Nieuws

 
Nieuws afbeelding
12 feb 2019

15 maart onderwijsstaking? Hockeyles!

Op vrijdag 15 maart is de landelijke onderwijsstaking gepland. En dus geeft Naarden die dag hockeyles! Heren-1 en Dames-1 zullen een leuke en leerzame clinic verzorgen voor de jeugd. Geef je dus snel op want vol = vol!
Clinic 15 maart: 9.00-15.00u Locatie: HC Naarden Kosten: € 35 (incl lunch) per kind
Aanmelden: [email protected] 

 
Nieuws afbeelding
10 feb 2019

23 feb - Nationale hockey & keepersdag

Thijs van Dam komt samen met 8 (Jong-Oranje) internationalsnaar de Nationale Hockey- en Keepersdag.
Nog even en dan gaat het buitenseizoen weer van start. Om deze goed te beginnen vindt er op  23 februari 2019 de traditionele Nationale Hockey- en Keepersdag in Laren plaats. Ben jij er ook bij? 
Meld je dan snel aan op  https://www.nationalesportkampen.nl/ !

Thijs van Dam  (40-voudig international), Yannick van der Drift  (ex-Jong Oranje/Bloemendaal heren 1),  Daniel de Haan , Valentijn Charbon ,  Daan Dekker ,  Noor Omrani ,  Sophie Goorhuis  en  Bieke Wijnmaalen  (allen Jong Oranje) komen langs voor een onnavolgbare hockeydemonstratie. Ook komen ze jou tips & tricks geven en kan jij op handtekeningenjacht en mag jij ze alles vragen!
Voor alle fanatieke keepers komt  Anke van Goedoever  (Jong Oranje) een demonstratie geven, ook kan je bij haar terecht voor handige tips & tricks. De internationals hebben er al zin in!
·Clinic van o.a.  Thijs van Dam  (40-voudig international) &  Anke van Goedoever  (Jong Oranje-keepster)
·Uitdagend programma met veel balcontacten
·Enthousiaste en ervaren trainers
·Gezonde lunch, drankjes en tussendoortjes
De Nationale Hockey- en Keepersdag is voor alle hockeyliefhebbers van 6 t/m 16 jaar.
Deze dag kost slechts €59,-!!
Kan jij niet op 23 februari? Op  2 e  Paasdag  zal er in Rotterdam nog een Nationale Hockey- en Keepersdag plaatsvinden.

 
Nieuws afbeelding
10 feb 2019

3 nieuwe Leden van Verdienste bij HC Naarden

Er zijn 3 nieuwe Leden van Verdienste op HC Naarden. Tijdens het commissie bedankt diner zijn Marissa Vuurboom, Dominique Smelt en Rudi de Keizer benoemd tot Lid van Verdienste. Heel erg bedankt voor jullie inzet voor de club.

 
Nieuws afbeelding
1 feb 2019

Veldtrainingen VRIJDAG afgelast

Vrijdag 11 uur:
Alle velden wit en dus onbespeelbaar. Alle veldtrainingen zijn daarom afgelast. 
Nieuws afbeelding
31 jan 2019

Naarden Hockey Academy succesvol van start!

Donderdagavond 31 januari is de Naarden Hockey Academy officieus van start gegaan met de eerste Basisopleiding Coachen van de KNHB. De workshop was bedoeld voor de jeugdtrainers van de E6, E8 en D-teams en werd gegeven door een leercoach van de bond in samenwerking met Mark Klijnsma. De opkomst van de jeugdtrainers was fantastisch: bijna 80% van de uitgenodigde trainers hebben de workshop gevolgd. Hulde voor jullie leergierigheid!

De Naarden Hockey Academy wordt opgezet om alle jeugdtrainers van alle categorieën van Naarden structureel en volgens een goed doordacht programma op te leiden in training- en coaching vaardigheden waardoor het niveau van de trainingen omhooggaat en de jeugdspelers met meer plezier gaan en blijven hockeyen. Het programma van de NHA is volop in ontwikkeling en wordt gefaseerd ingevoerd.
 
