Business Club HC Naarden

In juni 2008 hebben wij de Business Club van HC Naarden, het relatienetwerk van Hockey Club Naarden opgericht. Dit is niet zomaar een Business Club, wij willen onze leden een vooraanstaand platform voor ondernemend Gooise Meren bieden en staan tevens open voor een ieder die HC Naarden een warm hart toe draagt. 

In een informele sfeer zullen we - binnen de tradities van HC Naarden - een plek op niveau bieden aan onze relaties. We bieden leden van de Business Club naast een relatieplatform tevens een aantal activiteiten (zakelijk en sportief) met interessante sprekers en bedrijfsbezoeken. Ook geven we leden de mogelijkheid elkaar uitgebreid te ontmoeten op diverse thema-avonden.
Tenslotte komen alle opbrengsten uiteraard ten goede aan HC Naarden en zullen deze gebruikt worden voor de jeugdopleiding en de verbetering van de accommodatie. 


In het aankomende seizoen staan onder andere de volgende activiteiten gepland: Curling on Ice met Business Club leden en hun gezinnen, Business & Bubbels waarbij we samen met andere Business Clubs het glas heffen op het nieuwe jaar, het bijwonen van een hockey interland en het jaarlijkse succesvolle aspergediner in de Blaricumse akker. 


Wil jij je netwerk uitbreiden en jouw onderneming onder de aandacht brengen bij een interessante doelgroep? Neem contact op met Dave Kroon (0652600285) of via [email protected] 


 
 
 

HC Naarden - Sportpark 'Naarden'
Amersfoortsestraatweg 14
1411 HC Naarden
Tel: 035 - 695 1001
[email protected]