Nieuws

 
Nieuws afbeelding
27 mei 2018

Jong Heren 1 kampioen!

Na een eenzijdige wedstrijd waarin Mijdrecht vrijwel de gehele wedstrijd met het hele team in de eigen 23 meter stond wist Jong Heren 1 van HC Naarden pas vlak voor rust voor de eerste keer het net te vinden. Het kampioenschap was binnen bereik.
De ban was gebroken en na rust liep de score op tot 4-0. Gefeliciteerd Mark en godenzonen met het behalen van het kampioenschap !

 
Nieuws afbeelding
26 mei 2018

Yes! JB1 Kampioen

Vandaag is JB1 in eigen huis kampioen geworden. Ze wonnen met 3-1  van de nummer 2 uit de Poule, Phoenix JB1.
Met nog één wedstrijd te gaan tegen Fletiomare kan het kampioenschap ze nu niet meer ontgaan!
Gefeliciteerd!

 
Nieuws afbeelding
25 mei 2018

Weekendafsluitingen A27 Utrecht-Noord - Eemnes: 25-28 mei en 1-4 juni 2018

Rijkswaterstaat werkt komende weekenden aan de snelweg A27. Tussen aansluiting Utrecht-Noord en knooppunt Eemnes is de A27 in beide richtingen afgesloten van 25 mei 21.00 uur tot en met 28 mei 2018 05.30 uur. Hou rekening met de verzameltijden bij uitwedstrijden!
Ook is de aansluiting Bilthoven afgesloten voor alle verkeer. In het weekend van 1 juni 21.00 uur tot 4 juni 2018 05.30 uur is de A27 tussen aansluiting Bilthoven en knooppunt Eemnes in beide richtingen afgesloten.
Voor de  verbreding van de A27/A1  sloopt aannemerscombinatie 3Angle de oude viaducten van aansluiting Bilthoven en Hilversum en start 3Angle met het asfalteren van de definitieve deklaag, met dubbellaags zoab. Weggebruikers worden omgeleid via de  snelweg A28  en de  snelweg A1 . De omleiding staat ter plaatse aangegeven met gele borden. De extra reistijd is ongeveer 15 minuten. De op- en afritten worden beide weekenden mogelijk al een half uur eerder afgesloten.
Werkzaamheden snelweg A27
Werkzaamheden 25 tot en met 28 mei 2018
Tussen 25 en 28 mei 2018 sloopt aannemerscombinatie 3Angle het oude viaduct bij Bilthoven en het oude viaduct van de oude oprit (33) van aansluiting Hilversum. Met zes kranen per viaduct worden de viaducten stuk voor stuk afgebroken. Gelijktijdig bouwt de aannemer de nieuwe aansluitingen Bilthoven en Hilversum af. De nieuwe viaducten worden ook meteen geasfalteerd, de belijning aangebracht, de verkeersregelinstallatie geplaatst en ook de op- en afritten naar de nieuwe viaducten worden aangelegd. Na dit weekend zijn de nieuwe aansluitingen Bilthoven en Hilversum open voor verkeer. Rijkswaterstaat raadt weggebruikers aan om na dit weekend rekening te houden met een nieuwe situatie.
Werkzaamheden 1 tot en met 4 juni 2018
Van 1 tot en met 4 juni 2018 sloopt 3Angle het laatste viaduct van de oude aansluiting Hilversum, de afrit (33). Ook start 3Angle met het aanbrengen van dubbellaags zoab (stiller asfalt) in de noordelijke rijrichting op de  snelweg A27  van aansluiting Bilthoven tot aansluiting Hilversum. Na dit weekend rijdt het verkeer hier over stiller asfalt en behoren de tijdelijke situaties met gele en witte belijning op dat stuk tot het verleden.
Afsluiting snelweg A27 bij Almere
Van 25 mei 20.00 uur tot en met 28 mei 2018 06.00 uur is de A27 vanaf aansluiting Almere-Haven (36) tot knooppunt Almere in noordelijke rijrichting afgesloten. Het verkeer richting Almere wordt omgeleid via de N305 richting Almere. Het verkeer richting Lelystad wordt omgeleid via de N305 richting Zeewolde.

 
Nieuws afbeelding
25 mei 2018

Goaliesclub Naarden is geboren

Vorige week op woensdag bij de E8 / 1e jaars D clinic werden de E8 keepers verrast met een gloednieuwe keepersbroek en een prachtig mooi keepersshirt! Met dank aan de keeperscommissie voor het sponsoren van de broeken en een een deel van de shirts & bedrukking en HC Naarden! De Goaliesclub Naarden is geboren!
 
