwe scheidsrechters hun kaart ophalen bij de wedstrijdtafel.

 
Nieuws afbeelding
13 nov 2018

Was je auto bij Iclean en verdien geld de clubkas

Onze nieuwe sponsor van de Volvo's van Heren 1 en Dames 1 is Iclean Naarden. En dat is geen gewone wasstraat. Het is een all-in servicepunt voor de auto waarbij je je auto écht schoon wast op een milieubewuste manier. Natuurlijk kun je ook je auto stofzuigen en de automatten wassen. Vanaf 9 euro (bronsprogramma) is je auto weer mooi schoon en krijg je ook nog een kopje koffie.
Voor elke wasbeurt ontvangt HC Naarden een aardige bijdrage voor de clubkas. Dus twee zaken mooi gecombineerd: duurzaam wassen én het helpen van de club.
Leden (en ouders van jeugdleden) kunnen zich aanmelden voor het speciaal ingerichte IcleanFan HCN programma. Simpel je kenteken aanmelden i.c.m. naam/email/geb.datum. Daarna telt elke wasbeurt mee voor de clubbijdrage.
Vul dus snel het inschrijfformulier in.
Iclean is gevestigd op de Amsterdamsestraatweg 27 e , 1411 AW Naarden
Iclean is volledig Erkend Duurzaam gecertificeerd. 
- alle schoonmaakmiddelen en waxen zijn biologisch afbreekbaar
- het water wordt gerecycled (98% wordt hergebruikt middels een gesloten eco-systeem)
- Iclean heeft een eigen waterbron.
Doen dus!  

 
Nieuws afbeelding
13 nov 2018

Bied mee op The Smallest Coupe op t seniorenfeest

En weer zo'n geweldig item voor de veiling as. vrijdag! Bied ook mee op The Smallest Coupe tijdens het seniorenfeest 'Vrienden van HC NaardenLIVE'! Wie o wie zal er met deze bijzondere auto de veiling verlaten! Bekijk hier het filmpje

12 nov 2018

En weer een nieuw veilig item seniorenfeest: ONFIRE Hockey clinic

Aanstaande vrijdag gaan we los met het seniorenfeest 'Vrienden van HC NaardenLIVE'. De kaarten zijn inmiddels uitverkocht en het belooft weer een mooi feest te worden.
Tijdens het feest organiseren we een veiling met de meest geweldige items. Zoals een ONFIRE hockey clinic onder leiding van Pien Sanders, speelster van het Nederlands elftal.
Of wat dacht je van een BBQ pakket van Nice to Meat...


Of bijvoorbeeld 2 gesigneerde sticks van Australische International Jamie Dwyer. 
 
Of bied op The Smallest Coupe ever? Wie rijdt ermee de zaal uit? 


Dus bied mee en maak HC Naarden weer een stukje mooier!!


Doel van de veiling: vernieuwing van de buitenboel
HC Naarden wil graag de buitenboel vernieuwen en met de opbrengst van de veiling hopen we daar een mooie start mee te kunnen maken. We denken na over een gezellig dorpsplein waar we elkaar nog beter en gezelliger kunnen ontmoeten. En we willen het speeltuintje leuker maken voor de kinderen. Ook een mini-hockeyveldje willen we graag aanleggen.
Dit kan natuurlijk niet allemaal en we zullen keuzes moeten maken. Een mooie bijdrage vanuit de veiling gaat helpen om de eerste stappen te kunnen zetten.”
 
Overzicht van de prachtige veilingitems:
Bestuur komt koken Coolsculpting Jamie Dwyer hockeystick (Gesigneerde hockeystick) Match Laren (skipak) Munro Tailoring (maatpak voor heren) NicetoMeat (BBQ Pakket) Sauterwijnen (Wijnproeverij voor 12 personen) Televisiewinkel.nl (Samsung Galaxy Tab) Volvo buitenweg (kinder Volvo trapauto) Onfire Hockey (clinic onder leiding van Pien Sanders)

 
Nieuws afbeelding
8 nov 2018

Beste C speler, we zijn op zoek naar jou!

De jeugd is de toekomst en bij HC Naarden geldt dat zeker. Onze F teams zijn de toekomst en we zijn dan ook trots op onze werkwijze. De jeugd traint de jeugd, echter we komen op dit moment trainers te kort voor onze F teams.
We zijn dus op zoek naar kinderen die het leuk vinden;
 
elke woensdag een uurtje training te geven, 16hr-17hr. In de zaal periode hoeft er geen training te worden gegeven jouw hockey kennis en ervaring aan deze kinderen door te geven ervaring op te doen als trainer (je krijgt elke week de oefening van te voren toegestuurd) begeleiding te krijgen vanuit de Technische Staf waaronder andere Mark Klijnsma, onze Jongste Jeugd Technisch Manager  
Vanaf de E6 categorie geldt dat als spelers deze categorie trainen, hiervoor ook een vergoeding ontvangen en dat is elk jaar altijd een erg populaire baan. Trainers die dus ervaring hebben vanuit de F krijgen dan ook voorrang om training te mogen geven bij de E6.
Lijkt het je leuk? Dan zien we jouw aanmelding heel graag tegemoet op het mailadres: [email protected]

 
Nieuws afbeelding
6 nov 2018

Kaarten ophalen Vrienden van HC NaardenLIVE 14 en 15 nov

Je kunt je gekochte kaart(en) ophalen in het clubhuis op woensdag en donderdag  14 en 15 november tussen 19:00-21:00 uur achter de bar in het clubhuis. Er is dan ook al mogelijkheid drank muntjes te kopen! (Voorkom wachtrij vrijdagavond)  Zonder kaart geen toegang en ophalen aan de deur op vrijdagavond NIET mogelijk! 
Let op: muntverkoop in de voorverkoop op 14 en 15 november en tijdens het feest op de 16e uitsluitend middels pin.