Vragen, opmerkingen en suggesties zijn altijd welkom: [email protected]


 
Nieuws afbeelding
31 jan 2019

Jip Janssen eerste Naarden speler in Nederlands XI-tal

Jip Janssen (21), oud speler van HC Naarden, speelt sinds kort in het Nederlands Hockey Elftal. Tegen Nieuw-Zeeland afgelopen weekend, speelde hij zijn 4e interland voor Oranje. In die WHL wedstrijd scoorde hij zijn alweer zijn derde goal voor Oranje.
Jip heeft vrijwel de hele jeugd doorlopen bij HC Naarden. Naast zelf hockeyen, trainde en coachte hij verschillende jeugdteams bij HC Naarden. Als 15-jarige maakte hij al zijn debuut in Naarden Heren-1.
Vervolgens ging Jip naar Kampong JA1 en werd hij geselecteerd voor het Nederlands A. Ook heeft hij bij Jong Oranje gespeeld. In 14 wedstrijden scoorde hij maar liefst 11 keer. Tijdens het WK voor Jong Oranje in India scoorde hij bijvoorbeeld 3 keer in 6 wedstrijden en tijdens het vierlanden toernooi Antwerpen (hij was toen de captain van het team) wist hij 6x het net te vinden in 5 wedstrijden.
Jip is nu basisspeler bij Kampong H-1. Ook met dat team heeft hij de nodige successen bereikt. Zo werden ze 2 keer achter elkaar landskampioen.
We zijn hier natuurlijk heel erg trots op en hopen dat hij binnenkort een keertje langskomt op zijn oude club.
Bekijk ook het leuke filmpje over Jip op de homepage van https://hockey.nl  
 
Nieuws afbeelding
30 jan 2019

Commissie bedankt diner op vr 8 februari

Een familieclub als de onze kan niet zonder al onze commissies die zich ieder jaar weer vrijwillig inzetten. En voor al die uren die jullie vrijmaken voor onze club willen wij jullie hartelijk bedanken. Wij nodigen jullie daarom graag uit voor het "HCN's dank je wel commissie eten" op vrijdag 8 februari as.
Graag aanmelden via één persoon van je commissie. Ereleden en leden van verdienste kunnen persoonlijk aanmelden.


 
Nieuws afbeelding
30 jan 2019

Trainers bedankt diner / pubquiz op 1 mrt

Op 1 maart is de jaarlijkse trainers bedankt dag. Hieronder de uitnodigingen voor het diner (trainers Benjamins t/m E8 tallen) en de pubquiz (trainers E8 / D / C / B / A) 
Tot dan en enorm bedankt dat jullie er elke week weer vol enthousiasme staan!
Beste trainers Benjamins, F en E6
Na een heel jaar training geven op de velden van onze mooie hockeyclub, is het nu tijd om jullie flink in de watten te leggen. Al jullie bloed, zweet en en tra(i)nen worden nu beloond tijdens hét trainersdiner van HC Naarden. Het diner wordt speciaal voor jullie georganiseerd op vrijdag 1 maart van 18.30 uur tot 20.15 uur. Het bestuur zal jullie bedienen. We hebben er zin in!
Het bestuur, Carolien, Karin, Suzanne, Joost, Daan, Oscar en Marc  ________________
Beste trainers E8, D, C, B en A jeugd
Na een heel jaar training geven, is het nu tijd om jullie flink in de watten te leggen. Het bestuur nodigt jullie uit voor een Pub Quiz met heerlijke bitterballen en borrelhappen. Mooie prijzen zijn er te winnen en bovendien wordt het trainerstalent en het trainersduo van het jaar gekozen. De Pub Quiz wordt speciaal voor jullie georganiseerd op vrijdag 1 maart van 20.30u tot 23.00u
We hebben er zin in.
Het bestuur, Carolien, Karin, Suzanne, Joost, Daan, Oscar en Marc 
 
Nieuws afbeelding
30 jan 2019

Start veldtrainingen op ma 25 februari

Het zaalseizoen loopt ten einde, nog 2 speelweekends te gaan.
In de week van 11-15 februari wordt de tent afgebroken, daarna begint de voorjaarsvakantie.

De veldtrainingen voor alle teams, inclusief F, E6 en E8 en de keepers starten in de week van maandag 25 februari.
De eerste competitiewedstrijden zijn op 9 en 10 maart. Kortom teams hebben 2 weken de tijd zich daarop voor te bereiden.
Wil je eerder starten met je team, stem dat dan af met Clementine ( [email protected] ) ivm trainingstijden.

Voor de 2e helft van het seizoen zullen we een aantal wijzigingen in het trainingsschema aanbrengen. Teams die het betreft krijgen daarvan bericht.