Ook voor alle E6 teams is er een keepersshirt, dat komt er zo snel mogelijk aan.
 
Wat begon als een idee van keeperstrainer Ron Bollen is nu werkelijkheid. Een topkwaliteit keepersshirt en niet meer die wirwar van body’s over jassen, grote slobbertruien, jassen over body’s. Ook met dank aan Natasjia Erasmus (Erasmus Keepers Academy) die de shirts tegen vrijwel kostprijs leverde en Micha Donkervoort van Innopress die de drukprijs drukte...
 
De eerste enthousiaste reacties van keeperstrainers en sommige van onze vaste senioren en jeugd keepers maakt dat we dit shirt en misschien ook wel keepers overbroek met mooie bedrukkingen beschikbaar gaan stellen tegen vergoeding van de kosten om het te maken.
 
Stay tuned!

 
Nieuws afbeelding
25 mei 2018

Meer kampioenen onderweg! Succes allemaal!

Het wordt druk op 17 juni om 17.00 tijdens de kampioenenhuldiging. Nadat eerder MC6, Heren 1 en JA1, MC5 en JA5 al een plaatsje op het begeerde podium bereikten was het dit weekend de beurt aan JB1 en Jong Heren 1. Het aantal kampioenen staat dus al op 7 maar daar blijft het zeker niet bij: van jong tot iets minder jong en van lijn tot breedte, ze staan te popelen.


MB7 achterhaalde Leerdam en is weer terug aan kop, JD1 stak voorbij Voordaan en wil deze positie niet meer prijsgeven en Heren D blijft op routine bovenaan. Dit zijn slechts enkele voorbeelden van onze teams met kampioenskansen. Reserveer zondag 17 juni om 17.00 uur dus maar vast in de agenda !

 
Nieuws afbeelding
23 mei 2018

HC Naarden HartstiCke Familietoernooi: WE ARE FAMILY

Altijd al als de familie Flodder door het leven willen gaan of als de Adams Family? Swingend als de Jacksons, de Koninklijke familie, de Stampertjes of een Beestenfamilie. Grijp je kans en doe mee aan het HartstiCke HC Naarden familietoernooi ‘ We are family’ !

Klik hier voor alle informatie en meld je snel aan, want VOL = VOL www.hcnaarden.nl/familietoernooi

 
Nieuws afbeelding
23 mei 2018

Heel HC Naarden’s Jongste Jeugd bakt dit weekend speciaal voor alle opa’s en oma’s

Op zaterdag 26 en zondagochtend 27 mei zijn alle opa’s & oma’s van de jongste jeugd van harte welkom op onze familie club. Tussen 9.00 uur en 12.00 uur serveren wij (gratis) verse koffie en thee en zetten wij met z’n allen alle opa’s en oma’s in het zonnetje middels zelfgebakken zoete creaties.
Alle thuisspelende kinderen van de F, E-6, E-8  en van de zondag ook de Benjamins en trainingsleden nodigen we uit om de lekkerste cakejes, koekjes en andere zoete heerlijkheden te bakken. Zo kunnen alle grootouders onder het genot van verse koffie en/of thee met iets lekker genieten van de wedstrijd van hun kleinkind(eren).

Dus stem met elkaar af per team wat iedereen maakt en op hoeveel grootouders je team kan rekenen, dan wordt het vast en zeker een heerlijke ochtend!

