Nieuws

 
Nieuws afbeelding
22 feb 2018

Do 22 feb trainingen afgelast vanaf 20 uur

Door opvriezing van de velden kan er vanaf 20 uur niet meer getraind worden.

Het is lastig precies vast te stellen vanaf wanneer velden niet meer bespeelbaar zijn.
Woensdagavond lag het omslagpunt op 20 uur.

22 feb 2018

Een nieuwe jeugdvlogger voor HC Naarden!

We hebben er een gevonden, een goede jeugdvlogger! Zijn naam is Zeeger en hij is 8 jaar. Hij speelt met veel plezier bij JF2. Wij willen graag dat Zeeger voor ons allerlei leuke vlogs gaat maken. En ook heeft hij natuurlijk een van de boeken van Maartje Paumen gewonnen. Hierboven stelt hij zich voor en zie je zijn eerste vlogs. Ondanks dat we heel erg blij zijn met de bijdrage van Zeeger willen we ook graag nog een jeugdvlogger hebben uit de wat oudere jeugd. Er ligt nog een boek klaar voor de beste inzending. Dus zit jij in de jeugd en heb je zin om af en toe voor ons wat leuks te vloggen, stuur dan een leuke vlog naar ons toe. Wij gaan dan bekijken wie er dat andere boek van Maartje Paumen wint en ons kan gaan helpen met leuke vlogs! Stuur je vlog naar [email protected]  We zijn benieuwd wie de uitdaging aandurft....

 
Nieuws afbeelding
22 feb 2018

Geen training op vrijdag 23 februari!

Omdat veel mensen op vrijdag al op vakantie gaan, zijn alle trainingen afgelast.  Fijne vakantie!

 
Nieuws afbeelding
20 feb 2018

Aangepaste trainingstijden 2e seizoenshelft

Met ingang van 5 maart gaat het nieuwe trainingsschema van start.
Kijk of er voor jouw team iets wijzigt. Ga naar trainingsschema VELD en kijk naar het hoofdschema voor het nieuwe schema.

Een paar teams wisselen van veld, tijdstip blijft gelijk.
De woensdagtraining van JB2 is verplaatst naar vrijdag.
Keeperstraining op woensdag wijzigt qua tijd: om 17 uur start de training voor de keepers JJ (za), daarna volgen D t/m A
De keeperstraining op vrijdag is ongewijzigd.

Tenslotte: vanwege de start van de voorjaarsvakantie is er vrijdag 23 februari GEEN training!

Namens de Technische Staf,
Vincent vd Peppel

 
Nieuws afbeelding
18 feb 2018

MA7 JD4 MB7 JC12 MD8 en JH1 zaalkampioenen!

Na vorige week JA12 en MB2, kent HC Naarden nog zes zaalkampioenen; MA7,JD4, MB7, JC12 en MD8 (ZMD2)!
Zinderende wedstrijden deze zondag hebben deze teams alsnog een positief slot bezorgd. De Jong Heren 1 zijn afgelopen zaterdag zaalkampioen geworden.
Naast de kampioenen hebben meerdere teams tot het laatste meegedaan in de titelrace. 
Zuur was het vooral voor de MB12 die met een 1-1 gelijkspel op doelsaldo geen kampioen zijn geworden. De meiden kwamen een doelpunt tekort! Ook de MC5 haalde het op doelsaldo net niet om eerste te worden. JC5 werd ook knap tweede!
Alle kampioenen worden op zaterdag 17 maart vanaf 16:30 uur in het clubhuis gehuldigd! Gefeliciteerd en komt allen!
 
Nieuws afbeelding
12 feb 2018

Sportways zomerkamp op Naarden

SAVE THE DATE!
Het lijkt misschien nog ver weg, maar de tijd vliegt voorbij! Dus pak je agenda en blok de volgende dagen in je agenda: 25 t/m 27 juli.

SportWays komt dan naar onze club voor een te gek hockeykamp. Naarden wordt die dagen omgetoverd tot een echt SportWays hockeyparadijs.
Je krijgt 2 of 3 dagen lang te gekke trainingen, er komt een topper langs voor een speciale clinic en samen gaan we heel veel lol beleven.

