HC Naarden Clubtenue

HC Naarden streeft naar een eenduidige uitstraling in het clubtenue en wil zorgen voor eenheid in de clubkleding. Simpel gezegd, we willen er als club verzorgd en uniform bijlopen, van de jongste jeugd tot en met de oudste veteranen. Daarom hebben we een officieel clubtenue (shirt, broekje/rokje, sokken). Alle officiële HC Naarden kledingstukken (wedstrijdshirt, sokken en trainingspakken) zijn voorzien van het HC Naarden logo.

De KNHB en HC Naarden verplichten spelers in het officiële clubtenue te spelen. Ook bij uitwedstrijden spelen wij altijd in onze officiële clubshirt en de sokken met de rode band. De uitshirts worden alleen gebruikt bij uitwedstrijden tegen een team dat met vergelijkbare kleuren als ons officiële tenue speelt. De uitshirts zijn niet in een verplichte uitvoering, al heeft HC Naarden wel een officieel uitshirt. De 1e lijn jeugdteams en D1/H1 spelen hier wel verplicht in.

Het HC Naarden wedstrijd shirt
De HC Naarden wedstrijdshirts zijn voorzien van het logo van onze
hoofdsponsor Rabobank, Indica en Nienaber Makelaars. Deze namen staan ook op de officiële HC Naarden uitshirts. Hockeydirect is de leverancier van de HC Naarden wedstrijdshirts, de HC Naarden wedstrijdsokken en de officiële HC Naarden uitshirts.

Rokje en broek van HC Naarden
De wedstrijdrokjes –en broeken zijn donkerblauw en te koop in de HC Naarden clubshop op Hockeydirect.
Er zijn geen sponsoren toegestaan op de officiële HC Naarden wedstrijdkleding anders dan de officiële clubsponsors.

HC Naarden Nike trainingspakken
Voor alle leden van HC Naarden komen er dit seizoen officiële HC Naarden trainingspakken te koop. Deze pakken van het legendarische hockeymerk Nike zijn voor alle lijnteams verplicht en worden voor deze teams door de club in bruikleen gegeven (met een bijdrage op de contributiefactuur).

Pakken kunnen op korte termijn op de club worden gepast en besteld worden op Hockeydirect. 

HC Naarden hoodies
Ook zullen er HC Naarden hoodies komen die je kunt bestellen met je team. 
De truien en hoodies worden midden September verwacht.


 
 
 

HC Naarden - Sportpark 'Naarden'
Amersfoortsestraatweg 14
1411 HC Naarden
Tel: 035 - 695 1001
[email protected]