 
Nieuws afbeelding
23 mei 2018

Vanaf september ‘18: veranderingen van KNHB in de competitie C- en D-jeugd

Met ingang van seizoen ‘18/19 gaat er voor de C- en D-jeugd het een en ander veranderen! We willen jullie hier tijdig over informeren, zodat we met z’n allen goed voorbereid het nieuwe seizoen in kunnen gaan.  
Waarom deze wijziging? De KNHB wil – samen met haar verenigingen - de hockeysport nog beter maken dan ze al is. Om dit waar te maken formuleerde de bond haar ‘Visie op de ontwikkeling van hockeyers’, bestaande uit vijf uitgangspunten: anders indelen, langer breed houden, gelijkwaardige teams, minder specialiseren, sport en privé in betere balans. Meer achtergrond over deze visie is hier te lezen: https://www.knhb.nl/kenniscentrum/verenigingsondersteuning/beleid#visie-op-de-ontwikkeling-van-hockeyers
Na het formuleren van haar visie stelde de KNHB zichzelf de vraag: ‘wat moet er veranderd worden aan de huidige competitiestructuur om beter bij te kunnen dragen aan het opleiden van jonge hockeyers?’ Met het idee dat kinderen tot een bepaalde leeftijd vooral plezier moeten hebben tijdens het sporten, dat ze de ruimte moeten hebben om meerdere sporten te kunnen uitproberen, dat ze niet onnodig veel belast mogen worden en dat er rekening wordt gehouden met andere activiteiten in hun leven, kwam de bond tot een concreet voorstel.
Het resultaat is een aantal wijzigingen in de competitiestructuur van de C- en D-jeugd die per komend seizoen al in gaan . Deze wijzigingen moeten gaan zorgen voor minder prestatiedruk onder kinderen. Voor de D-jeugd wordt hierbij gestreefd naar zo min mogelijk prestatiedruk, om die bij de C-jeugd vervolgens langzaam te gaan opbouwen.
Wat betekent dit voor C- en D- teams in het algemeen?   Minder prestatiedruk
Om een kind zich zo breed mogelijk te laten ontwikkelen, wil de KNHB de prestatiedruk onder jonge kinderen doen afnemen. Concreet betekent dit:
dat er in de competitie van de D-jeugd m.i.v. komend seizoen géén en in de C-jeugd ruimer opgezette kampioenschappen gespeeld gaan worden. Daarnaast worden er geen play-offwedstrijden meer gespeeld; vervallen in de D de topklasse en de subtopklasse en wordt er in de D en C zoveel mogelijk in de regio gespeeld. In de C-competitie wordt bovendien de voorcompetitie uitgebreid naar 10 speelrondes, waarna na de zaal de reguliere competitie aanvangt.
en dat de focus binnen de D-jeugd meer op de algemene ontwikkeling (waaronder motoriek en motivatie) komt te liggen;
en dat we bewegen naar een situatie waarin meer gelijkwaardige teams gevormd zullen worden.
Wat betekent dit voor de C- en D-teams van HC Naarden? Vanuit onze eigen nieuwe HC Naarden visie op jeugdhockey hebben wij de volgende speerpunten gedefinieerd, die specifiek betrekking hebben op onze D- en C- teams (zowel lijn als breedte):
Neerzetten van een "Naarden Hockey Academy” voor de opleiding van onze jeugdtrainers,
Innoveren van trainingsmiddelen en -vormen,
Opties voor laatbloeiers langer openhouden. Minder snel specialiseren,
Betere samenwerking tussen begeleiders en ouders rondom een team of categorie,
Manier van selecteren verduidelijken en aanscherpen,
Meer aandacht voor gezondheid en blessurepreventie.
De recente oproep om sociale voorkeuren t.a.v. de indelingen kenbaar te maken, past ook in deze aanpak. We hebben hier inmiddels ontzettend veel positieve reacties op gekregen.
De veranderingen die de KNHB voorstaan gaan in hoog tempo en niet iedere vereniging kan of zal in hetzelfde tempo mee kunnen gaan. Het gaat om een lange termijn visie waaraan uiteindelijk iedere club op zijn manier invulling zal geven.
Ook wij als HC Naarden houden ons eigen tempo aan. In een aantal ontwikkelingen gaan we direct mee, op andere vlakken kiezen we de weg van geleidelijkheid. Zo zullen we t.a.v. de lijnteams de bestaande manier van indelen vooralsnog handhaven, maar zijn we wel voornemens om komend seizoen:
alle eerste en tweede lijnteams (alsmede D3 en D4) in elk geval deels gezamenlijk te laten trainen,
de samenwerking met andere clubs/ sporten aan te gaan (rugby, voetbal, judo etc.) om een breder motorisch trainingsaanbod samen te stellen,
te onderzoeken of we aparte skill-trainingen kunnen introduceren voor zowel lijn als breedte.
De komende tijd zullen we op deze plek uitgebreider ingaan op de HC Naarden visie op jeugdhockey.

 
Nieuws afbeelding
22 mei 2018

Moedig Jong Heren 1 aan naar hun kampioenschap!