Er wordt tijdens het kamp onderscheid gemaakt tussen 2 leeftijdsgroepen:
- Kids (5 t/m 9 jaar): een goede verhouding tussen fanatiek hockeyen en leuke spelletjes
- YoungStars (10 t/m 13 jaar): 3 dagen lang veel hockeyen en je skills verbeteren

Wil je meer weten over het kamp of je gelijk aanmelden, ga dan naar: https://nl.sportways.com/nl/locations/naarden

 
Nieuws afbeelding
11 feb 2018

MB2 eerste zaalkampioen HC Naarden

De eerste zaalkampioen van HC Naarden is bekend: de MB2 is na zeges op Schaerweijde en Soest de onbetwiste nummer 1 geworden.
Ook de JA12 mag zich de beste in de zaal noemen. Na bestudering van de KNHB-regelementen blijkt, met nog twee wedstrijden te spelen, dat de jongens al zaalkampioen zijn. Het aantal zeges is bepalend voor het doelsaldo. Gefelicteerd!
Voor een aantal teams is het nog spannend. Bijvoorbeeld voor de MA3 die aan kop staan met vijf punten voor op Amersfoort dat nog twee wedstrijden moeten spelen. Volgende week zondag weten we meer!

 
Nieuws afbeelding
7 feb 2018

20 mei PinkSevens-toernooi voor Dames en Heren Hockey Veteranen

96 Normal 0 21 false false false NL X-NONE X-NONE /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:Standaardtabel; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-priority:99; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin:0cm; mso-para-margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:12.0pt; font-family:"Calibri",sans-serif; mso-ascii-font-family:Calibri; mso-ascii-theme-font:minor-latin; mso-hansi-font-family:Calibri; mso-hansi-theme-font:minor-latin; mso-fareast-language:EN-US;} Op 20 mei (Pinkster-zondag) organiseert HC Hoeksche Waard het PinkSevens-toernooi voor Dames en Heren Hockey Veteranen, een Sevens-toernooi (incl  keeper) met aansluitend een gezellig diner en een spetterend feest.


Met ruim 160 man wordt er gestreden om de Pink-bokaal, waarna er tot diep in de nacht een ouderwets hockeyfeest gebouwd wordt. Zie ook de bijgevoegde flyer!
Trommel (een deel van) je oude of huidige team op en doe mee aan dit heerlijke evenement en reageer per mail naar  [email protected] .


Wij hopen jullie op onze mooie hockey-locatie aan de Binnenmaas (net onder Rotterdam) in ons nieuwe clubhuis op 20 mei te mogen begroeten!


Voor vragen bel/mail Marguerite de Monchy, 06-24611056  [email protected]  

 
Nieuws afbeelding
7 feb 2018

Ontwikkeling HC Naarden visie op jeugdhockey. Meepraten?

Toen Joost Grasso onze mooie club oprichtte, had hij een warme familieclub voor ogen naar model van het Amsterdamse Hurley. Ruim dertig jaar later is die droom werkelijkheid.


Hockey Club Naarden is een club waar sportieve ambitie en plezier hand in hand gaan. We hebben een unieke plek ingenomen op de hockeylandkaart en met inmiddels een kleine tweeduizend leden zijn we de op-een- na-grootste club van het Gooi. We hebben een heel eigen DNA dat nog maar eens bevestigd werd in de Ronde Tafel sessies een paar jaar geleden: we zijn de landskampioen van de betrokkenheid.


De onstuimige groei en nieuwe status brengen ook uitdagingen met zich mee en om die reden heeft het bestuur na de (grotendeelse) wisseling van de wacht bij de laatste ALV het voortouw genomen om onze visie op jeugdhockey tegen het licht te houden, te actualiseren en te herijken. Om vast te leggen wat de richting is die we met elkaar op willen gaan en vanuit welke missie en welke kernwaarden we dat doen. Trouw aan het karakter van de club en de leden.