De 1e en 2e teams beginnen al met veldtrainingen in de week van maandag 11 t/m donderdag 14 februari. Vrijdag 15 februari verwachten we een grote uittocht naar sneeuw en zon, dan wordt er niet getraind.
Trainingstijden blijven deze week gelijk aan die van de 1e veldperiode.

 
Nieuws afbeelding
30 jan 2019

Sportiviteit en Respect nieuw leven ingeblazen

De commissie Sportiviteit en Respect gaat de komende maanden weer van zich laten horen. Met nieuwe commissieleden wordt dit belangrijke thema onder de aandacht gebracht.
 
Want HC Naarden is een club die staat voor plezier, sportiviteit en waardering. Als club vinden wij een positieve sfeer, respect voor elkaar en de omgeving en betrokkenheid erg belangrijk. Alle leden (en ouders/supporters) zijn nodig om plezier te maken in en rondom het hockeyveld. Ook hockey is een sport waarbij sportiviteit en respect centraal staan.
Voor ideeen of tips:  [email protected]
 
Tanja Dik, Marjolein Groen en Timo Jacobse

 
Nieuws afbeelding
30 jan 2019

Huldiging zaalkampioenen op 17 maart

Nog 2 wedstrijdrondes te gaan in de zaal. In sommige poules is de strijd om het kampioenschap nog ontzettend spannend. Zet in ieder geval zondag 17 maart al in je agenda! Dan worden alle winnaars + de zaalkeeper van het jaar in het zonnetje gezet.
JD1 is al kampioen en er zijn nog zeker 17 teams die meedingen naar het kampioenschap:
 
JA2, eerste in de poule, aankomend weekend tegen de nr 2, dus alles in eigen hand JB1, ongeslagen ruim eerste in de poule, uit laatste 4 wedstrijden nog slechts 2 puntjes nodig JB12, ruim eerste in de poule, uit laatste twee wedstrijden nog slechts 1 puntje nodig JB2, 2e in de poule maar nog spannende laatste weekenden tegen nummer 1 en 3. Alles nog mogelijk JC5, 2e in de poule, grote achterstand, maar met een laatste wedstrijd tegen nummer 1 kan het nog! JD12, 3e in de poule, eerste kan nog maar dan afhankelijk van nr 1 en nr 2 JD2, 2e plek in de poule, maar de eerste plek wordt lastig, maar wie weet... JD3, 2e plek, afhankelijk van de eerste in de poule JD7, 3e plek, maar nog 2 keer tegen nummer 1 en 1 keer tegen nummer 2, alles is nog mogelijk... MA5 an MA8 staan op plek 2 en 3 in dezelfde poule en hebben allebei nog kans. Niet meer tegen elkaar, dus matchfixing onmogelijk MB12, 4e plek, maar wat een poule nr 1t/m 5 kan nog kampioen worden met veel onderlinge wedstrijden... MC1, 1e plek en nog 1 punt nodig uit de laatste 2 wedstrijden MC4, 2e plek, 1e plek nog mogelijk maar afhankelijk van nr1 MD2, 2e plek, maar minder wedstrijden dan nr1. Allerlaatste wedstrijd nr1 tegen nr2 MD3, 2e plek maar aankomend weekend tegen nr1 en dan door naar.. MD8, 1e plek, ruim voor maar komend weekend tegen de nr2. Dit weekend al kampioen? MD9, 1e plek, nog 2 wedstrijden te gaan maar nummer 2 en 3 zitten op de hielen. Gaan ze dit houden? Dus er is nog veel mogelijk! Veel plezier en succes de laatste wedstrijden.