Zondag 27 mei is het zo ver, Jong Heren 1 kan kampioen worden. Om 16.15 uur spelen zij thuis tegen Mijdrecht JH1 op veld 1. O nder leiding van Mark Kleinsma kunnen ze met het kampioenschap ook promoveren naar de overgangsklasse. 
Daarnaast kunnen zij zich ook nog plaatsen voor het Nederlands Kampioenschap voor JH1 teams op 24 juni in Amersfoort. Kom ze zondag aanmoedigen!!

 
Nieuws afbeelding
22 mei 2018

Informatie over de indeling jeugdteams ‘18/’19

De Technische Staf is in samenwerking met de Technische Commissies druk bezig met de voorbereidingen voor de indeling van de teams voor het nieuwe seizoen. Graag informeren we je over de achtergronden hierbij.


In december 2017 zijn we als club gestart met het formuleren van onze visie op jeugdhockey en daarin zijn we geholpen door (hockey-)experts, Technische Staf, TC-leden, geïnteresseerde leden en ouders. De basis is dat Hockey Club Naarden een hockeyleven lang onvergetelijke ervaringen biedt voor ieder lid, op elk niveau. Onze visie op jeugdhockey waarborgen we door "een 10-tal HC Naarden principes”. Nadere communicatie over de visie en de principes volgt binnenkort.


Eén van de principes lichten we er nu alvast uit: "We doen selecties en indelingen op basis van meerdere criteria. We kijken weloverwogen naar hockeytechniek, spelinzicht, inzet, coachbaarheid, fysiek- en motorisch vermogen én houden de opties voor laatbloeiers zo lang mogelijk open”.  


In onze visie, die aansluit bij die van de KNHB, is verder vastgelegd dat de focus per categorie verschilt: bij de Jongste Jeugd ligt die op spelen, inspireren, ontdekken, techniek ontwikkelen en vooral plezier maken. Dit betekent ook dat binnen de teams minder specialisatie is, er meer gelijkwaardige teams zijn en wij de opties voor doorstroming langer willen openhouden. Bij de D en de C is er meer focus op de brede ontwikkeling van de verschillende vaardigheden en voorkeuren. En vanaf de B is de focus op ontketenen; voorkeuren worden specialisaties. Presteren staat dan voorop, maar wordt wel te allen tijde gecombineerd met plezier, waarbij er dus ook ruimte is voor vriendenteams.

Doelstelling van HC Naarden is dat iedere speler op zijn/haar eigen niveau met plezier kan leren hockeyen en een eerlijke kans krijgt om te laten zien wat hij/zij kan.

Wat betekent dit voor de indeling van jeugdteams ‘18/’19?
Gedurende het seizoen zijn er van alle spelers meerdere evaluaties gemaakt. Het proces van selecteren en indelen wordt op deze manier zo objectief en transparant mogelijk gemaakt.

We gaan uit van:
meerdere beoordelingen per kind per seizoen; beoordelingen vanuit meerdere begeleiders (en dus gezichtspunten); input op meerdere criteria (met verschillende wegingsfactoren per categorie); gesprekken over alle bevindingen en over alle kinderen; aan het eind van het seizoen worden eventueel circuittrainingen georganiseerd als aanvulling en afhankelijk van de categorie; tijdens het seizoen kunnen spelers uitgenodigd worden om mee te trainen met een hoger team.

Aan het eind van het seizoen volgt een eindbespreking tussen de Technische Staf en de Technische Commissie, waarin definitieve keuzes worden gemaakt over de indeling voor volgend jaar.
 
Het streven is dat medio juni de communicatie over deze nieuwe teamindelingen zal gaan plaatsvinden.

Met vriendelijke groet, namens het bestuur,

Daan Goote & Hans Otten

 
Nieuws afbeelding
20 mei 2018

Heren 1 wint finale!

Heren 1 van HC Naarden heeft de finale van de Silver Cup gewonnen met 4-2 van Helmond! Na de promotie naar de overgangsklasse en het kampioenschap is dit de derde prijs voor de mannen van Vincent. Naarden Cupfighters!

 
Nieuws afbeelding
19 mei 2018

Keepersclinic E8/D groot succes

Afgelopen woensdag waren er maar liefst 23 !!! keepers uit de E8 en 1e jaars D aanwezig voor de keepersclinic olv Ron Bollen en zijn trainers. Keepen op Naarden wordt steeds populairder!De keeperscommissie is reuze trots hoe in de afgelopen 5 jaar ieder jaar weer een stap vooruit is gemaakt met de keepers. Van 25% vaste keepers in de jeugd naar 75% en sinds kort een top-trainer in huis met Ron Bollen.Volgend seizoen zullen we alle (17!) D-elftallen mogelijk van een vaste keeper kunnen voorzien! Of in ieder geval 2 keepers die elkaar wekelijks afwisselen.