De eerste stappen sinds december zijn gezet, samen met het technisch kader is het eerste ‘huiswerk’ gedaan. Vervolgens zijn er klankbordsessies geweest met o.a.  hockeyprofessionals zoals Bert Bunnik, Raoul Ehren en Sjoerd Marijne. Ook tijdens het jaarcongres van de KNHB in januari is veel kennis opgehaald.


Zoals HC Naarden een levende vereniging is, zal het ook levend stuk worden. En de inbreng van jullie, de betrokken leden, trainers en ouders, is daarin natuurlijk onontbeerlijk. We nodigen je daarom uit om mee te praten in open sessies die na de krokusvakantie georganiseerd zullen worden. Meld je nu aan via:  [email protected] 
Nieuws afbeelding
7 feb 2018

do 8 feb alle VELD-trainingen vanaf 18 uur afgelast

Door de vorst zijn de velden donderdag vanaf 18 uur niet meer bespeelbaar.

Hoe de site in de gaten voor info over vrijdag.
De verwachting is dat het die dag gaat sneeuwen .....

 
Nieuws afbeelding
7 feb 2018

‘Dreigende’ drukte bij huldiging zaalkampioenen op 17 maart

Het zaalhockeyseizoen verloopt op dit moment voorspoedig voor HC Naarden. Maar liefst 10 van onze teams staan momenteel, vlak voor het einde van het zaalseizoen, bovenaan in hun poule.
Een vijftal meisjesteams (MA3, MA7, MB12, MB2 en MC2) staan na 8 gespeelde wedstrijden op de eerste plaats. Denk aan die laatste loodjes dames en heel veel succes.
 
MC5 is nog dichter bij het podium als op zaterdag 17 maart om 17.00 de huldiging in het clubhuis plaatsvindt. Dit team heeft 30 punten uit 10 wedstrijden, maar de kraker tegen nr. 2 Laren volgt nog op 18 februari.  
 
JB4 is al uitgespeeld met 23 punten uit 12 wedstrijden en moet hopen dat onze stadsgenoten van Gooische en Muiderberg achtervolger Nijkerk dwars zitten, duimen jongens!
 
JC12, JC5 en JD4 staan momenteel ook bovenaan in hun poule maar hebben allen nog enkele wedstrijden te spelen voor de titel binnen is. Zet hem op, guys!
 
Naast deze 10 koplopers hebben we ook nog 7 teams die op de 2 e  plaats in de stand staan met nog alle kans op deelname aan de huldiging op 17 maart.
 
Jong Heren 1 heeft zelfs nog de volle buit met 18 uit 6, maar staat nog 1 punt achter op Spitsbergen dat al 2 wedstrijden meer speelde. Houd de eer van de senioren hoog jongens !
 
Ook MD8 (ZMD2) staat er zeer goed voor met 3 punten achterstand op de nummer 1 maar zij hebben ook 3 wedstrijden minder gespeeld dan de koploper,  het podium lonkt dames !
En wat te denken van MA6, MB7, JA12, JC3 en JD12 die allen in de nek hijgen van de koploper en de komende weken laten zien wat "d’r op en d’r over” inhoudt.
 
Alle teams heel veel plezier en succes in de laatste zaalweekeinden !
 

Daan Goote en Hans Otten

 
Nieuws afbeelding
7 feb 2018

Eerste HC Naarden Pubquiz gewonnen door TC sr/jr

Op 2 februari was het Commissies Bedankt Diner. Dit jaar voor het eerst met een echte pubquiz. Het was een hele gezellige avond met een fanatieke strijd om de HC Naarden Pubquiz Bokaal. 


Uiteindelijk is de pubquiz is gewonnen door de TC Senioren/Junioren. Gefeliciteerd! 
  
7 feb 2018

Wordt jouw keeper de (Zaal)keeper van het Jaar?

Alleen nog dit weekend: nomineer jouw keeper voor (zaal)keeper van het jaar!
 