 
Nieuws afbeelding
28 jan 2019

Informatie scheidsrechtersexamens maart

Op 4 en 5 maart a.s. vinden de scheidsrechtersexamens plaats voor de B-jeugd en de ouders van de Mini's en Benjamins, die verplicht hun kaart moet behalen voor dit seizoen. Dit geldt ook voor degenen die vrijwillig interesse hebben getoond om deel te nemen aan het examen.
Dit is de laatste mogelijkheid om dit seizoen nog je scheidsrechterskaart te halen!
Deze week wordt iedereen hierover geïnformeerd via het e-mailadres dat bekend is bij de club. Soms ontvangen ouders/verzorgers van B-jeugdleden hierdoor de mail en wij willen dan ook verzoeken het B-jeugdlid hierop attent te maken en de mail met de link door te sturen!.
Naast een e-mail waarin de exacte datum, tijd en plaats van het schriftelijke examen staat is er ook een e-mail vanuit de KNHB verstuurd om te kunnen oefenen voor het examen.
Mocht je bij deze groep horen en nog geen e-mail hebben ontvangen hierover, mail dan z.s.m. naar  [email protected]
Wij verwachten iedereen te zien bij de examens op de datum en het tijdstip dat is aangegeven.
De scheidsrechtersexamencommissie
Op 4 en 5 maart a.s. vinden de scheidsrechtersexamens plaats voor de B-jeugd en de ouders van de Mini's en Benjamins, die verplicht hun kaart moet behalen voor dit seizoen. Dit geldt ook voor degenen die vrijwillig interesse hebben getoond om deel te nemen aan het examen.


Dit is de laatste mogelijkheid om dit seizoen nog je scheidsrechterskaart te halen!
Een speciale oproep daarom ook aan de coaches/trainers van de B-jeugdleden om dit bericht nogmaals in hun teams te delen!


Deze week wordt iedereen hierover geïnformeerd via het e-mailadres dat bekend is bij de club (soms ontvangen ouders/verzorgers van B-jeugdleden hierdoor de mail en wij willen dan ook verzoeken het B-jeugdlid hierop attent te maken en de mail met de link door te sturen!).


Naast een e-mail waarin de exacte datum, tijd en plaats van het schriftelijke examen staat is er ook een e-mail vanuit de KNHB verstuurd om te kunnen oefenen voor het examen.


Mocht je bij deze groep horen en nog geen e-mail hebben ontvangen hierover, mail dan z.s.m. naar [email protected] !
Wij verwachten iedereen te zien bij de examens op de datum en het tijdstip dat is aangegeven.


De scheidsrechtersexamencommissie
-->

 
Nieuws afbeelding
28 jan 2019

Word vrijwilliger bij G-hockey!

De Stichting Aangepast Hockey (SAH) organiseert al 18 jaar hockey voor mensen met een verstandelijke beperking, het zogenaamd G-hockey. Dit doen wij voor inwoners van de regio Gooi en Eemland. Onze spelers zijn afkomstig uit Hilversum, Baarn, Bussum, Naarden, Huizen, Eemnes en soms nog wel van verder weg. We trainen op de hockeyvelden van Laren en spelen met 3 van de 4 teams mee in de G competities van de KNHB.
Wij zijn op zoek naar nieuwe vrijwilligers die op verschillende manieren het G-hockey willen ondersteunen. Dit zijn vrijwilligers die op zaterdagmiddag van 14.00 tot 15.30 helpen bij een veldtraining. Ook andere vrijwilligers functies zijn beschikbaar, denk aan ondersteuning bij de administratie of coördinatie van de trainingen en wedstrijden.
Dit is hét moment om G-hockey in de regio te steunen. Laat spelers met een verstandelijk beperking blijvend genieten van hun hockey!
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
Clementine Niermans
of
Antoinette Huisman 06-50243697
Gerard Westenburg 06-53997513
Hester Hulsbos 06-13890691

 
Nieuws afbeelding
28 jan 2019

Sportways hockeykampen 17 t/m 19 juli

Save the date: SportWays bij ons op de club

Pak je agenda er alvast bij, want de data voor de meest leerzame hockeykampen van Nederland zijn bekend! Wij heten alle enthousiaste hockeyers welkom die willen deelnemen aan dit unieke sportprogramma op Naarden, graag nieuwe technieken willen leren, zichzelf ontwikkelen én op het veld willen staan met de topspelers van dit moment. Met 30 jaar ervaring in het organiseren van hockeyevenementen kan SportWays met zekerheid zeggen dat hun kampen een onvergetelijke ervaring zijn.


Nieuw! Vanaf 2019 maakt SportWays tijdens onze dagkampen onderscheid tussen vijf verschillende kamptypen. Dat betekent dat ieder programma zorgvuldig is afgestemd op jouw leeftijd en wensen. Wil je precies lezen wat de verschillen zijn? Lees er meer over via de volgende link:
https://nl.sportways.com/nl/sportways-day-camps-nl?utm_source=club&utm_medium=Naarden&utm_campaign=Q1_19


Op de volgende data zullen er SportWays kampen op onze club plaatsvinden:

17 t/m 19 juli (Zomervakantie)


Wil je je alvast aanmelden voor een kamp?