 
Nieuws afbeelding
18 mei 2018

Heren 1 bereiken finale Silver Cup

Heren 1 van HC Naarden heeft de finale bereikt van de Silver Cup. In en tegen Zoetermeer werd het 0-2 dankzij twee strafcorners van Wouter Leurink in de 14e en 43e minuut van de wedstrijd.
De mannen van Vincent nemen het aanstaande zondag op tegen Helmond dat met 3-2 won van de Reigers. 
De finale is zondag op Schaerweijde om 14.45 uur. Hein Bottingalaan 1,  3707 NX Zeist 
Komt allen!
Naarden Cupfighters!

 
Nieuws afbeelding
16 mei 2018

Aanname nieuwe jeugd 2018-2019

In de maand april hebben ruim 400 kinderen zich ingeschreven via onze website. Dit aantal is inclusief de meisjes F, E6 en E8 die in seizoen 2018-2019 nog aan de zondagcompetitie meedoen. Wij zijn bij de notaris geweest omdat loting in een heel aantal categorieën nodig was, in een aantal gevallen ook om de volgorde van de wachtlijst te bepalen.  

Helaas hebben wij – net als voorgaande jaren – maar zeer weinig kinderen kunnen plaatsen. Dit ondanks het feit dat we juist een grote groep (200!) van de kinderen die op zondag hockeyt een plaats hebben kunnen geven. Dit komt door het verdwijnen van een deel van de ZoJeCo.
Wij hebben 90 kinderen blij kunnen maken met een zaterdag lidmaatschap: 42 meisjes en 42 jongens in de benjamin leeftijd en daarnaast nog 4 kinderen in alle andere leeftijdcategorieën. Er zijn 2 meisjes die kunnen doorstromen van de zondag naar de zaterdagcompetitie.

Graag willen wij speciaal vermelden dat er dit jaar bijna 100 aanmeldingen waren voor de meisjes benjamin categorie (6-jarigen), daar waar wij slechts plek hebben voor 42 meisjes. De notaris heeft moeten loten uit een groep meisjes die al familieleden als spelend lid hebben bij HC Naarden. Wij betreuren dit zeer!

De situatie is nu zo dat alle beschikbare ruimte op de velden van HC Naarden optimaal gebruikt wordt. In de afgelopen tien jaar heeft de club zich maximaal ingezet om het aantal hockeyende kinderen zo hoog mogelijk te laten zijn. Helaas is er op dit moment geen extra ruimte beschikbaar om meer jeugdleden aan te nemen.

 
Nieuws afbeelding
16 mei 2018

HC Naarden bereidt zich voor op nieuwe privacy wet

Per 25 mei 2018 is de AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming) van toepassing. Deze wet zorgt ervoor dat dezelfde privacywetgeving in de hele Europese Unie van kracht is. De Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp) zal vanaf deze datum niet meer gelden. De invoering van de AVG heeft gevolgen voor sportverenigingen en hoe zij met persoonsgegevens van leden om moeten gaan.  


HC Naarden maakt, net als ca 200 andere hockeyclubs, gebruik van LISA. Dit is ons ledenadministratiesysteem, waarbij gegevens van de leden via de website (na inloggen via "mijn hcnaarden”) en via de HC Naarden app beschikbaar zijn. LISA werkt nauw samen met de KNHB om aan de AVG te voldoen.


Wat doet HC Naarden om aan de AVG te voldoen? Via de KNHB is een "AVG-tool” ter beschikking gesteld. Door dit stappenplan te doorlopen kunnen hockeyclubs nagaan of zij AVG "proof” zijn. Binnen HC Naarden hebben wij dit stappenplan doorlopen. Tevens hebben wij een AVG dossier aangelegd en hebben wij al onze processen nog eens goed doorgenomen of deze in lijn zijn met de AVG. Wij zorgen voor een goede borging van vertrouwelijke informatie. Zo zal iedere gebruiker van ons ledenadministratiesysteem (LISA) een geheimhoudingsverklaring moeten ondertekenen. Je kunt hierbij bijvoorbeeld denken aan bestuursleden, TC-leden, het wedstrijdsecretariaat en uiteraard ook de ledenadministratie.