Hoe beoordelen we de inzendingen… het aantal tegendoelpunten dat een team gedurende een seizoen heeft gekregen  EN  de X factor waarom een team vindt dat zijn of haar keeper toch echt de beste was…. dus ja een keeper die meer tegendoelpunten heeft gehad kan dus zaalkeeper van het jaar (seizoen) zijn geworden dan de keeper die de minste heeft omdat zijn team hem of haar heeft voorgedragen met een creatief verhaal, goede beschrijving, beslissend moment, filmpje of lied…. (geldt voor alle A t.m. D teams) en uit alle inzendingen wordt een keuze gemaakt wie afgelopen seizoen de X heeft laten zien.


De inzendingen mogen gemaild worden naar  [email protected]  en voor 19 februari 2018! 
We kijken uit naar jullie mooie inzendingen!


Met sportieve groet, 
Vincent van de Peppel

 
Nieuws afbeelding
7 feb 2018

Trainster Heren1 wint 4 medailles op NK Indoor Atletiek

Wendy Visser, trainster van Heren1 op HC Naarden, heeft in het weekend van 2-4 februari meegedaan aan het Nederlands Kampioenschap Indoor Masters (Atletiek) te Apeldoorn. Zij heeft, onder luide aanmoediging van een aantal van onze leden en de TC senioren maar liefst 3 gouden medailles en 1 zilveren plak behaald. We zijn heel TROTS op haar! 


 
Nieuws afbeelding
6 feb 2018

19 febr start veldtrainingen teams A t/m D

Een aantal lijnteams is al voorzichtig begonnen met eerste training op het veld.
Met ingang van maandag 19 februari - de week vóór de voorjaarsvakantie - kunnen alle teams A t/m D weer op de velden terecht voor veldtraining.
Trainingstijden vooralsnog gelijk aan die van vóór de winterstop.

Vanaf maandag 19 februari wordt de zaaltent afgebroken. Het is dan niet mogelijk op het Vestingh veld te trainen. Zoek in dat geval een leeg (deel van een) ander veld. 

Vrijdag 23 februari zijn er GEEN trainingen ivm start voorjaarsvakantie.

Met ingang van 5 maart zijn wijzigen in het veldschema mogelijk. Teams worden daarover apart geïnformeerd.

De trainingen voor de jongste jeugd (F, E6 en E8)EN de keeperstrainingen starten in de week van maandag 5 maart.

 
Nieuws afbeelding
6 feb 2018

Belangrijke informatie scheidsrechtersexamen in maart

Op 19 en 28 maart a.s. vinden de scheidsrechtersexamens plaats voor de B-jeugd en de ouders van de Mini's en Benjamins, die verplicht hun kaart moet behalen voor dit seizoen. Dit geldt ook voor degenen die vrijwillig interesse hebben getoond om deel te nemen aan het examen.


Dit is de laatste mogelijkheid om dit seizoen nog je scheidsrechterskaart te halen!


Een speciale oproep daarom ook aan de coaches/trainers van de B-jeugdleden om dit bericht nogmaals in hun teams te delen!


Onlangs is iedereen hierover geïnformeerd via het e-mailadres dat bekend is bij de club (soms ontvangen ouders/verzorgers van B-jeugdleden hierdoor de mail en wij willen dan ook verzoeken het B-jeugdlid hierop attent te maken en de mail met de link door te sturen!).


Naast een e-mail waarin de exacte datum, tijd en plaats van het schriftelijke examen staat is er ook een e-mail vanuit de KNHB verstuurd om te kunnen oefenen voor het examen.


Mocht je bij deze groep horen en nog geen e-mail hebben ontvangen hierover, of andere vragen hebben, mail dan naar  [email protected] !


Wij verwachten iedereen te zien bij de examens op de datum en het tijdstip dat is aangegeven. Succes met de voorbereiding!


De scheidsrechtersexamencommissie

 
Nieuws afbeelding
6 feb 2018

[email protected]

Je kunt je weer inschrijven voor 23 maart en 13 april 2018 via het online formulier . Wacht niet te lang want VOL is VOL.
Wil je ook weten waarom [email protected] zo populair is, bekijk dan ons  YouTube filmpje .
[email protected] is leuk, lekker en gezellig voor je team, commissie, vrienden en familie. We hebben ook overheerlijke borrelplanken.
https://goo.gl/ forms/kfgTI7d4iSg8bQ592
https://youtu.be/q326QbJ7y2o

 
Nieuws afbeelding
6 feb 2018

Doe ook mee met de Dames Master Winterdag op 18 februari

Twee jaar geleden is de KNHB gestart met de Dames Masters competitie. Dit is een competitie voor Dames Veteranen teams in de leeftijdscategorie 45+. 