Dat kan! Klik op de volgende link om te bekijken wanneer er hockeykampen plaatsvinden op onze club:
https://nl.sportways.com/nl/locations/naarden?utm_source=club&utm_medium=Naarden&utm_campaign=Q1_19
 
Nieuws afbeelding
27 jan 2019

LET OP: parkeerterrein wordt verbouwd!

Vanaf 28 januari pakt de gemeente het parkeerterrein van HC Naarden aan! Dit betekent dat de komende weken parkeren met de auto lastig kan zijn. Hou hiermee rekening en kom zoveel mogelijk met de fiets naar de club.

Als het parkeerterrein klaar is, zal de ingang naar HC Naarden verplaatst zijn naar de kant van het Vestingh-field. Ook zal daar de fietsenstalling komen. 

Om de circulatie en veiligheid te verbeteren, komt er aan de Beethovenlaan een in- en uitgang van het parkeerterrein. 

De planning is dat de nieuwe fietsenstalling en nieuw geplaatste hekwerken klaar zijn voor 9 maart, wanneer de veldcompetitie weer start. Later in het voorjaar zal er geasfalteerd worden. 

Voorlopig vragen we dus nog even geduld en hou rekening met elkaar bij het betreden van het terrein! We houden jullie op de hoogte van de voortgang. 


 
Nieuws afbeelding
27 jan 2019

HC Naarden krijgt extra prijs van Volvo

Voorzitter Marc van Wijk mocht tijdens het Nationaal Hockey-congres van de KNHB afgelopen weekend een extra prijs van 1000 euro in ontvangst nemen naar aanleiding van de Volvo Bonus. 
HC Naarden heeft deze prijs gekregen omdat het aantal Volvo's die gekocht zijn door HC Naarden-leden het hoogst was van alle clubs die meededen aan deze actie. In de afgelopen 5 jaar zijn er in totaal 74 auto's gekocht en daar profiteert de club elke keer weer van.
"Deze prijs is heel belangrijk. We zijn continu bezig om het niveau en het plezier van de jeugd op de club te verhogen en dat kost geld, inspanning en tijd. Dat geld besteden we aan de jeugd en deze bonus is daarbij superbelangrijk," aldus Marc nadat hij de prijs in ontvangst had genomen. "Als club zijn wij daarnaast zeer blij met de goede samenwerking die wij hebben met Volvo Buitenweg en met Hugo van Leeuwen Boomkamp."
De opbrengsten van de clubbonus die HC Naarden per verkochte Volvo ontvangt, komen ten goede aan de accomodatie en initiatieven om het hockey voor de jeugd te verbeteren. Een voorbeeld van het laatste is de Hockey Acadamy waar HC Naarden dit seizoen mee begonnen is.

 
Nieuws afbeelding
22 jan 2019

Update Heren 1 a.s. zondag tegen Schaerweijde in halve finale District kampioenschap Zaal!

Na een zinderende laatste speelronde heeft Heren 1 van HC Naarden afgelopen weekend, met een beetje hulp van onze buren van Hilversum, de halve finale van de District kampioenschappen Zaal bereikt. A.s. zondag 27 januari om 15:35u spelen onze mannen daarin tegen Schaerweijde Heren 1. Kom ze aanmoedigen! 
De winnaar van deze wedstrijd gaat samen met de winnaar van de andere halve finale (Voordaan-Gooische) door naar het NK Zaalhockey volgende week!
Locatie van de wedstrijden is de Olympos hal in Utrecht (Uppsalalaan 3, 3584 CT Utrecht).

 
Nieuws afbeelding
21 jan 2019

Gezocht: experts ICT commissie


We zoeken nieuwe experts voor onze ICT commissie! Wat kun je voor onze club betekenen:
- verder implementeren van innovatief video-analyse systeem
- bedenken hoe de verschillende ICT voorzieningen optimaal kunnen worden ingericht (kassasysteem, WIFI, internet, narrow-casting)
- aansturen en samenwerken met leveranciers
- tijdsindicatie per week : 2 uur.
Heb je interesse en ervaring met analyseren en oplossen van ICT problemen, mail ons dan [email protected]
We zien graag je reactie tegemoet.

 
Nieuws afbeelding
21 jan 2019

Save the Date - Familietoernooi za 6 juli

Schrijf alvast op in je agenda: op zaterdag 6 juli is het Familietoernooi weer! Jij bent er toch ook bij dit jaar? 