Leden kunnen ervan uitgaan dat wij binnen HC Naarden zorgvuldig met persoonsgegevens omgaan en deze enkel gebruiken voor de daartoe bestemde doeleinden. Wij delen alleen gegevens als dit noodzakelijk is. Zo delen wij bijvoorbeeld data met de KNHB i.v.m. de competitie.
Binnenkort komen wij bij jullie terug met meer informatie m.b.t. de AVG en als er nieuwe ontwikkelingen zijn houden wij jullie daarvan uiteraard ook op de hoogte.

Bestuur HC Naarden

 
Nieuws afbeelding
16 mei 2018

Naarden Cupfighters op naar Zoetermeer voor halve finale

Aanstaande vrijdagavond (18 mei) speelt Heren 1 van HC Naarden de halve finale van de Silver Cup in en tegen Zoetermeer.

Zet de opmars van het team onder leiding van Vincent van de Peppel zich voort en wordt de finale van de Silver Cup bereikt?

Vrijdag zullen we het weten. Om 20:30 speelt Heren 1 van HC Naardentegen Zoetermeer dat in de halve eindstrijd Berkel en Rodenrijs versloeg. HC Naarden won haar wedstrijd met 4-2 van Alecto.

Iedereen is van harte welkom om onze jongens aan te moedigen komende vrijdag.

Route en parkeren
MHC Zoetermeer is gelegen in het Van Tuyllpark, nabij afslag 7 van de A12. Vanaf alle toegangswegen de borden "Van Tuyllpark" volgen of als die aanduiding nog ontbreekt, wijknummer 12. In het Van Tuyllpark en voor de ingang van de vereniging zijn grote parkeerterreinen, waar je gratis kunt parkeren.
Voor die paar thuisblijvers is het ook mogelijk de wedstrijd te volgen via hockey.nl. Op de website hockey.nl wordt de score bijgehouden.
De finale van Silver Cup is zondag 20 mei. Dan worden zowel de finale van de dames als van de heren gespeeld op Schaerweijde.
Hup Naarden Cupfighters!

 
Nieuws afbeelding
16 mei 2018

Pieter van Niel balustrade officieel geopend!

Voorafgaand aan de kwart finale van de Silver Cup (die Heren 1 won!) werd op het clubhuis van HC Naarden de Pieter van Niel balustrade feestelijk geopend. Voormalig bestuurslid en vaste toeschouwer van menig HC Naarden team Pieter werd op deze manier geeerd.
De naamgever mocht samen met voormalig bestuurslid Julie Goossens (Accomodatie) het lint doorknippen waarna de genodigden en het publiek plaatsnamen links en rechts van de vaste plek van Pieter uitkijkend over Veld 1. Met de balustrade is de verbouwing van het clubhuis nagenoeg afgerond.

 
Nieuws afbeelding
16 mei 2018

Enthousiast geworden door het hockeyplezier van je kind?

Enthousiast geworden door het hockeyplezier van je kind? En krijg je zelf weer zin om te gaan hockeyen? Misschien omdat je vroeger leuk gehockeyd hebt. Of juist omdat je zin hebt in een nieuwe sport?
We willen jou graag verleiden met een leuke uitnodiging. Wij nodigen je uit te proeven aan een lidmaatschap van HC Naarden. Wij bieden je een lidmaatschap aan waardoor je lekker mee kunt trainen. En als je het zo leuk vindt dat je volgend seizoen door wilt gaan, dan krijg jij als nieuw lid het contributiegeld (EUR 95,=) voor de komende maanden retour.
Alles op een rij. Wat bieden we jou?
Wat? Een vrijblijvend lidmaatschap Wanneer? Met ingang van deze maand tot het einde van dit seizoen Kosten? EUR 95,= Bonus? Bij lidmaatschap in 2018/2019 de kosten retour Hoe? Bij aanmelding voorkeur opgeven voor trainingsdata  
Doe je mee? Je kunt op onze website meer informatie vinden over senioren & veteranenhockey via deze link .
https://hcnaarden.nl/site/default.asp?option=2502&stcname=hockey_senioren_algemeen

Meld je aan via [email protected] en dan nemen we contact met je op.
Met sportieve groet,


Joost Ruempol
TC Senioren HC Naarden

 
Nieuws afbeelding
16 mei 2018

17 juni afscheids-BBQ met je team of commissie

Zondag 17 juni is de laatste competitiedag van het seizoen. 's Middags worden de kampioenen gehuldigd. De eerste teams zijn bekend, er volgen er vast meer!