Vorig jaar is helaas ons vrouwen 45+ team gestopt, maar we willen inventariseren of er een mogelijkheid is om een nieuw(e) team(s) te vormen of dat er wellicht een bestaand team over wil stappen naar deze competitie. Spelen tegen je eigen leeftijdsgenoten is leuker dan tegen jonge 30'ers......


Wanneer kun je meedoen aan de officiële door de KNHB georganiseerde Masters Competitie? 
- Je team bestaat uit speelsters van 45 jaar of ouder.
- Je team heeft maximaal 6 speelsters in de leeftijd 40 jaar tot 45 jaar (dispensatieregeling).
- De reguliere competitie wordt op zondag gespeeld en is een 11 tegen 11 competitie met een serieuze benadering.


Daarom wordt er  zondag 18 februari 2018  een  Dames Masters Winterdag  georganiseerd op het complex van hockeyclub Pinoké (Amstelveen). 


Doel van de middag is om de teams, spelend in de dames veteranen competitie, kennis met elkaar te laten maken en te verkennen of er teams/speelsters zijn die willen overstappen naar de bestaande top-poule of de nieuw te vormen breedte-poule in deze Dames Masters competitie. Je krijgt deze middag goed inzicht in het niveau van de competitie. Alle teams die op dit moment uitkomen in de huidige Dames Masters competitie doen mee (top-poule) en voor de breedtecompetitie zijn al een aantal aanmeldingen binnen. Voor vragen bel/mail Marguerite de Monchy, 06-24611056 [email protected]  of   [email protected]

 
Nieuws afbeelding
29 jan 2018

De HC Naarden trainerstalenten van seizoen 2017-2018

Tijdens het jaarlijkse trainersdiner werden de prijzen uitgereikt voor de trainerstalenten in de jeugd. 
Max van Duijnisveld is dit hockeyjaar trainertalent van de breedteteams geworden. Hij traint JC5. Eliza van der Laan en Merel Groen (foto) zijn de trainerstalenten van de lijnsteams geworden (MD2) Nouk van Doorn en Mila Lambeck zijn de trainerstalenten van de zondagjeugd (ZMC1). Gefeliciteerd allemaal en nog veel succes de rest van het seizoen! 

 
Nieuws afbeelding
29 jan 2018

H1 en JC1 tonen ondanks verlies visitekaartje HC Naarden

Afgelopen weekend hebben Heren1 en JC1 met het getoonde spel een mooi visitekaartje namens HC Naarden afgegeven.


De JC1 heeft geschiedenis geschreven door de finales te bereiken van het landskampioenschap waar Cartouche en Pinoke helaas de betere ploegen waren. De  jongens van Linze en Vincent lieten zien dat het terecht was dat ze zo ver gekomen zijn. In de wedstrijd tegen Pinoke kwam de JC1 knap terug van een 4-0 achterstand om uiteindelijk met 6-4 te verliezen. De wedstrijd tegen Cartouche eindigde in een gelijkspel: 4-4


Tegen Laren H1 heeft Naarden H1 laten zien dat de Hoofdklasse in de zaal dichtbij is. Met 5-3 moesten de mannen alsnog het hoofd buigen. 


Dit zaalseizoen is tot nu toe spectaculair geweest voor HC Naarden. Benieuwd wat de komende weken de andere teams nog in petto hebben?! Moedig onze teams aan in de zaal! En op 17 maart worden de zaalkampioenen om 17:00 uur gehuldigd in het clubhuis. Hartsticke Naarden!


 
Nieuws afbeelding
22 jan 2018

Heren1 strijdt om kampioenschap Midden-Nederland

Heren 1 is trots op deze eindstand in de Topklasse.  Een mooie 4e plek geeft recht op een zo niet nog mooier vooruitzicht: strijden voor het kampioenschap van Midden-Nederland!