 
Nieuws afbeelding
20 jan 2019

VELD-trainingen t/m vrijdag afgelast

Vanwege vorst en sneeuw zijn de VELD-trainingen t/m vrijdag 25 januari afgelast.

Een dringend verzoek aan iedereen om niet de velden te betreden!! De vezels van het kunstgras zijn extra kwetsbaar bij sneeuw en vorst!!

Uiteraard gaan de ZAAL-trainingen in de tent en de Lunet gewoon door. Hou de site in de gaten voor eventuele verdere afgelastingen.
Het clubhuis BOVEN is 's avonds eveneens gesloten. Uiteraard zijn kleedkamers en lockers beneden gewoon bereikbaar.

18 jan 2019

Schreeuw Heren-1 naar de Hoofdklasse playoffs!

Aanstaande zaterdag 19 januari speelt Heren-1 twee cruciale wedstrijden in de Topklasse zaal met als inzet een playoff plaats voor promotie naar de Hoofdklasse. Spektakel en hoog niveau zaalhockey verzekerd! 


Kom ze dus allemaal aanmoedigen.


13:30u: Naarden H1-Voordaan H1
15:30u: Naarden H1-Schaerweijde H1


Locatie:
Sporthal Olympos
Uppsalalaan 3
3584CT UTRECHT

 
Nieuws afbeelding
18 jan 2019

Vincent van de Peppel na dit seizoen weg als algemeen technisch manager

Na tien zeer succesvolle jaren op HC Naarden zal Vincent van de Peppel ons als algemeen technisch manager gaan verlaten aan het einde van dit seizoen. Vincent zal met ingang van het nieuwe seizoen in dienst treden bij SCHC in Bilthoven.
We feliciteren Vincent met deze stap en zijn hem ongelooflijk dankbaar voor zijn enorme inzet, vakbekwaamheid en enthousiasme; hij heeft een groot aandeel gehad in de huidige groei en bloei van de club.
Vincent maakt uiteraard dit seizoen af in zijn huidige rol. Het bestuur heeft daarnaast de intentie uitgesproken om hem volgend seizoen in zijn rol als trainer-coach voor Heren-1 te behouden. Over de invulling van de rol van algemeen technisch manager c.q. inrichting van de technische staf voor het volgende seizoen zal op een later moment meer duidelijkheid worden gegeven.

 
Nieuws afbeelding
16 jan 2019

Bijna is het zover: het D-feest

Nog even dan is het zover: het D-feest. Het thema van dit jaar is foute fitness, kom in je leukste outfit met je team!  Het feest vindt aanstaande zaterdag 19 januari plaats van 20.00 tot 22.00 uur.
Koop nog snel je teamkaart, we verkopen ook aan de deur!! Je teamkaart kan je bestellen door te mailen naar  [email protected]   een los kaartje aan de deur kost €5, het liefst contant betalen! 
Tot dan, 
groetjes het jeugdbestuur
🏻‍♂ 🏻‍♀ 🏻‍♀ 🏻‍♀ 🏻‍♀

 
Nieuws afbeelding
5 jan 2019

NIEUW DIGITAAL WEDSTRIJDFORMULIER

Morgen start de KNHB met een nieuw Digitaal Wedstrijdformulier.


Coaches/managers en scheidsrechters kunnen gewoon inloggen met hun LISA/club-gegevens (lidnummer en wachtwoord) waarmee ze nu ook bij de club of op de app inloggen. zie ook ons eerder nieuwsbericht
De handleiding is te vinden op de site van de KNHB: handleiding DWF .Zorg dus dat je als coach/manager en als scheidsrechter je lidnummer en wachtwoord weet .

De KNHB meldt ook dat er vandaag nog wel wat problemen zijn opgetreden:
de spelerslijsten zijn niet beschikbaar of niet compleet het toevoegen van spelers of invallers werkt nog niet of niet goed het kan voorkomen dat een coach niet kon inloggen Ze zijn hard aan het werk om dit op te lossen. I nstrueer de zaalleiding vooral om morgen extra goed de stand bij te houden voor het geval het DWF van de KNHB onverhoopt morgen nog steeds last heeft van kinderziektes, en...mocht het probleem met de spelerslijsten morgen niet zijn opgelost, dan vraagt de bond om de spelerslijsten in te voeren in het opmerkingenveld, zodat ze wel de spelerslijsten ontvangen..met sportieve groeten,
zaalhockeycommissie HC Naarden

 
Nieuws afbeelding
5 jan 2019

SportWays kampen 17 t/m 19 juli - Save the Date!