Hoe leuk is het om nog één maal met je eigen team of commissie bij elkaar te komen! [email protected] regelt die middag een afscheids-BBQ op de club. Kosten € 8 p.p.


Willen jullie tevoren borrelen, dan kan dat natuurlijk ook! Uiteraard bieden we ook borrelplanken aan (€15 voor ongeveer 7 personen).


Binnenkort krijgen alle managers een uitnodiging, maar noteer vast 17 juni in je agenda!!


 
Nieuws afbeelding
16 mei 2018

Geslaagde charity middag stichting Sam

Op zaterdag 28 april jl. was Stichting Sam bij ons te gast. Studenten van de New School uit Amsterdam organiseerden een charity middag voor deze doelgroep van kinderen met het Downsyndroom, autistische stoornissen en aanverwant in de leeftijd van 10 tot 30 jaar. 


Op het Vestingh Field waren allerlei spelletjes te doen met o.a. levend tafelvoetbal spel en de kinderen mochten met stick en bal op doel schieten. Middels sponsoren waren er crepes en ijs geregeld en een heuse veiling. Tot slot gaf Johnny de Mol himself acte de présence, zodat al zijn aanwezige fans met hem op de foto konden. Mede door enthousiaste hulp van een aantal B- en C meisjes van de zondag en zaterdag was het een absoluut geslaagde middag!

 
Nieuws afbeelding
16 mei 2018

Nieuw: mobiele Barista vanaf 19 mei

HC Naarden gaat met haar (koffie)tijd mee! Als pilot zal er vanaf a.s. zaterdag tussen 8.00 uur en 12.00 uur een mobiele barista aanwezig zijn tussen veld 1 en 3. 


Zin in een heerlijke verse cappuccino, latte of een sterke espresso en geen minuut van de wedstrijd van je zoon/dochter willen missen? Dat kan dus vanaf a.s. zaterdag!  N.B. Alleen pinnen mogelijk!!

 
Nieuws afbeelding
16 mei 2018

Gezocht: categoriemanagers zondag meisjes F, E6 en E8

Voor de meisjes E8, E6 en ZMF op zondag zijn we op zoek naar een categorie manager. Je bent als categorie manager eerste aanspreekpunt voor de oudercoaches van de teams. Je geeft de wedstrijden door en zorgt dat alles sportief verloopt.

 
Je taken bestaan onder andere uit:
Zorgt dat elk team een manager (junioren) of coaches heeft (JJ) 1 e aanspreekpunt voor de managers en / of coaches is en ondersteunend voor de managers en / of coaches Het regelen van invallers voor de competitiewedstrijden rekening houden met invalregels KNHB Het volgen van de ontwikkeling van de spelers (minimaal 5 wedstrijden per seizoen zien elk team) Afstemmen met voorzitter TC junioren of voorzitter TC JJ voortgang zijn / haar categorie Deelname TC vergaderingen (gem 8x per jaar) & overige vergaderingen (ALV, zaalhockey etc) Organiseren (onderlinge) oefenwedstrijden & verspreiden van toernooi mails Einde seizoen, begeleiden t.b.v. oefenwedstrijden nieuwe seizoen spelers & trainers Einde seizoen, i.s.m. TC en technische staf indeling opmaken nieuwe seizoen

Het perfecte profiel zou zijn:
Een enthousiast persoon die bereidwillig is, humor heeft, kan relativeren en weet te verbinden, Een onafhankelijk persoon ten aanzien van eigen kind(eren) en van vriendjes/vriendinnetjes, Goede communicatieve en pedagogische vaardigheden, Bij voorkeur meerdere kinderen op de club of zelf hockeyend
Bij voorkeur niet de categorie van je ‘eigen’ kind, Hockeyervaring is een pre.

 
Nieuws afbeelding
16 mei 2018

Vanaf seizoen 2018 / 2019 is HC Naarden een rookvrije sportclub

Zien roken, doet roken. Dat blijkt uit onderzoek. Daarom is het van het grootste belang dat de jeugd op hun sportclub niet in aanraking komt met roken. Op sportvelden en ook langs de hockeyvelden bij HC Naarden staan soms ouders en toeschouwers te roken. Een vreemde situatie omdat sporten een gezonde activiteit is en roken daar niet bij past. 
De KNHB, het Longfonds en de Hartstichting spannen zich samen in voor een rookvrij klimaat op sportclubs. Op sportclubs komen jeugd en volwassenen met elkaar in aanraking. Het is de ideale plek om een gezonde levensstijl te stimuleren. HC Naarden is het hier helemaal mee eens en kiest er daarom voor om vanaf seizoen 2018 /2019 een rookvrije sportclub te zijn.