Zondag 28 januari om 15.00 uur in de Topsporthal in Almere (10 min rijden) treden wij aan tegen Laren H1.


De apotheose van het zaalseizoen: kom allen kijken.Tot dan!

21 jan 2018

Even voorstellen: Eric Ruiter, fysiotherapeut.

Vanaf 6 maart 2018 zullen de fysiotherapeuten weer op de dinsdag- en donderdagavond aanwezig zijn op HC Naarden. Bekijk het filmpje waarin de fysiotherapeuten, Eric en Geraldine zich introduceren. Verder geeft Eric goede tips, laat de nieuwe locatie zien en vertelt hij wat leuks over zichzelf! 


Last van een blessure of twijfel je ergens over tijdens het zaalseizoen? Wacht niet tot maart maar contact ons gerust voor een vrijblijvende check in de praktijk in Naarden of Bussum. In overleg met ons maken we een afspraak op een moment wat het beste uitkomt voor jou.


Mail, bel of app naar:
Eric Ruiter,  [email protected] of0651349879
Geraldine Majoor,  [email protected] , 035-6921943 of 0631246513

 
Nieuws afbeelding
20 jan 2018

JC1 naar finale landskampioenschap

JC1 heeft vandaag overtuigend Kampong verslagen met 5-2 en kan zich opmaken voor de finales om het landskampioenschap. Deze wedstrijden vinden volgende week plaats. In een druk bezochte Galgenwaard zette JC1 vanaf het begin van de wedstrijd veel druk. Kampong keek al snel tegen een achterstand aan. De jongens van Vincent en Linze lieten zich na de 2-1 niet van de wijs brengen door direct het tegendoelpunt te beantwoorden met een flitsende goal. Bij rust was het 4-2. Ook in de tweede helft hield Naarden het hoofd koel en speelde de wedstrijd beheerst uit. Nog eenmaal scoorde JC1 waarmee de eindstand op 5-2 kwam. Morgen wacht Schaerweijde nog om te bepalen wie zich districtskampioen noemen. Ze spelen zondag as. om 13.00 uur in de finale tegen Schaerweijde, wederom in Galgenwaard in Utrecht. Aanmoedigers van harte welkom! Heel veel succes jongens!

 
Nieuws afbeelding
19 jan 2018

Gewijzigd spelschema door stormschade Leusden/Fletiomare/Almere

Vanwege de storm gisteren zijn er een aantal (blaas)hallen beschadigd. Gelukkig staat onze hal nog fier overeind, en zijn alleen de deuren licht beschadigd door het openwaaien. Maar zowel de blaashal van Fletiomare als de blaashal van Leusden hebben schade geleden door de storm. En ook de breedtehal in Almere kan bijvoorbeeld dit weekend niet gebruikt worden. De hal van Fletiomare ligt er voor de rest van het seizoen zelfs helemaal uit.
Voor dit weekend heeft de KNHB het speelschema dus moeten omgooien, maar gelukkig is het gelukt om iedereen te laten spelen. Komende tijd volgt de rest van het seizoen. Controleer dus goed de standenmotor voor vertrek, of de aanvangstijd en speellocatie nog kloppen!
Met uitgewaaide groeten,
De zaalhockeycommissie

 
Nieuws afbeelding
19 jan 2018

26 januari vanaf 18.30u - trainersdiner.

Beste Trainers,
Na een heel jaar training geven op de velden van onze mooie hockeyclub, is het nu tijd om jullie flink in de watten te leggen. Al jullie bloed, zweet en trainen worden nu beloond tijdens hét trainersdiner van HC Naarden. Het diner wordt speciaal voor jullie georganiseerd op vrijdag 26 januari vanaf 18.30u. Het bestuur zal jullie bedienen. We hebben er zin in. 
Tot dan, Carolien, Karin, Hans, Joost, Daan,  Oscar, Rogier en Marc.

 

HC Naarden - Sportpark 'Naarden'
Amersfoortsestraatweg 14
1411 HC Naarden
Tel: 035 - 695 1001
[email protected]