Save the date: SportWays bij ons op de club
Pak je agenda er alvast bij, want de data voor de meest leerzame hockeykampen van Nederland zijn bekend! Wij heten alle enthousiaste hockeyers welkom die willen deelnemen aan dit unieke sportprogramma op Naarden, graag nieuwe technieken willen leren, zichzelf ontwikkelen én op het veld willen staan met de topspelers van dit moment. Met 30 jaar ervaring in het organiseren van hockeyevenementen kan SportWays met zekerheid zeggen dat hun kampen een onvergetelijke ervaring zijn.

Nieuw! Vanaf 2019 maakt SportWays tijdens onze dagkampen onderscheid tussen vijf verschillende kamptypen. Dat betekent dat ieder programma zorgvuldig is afgestemd op jouw leeftijd en wensen. Wil je precies lezen wat de verschillen zijn? Lees er meer over via de volgende link:
https://nl.sportways.com/nl/sportways-day-camps-nl?utm_source=club&utm_medium=Naarden&utm_campaign=Q1_19

Op de volgende data zullen er SportWays kampen op onze club plaatsvinden:
17 t/m 19 juli (Zomervakantie)

Wil je je alvast aanmelden voor een kamp?
Dat kan! Klik op de volgende link om te bekijken wanneer er hockeykampen plaatsvinden op onze club:
https://nl.sportways.com/nl/locations/naarden?utm_source=club&utm_medium=Naarden&utm_campaign=Q1_19

4 jan 2019

Ingebruikname nieuw dWF

Komend weekend wordt het nieuwe DWF in gebruik genomen. Er veranderen een aantal zaken: Per wedstrijd zijn er  drie  DWF-codes. Eén voor de thuiscoach, één voor de arbitrage en één voor de uit-coach (of ondersteuning). Het verspreiden van deze codes wordt verzorgd door de KNHB. De codes worden later ook opgenomen in de hcnaarden-app. Herinneringen voor het afronden van het DWF worden per mail verstuurd door de KNHB. Voor het nieuwe DWF hoeven scheidsrechters, coaches en managers  geen  account aan te maken op  hockey.nl  of  KNHB.nl . Jullie kunnen gewoon gebruik maken van de inlogcodes van LISA (lidnummer + wachtwoord waarmee jullie ook inloggen in de app). Scheidsrechters kunnen inloggen met lid-, kaart- of KNHB-nummer en de betreffende DWF-code. Het inloggen kan via de DWF-knop in de mobile app of via de hcnaarden-site. Ook kun je het DWF vinden via deze url  https://dwf.hockeyweerelt.nl .  Verwacht wordt dat volgende week het inloggen automatisch kan gebeuren zoals dat nu het geval is vanuit de mobile app. Nu moet er dus op het nieuwe DWF nog worden ingelogd. LET OP:  De codes voor het weekend van 5 en 6 januari worden vrijdag 4 januari eenmalig alleen naar de teambegeleiders verzonden. De teambegeleiders zien in het formulier de code van de scheidsrechters staan en kunnen de scheidsrechters informeren. Deze code is zichtbaar bovenin het DWF, achter het icoon van het scheidsrechtersfluitje. Hieronder zie je een afbeelding met een fictieve code: De code van de teambegeleider is dus niet gelijk aan die van de scheidsrechter! De teambegeleidercodes zijn sinds vrijdagochtend overigens zichtbaar in de LISA-clubapp.   Vanaf het weekend van 12 januari worden de codes verzonden naar de scheidsrechters die op het moment van verzending bekend zijn (48 uur voor de wedstrijd). Om ervoor te zorgen dat een laat aangewezen scheidsrechter of een invaller ook gebruik kan maken van de scheidsrechterscode staat deze altijd vermeld op het wedstrijdformulier. De code is hierdoor ook altijd door de teambegeleider te zien en deze kan de scheidsrechter informeren. Daarnaast beschikken de wedstrijdsecretarissen ook over de codes. Met sportieve groet, Wedstrijdsecretariaat Zaal

 

HC Naarden - Sportpark 'Naarden'
Amersfoortsestraatweg 14
1411 HC Naarden
Tel: 035 - 695 1001
[email protected]