Het besluit van het bestuur om het roken op onze sportvereniging uit te bannen is onderbouwd met de uitslag van de ledenenquête die we onlangs hebben gehouden. Liefst 243 respondenten hebben de online enquête ingevuld over het rookvrij maken van HC Naarden. Van de respondenten is liefst 91% een voorstander van een 100% rookvrije omgeving op HC Naarden.

De vraag is hoe we dit gaan invoeren. De mening van de ondervraagden is duidelijk: op de vraag 'Moet er als overgang naar een 100% rookvrije omgeving op HC Naarden eerst een aparte rookplek op de club komen?’, heeft 84% van de geënquêteerden geantwoord dat het rookvrije beleid direct ingevoerd zou moeten worden.

Ook is gevraagd naar het moment dat er niet gerookt mag worden op HC Naarden. 'Moeten we als overgang naar een 100% rookvrije omgeving op HC Naarden starten met de zaterdag, zondagochtend en doordeweeks, als de jeugd speelt? De meerderheid van de ondervraagden (79%)is het hier niet mee eens. Zij zien het liefst dat alle dagen HC Naarden rookvrij is.

Tijdens de komende ALV zal het bestuur een nadere toelichting geven op dit besluit.

 
Nieuws afbeelding
16 mei 2018

Veel reacties op opgeven voorkeur teamindeling 18/19

Sinds medio april was er de oproep op de site; Geef je voorkeur op voor vriend(in) voor de indeling van een team voor het seizoen 2018/2019 voor 15 mei…. En dat hebben we geweten.


We hebben ruim 180 enthousiaste mails mogen ontvangen van ouders en / of spelers voor het nieuwe seizoen A t/m D categorie waarvoor dank! 


Iedereen heeft persoonlijk bericht mogen ontvangen dat uiteraard op voorhand geen garanties te geven zijn omdat meerdere wegingsfactoren een rol spelen bij de teamindelingen maar daar waar mogelijk zullen we zeker de sociale voorkeuren meenemen. 


De categorie managers zullen nu verder aan de slag gaan met de verwerking van al deze aanvragen. 


Graag refereren we ook nog aan het andere nieuwsbericht op de site over de verdere toelichting hoe de nieuwe teamindelingen tot stand komen. 


https://www.hcnaarden.nl/site/default.asp?Option=51&Nieuws=2610


Met vriendelijke groet namens de Technische Commissie, 
Taco van Witsen & Suzanne Stuurman

16 mei 2018

Business Club: uitnodiging aspergediner en terugblik Max Caldas

HC Naarden Business Club nodigt jou uit voor het Aspergediner in de akker
Op dinsdag 5 juni a.s. nodigt de Sponsorcommissie van HC Naarden haar Business Club leden uit voor het traditionele viergangen aspergediner, vers gestoken op de akkers in Blaricum. Dineren met uitzicht op de velden, terwijl de stekers nog aan het werk zijn. Overweeg je Business Club lid te worden of is je partner al Business Clublid en heeft hij jou nog niks verteld… ? Stuur dan een mailtje naar  [email protected]  voor een mogelijke uitnodiging voor dit zomerse evenement.
Terugblik Max Caldas bij HC Naarden Business Club
Op 19 april heeft HC Naarden Business Club de coach van het Nederlands elftal, Max Caldas, ontvangen samen met hoofdsponsor Rabobank en andere clubs uit het Gooi. Onder leiding van presentator John Van Vliet hingen wij ruim een uur aan de lippen van Max. Heb je dit event gemist? Kijk dan nu deze mooie samenvatting hier terug. 

 
Nieuws afbeelding
16 mei 2018

30 juni eerste Summertime toernooi

Hockeyclub Naarden, Gooische en 't Spandersbosch organiseren voor het eerst samen een groot slot trimtoernooi. 


Het Summertime toernooi vindt plaats op zaterdag 30 juni a.s. op hockeyclub 't Spandersbosch. Lekker hockeyen, eten & drinken + disco! Doe gezellig mee! 


Aanmelden kan via  [email protected] .

 

HC Naarden - Sportpark 'Naarden'
Amersfoortsestraatweg 14
1411 HC Naarden
Tel: 035 - 695 1001
[email protected]