Tot vrijdag en het belooft weer een mooi feest te worden!
De feestcommissie
PS: de kaarten zijn uitverkocht voor het seniorenfeest 'Vrienden van HC NaardenLIVE' op 16 november. 

 
Nieuws afbeelding
5 nov 2018

Speciale aanbiedingen bij Hockey Republic voor HC Naarden

Aan alle HC Naarden leden,
Onze gewaardeerde sponsor Hockey Republic heeft hele mooie aanbiedingen voor alle leden samengesteld! Tot en met 8 december zijn de mooie aanbiedingen geldig.

 
Nieuws afbeelding
31 okt 2018

Zaalclinic op Naarden

Op zondag 25 november organiseren Raoul Ehren (al 10 jaar coach Den Bosch dames 1) en Sjoerd Marijne (oud-bondscoach Nederland, huidige bondscoach India dames) met hun bedrijf ONFIRE Hockey Support een top zaalhockey clinic in samenwerking met HC Naarden.
Tijdens deze 1,5 uur durende clinic bieden we zeer gevarieerde oefenstof, waarbij de nadruk ligt op het verbeteren van de zaaltechniek. Een absolute aanrader voor het opfrissen van je zaaltechniek onder begeleiding van onze ONFIRE trainers.
 

 
Nieuws afbeelding
29 okt 2018

Zaalhockey informatieavond voor zaalleiding en managers is op 22 november

Let op: Vanwege de ALV op woensdag 21 november a.s. is de zaalhockey informatieavond voor zaalleiding en teammanagers verplaatst naar donderdag 22 november om 20.00 uur.
met sportieve groeten, De zaalhockeycommissie HC Naarden

 
Nieuws afbeelding
28 okt 2018

SuperSunday gaat zo beginnen!

Nog een paar minuten en de SuperSunday Derby gaat van start! Jij komt toch ook even kijken?  Vandaag spelen Heren 1 en Dames 1 thuis tegen Gooische. Een echte derby! Om 12.45 uur speelt Dames 1 en Heren 1 begint om 14.45 uur.

 
Nieuws afbeelding
25 okt 2018

Wegwerkzaamheden A27 in het weekend van 27 oktober


Er wordt de komende weekenden weer hard aan de A27 gewerkt. Goed om daar rekening mee te houden bij uitwedstrijden. Kijk voor de meest recente updates op vanAnaarBeterVrijdag 26 oktober- maandag 29 oktober A27 is dicht (vr 21.00 - ma 05.00 uur) tussen knooppunt Eemnes en aansluiting Utrecht-Noord (31). Verkeer wordt vanaf knooppunt Eemnes omgeleid via de A1 en A28. Toerit Hilversum en Bilthoven en de verbindingswegen vanaf A1 zijn dicht vanaf 20.30 uur

 
Nieuws afbeelding
20 okt 2018

Vergeet je je niet aan te melden voor vrienden van NaardenLIVE op 16 november?

In onze unieke zaalhockeytent vindt weer een geweldig hockeyfeest plaats op vrijdag 16 november. Vanaf 20:00 uur gaan de deur en de tap open en de ballen in het vet.  
Na het succes van het lustrumfeest vorig jaar was er geen twijfel wie de muziek moest verzorgen...de geweldige liveband VANGRAIL komt graag weer langs om onze tent plat te spelen. Samen met onze eigen DJ Brambo wordt dit een niet te vergeten party! 
Tussen de bedrijven door bestaat de mogelijkheid om een bod uit te brengen op geweldige veiling attributen die wil je echt niet mislopen. De opbrengst is voor een goed doel: verbeteringen van de voorzieningen voor vermaak op de club voor jong en oud. 
De entree bedraagt € 25. p.p., drank is verkrijgbaar tegen clubhuisprijzen. 
Kaarten bestel en betaal je direct via de HC Naarden app - Meer - Evenementen en de website via  Mijn HC Naarden - Club - Evenementen  (inloggen met je lidnummer en betalen met iDeal). Of bel: Jeroen: 06-10757025 Jacco: 06-40612527 Nicolien: 06-27252206 Jeroen: 06-52407404

 
Nieuws afbeelding
17 okt 2018

Informatieavonden zaalhockey op 22 november

Het wordt donkerder en (eindelijk) ook kouder… en nog even en ook onze mooie zaalhockeytent wordt alweer opgebouwd. Tijd om ook weer de jaarlijkse kick-off voor het zaalhockey te organiseren.

Op donderdag 22 november om 20.00u een avond om jullie bij te praten over fluiten in de zaal, de do’s en don’ts, nieuwe regels etc. Teammanagers, zaalleiding en scheidsrechters: schrijf de datum in je agenda. Of geef het door binnen je team aan diegenen die hebben aangegeven te willen fluiten of de zaalleiding op zich te willen nemen.
 
Met sportieve groeten,
De Zaalhockeycommissie van HC Naarden

 

HC Naarden - Sportpark 'Naarden'
Amersfoortsestraatweg 14
1411 HC Naarden
Tel: 035 - 695 1001
[email protected]