Nieuws

 
Nieuws afbeelding
13 okt 2019

Deze week gewoon training

In de week van 14 - 18 oktober wordt er in principe door alle teams gewoon getraind, van de F t/m de A. De enige training die NIET doorgaat is die van de keepers E6/E8 op vrijdagmiddag de 18e.

Spelers: mocht je niet kunnen vanwege schoolactiviteiten, meld dit tijdig aan je coach. Trainers: als jullie vanwege school afwezig zijn, meld dit dan ook tijdig! bij de Technische Staf of via [email protected] en regel zelf een vervanger.
Daarna heeft iedereen een heerlijke week herfstvakantie, geniet er van! Vanaf maandag 28 oktober zien we jullie weer op het veld.
Namens de Technische Staf, Clementine Niermans
 
Nieuws afbeelding
5 okt 2019

MA1 bereikt Super A en mag het land in

MA1 bereikt Super A en mag het land in.  De meisjes wonnen vandaag de laatste wedstrijd overtuigend met 2-5 uit tegen Spandersbosch. Na 4 jaar speelt de MA1van HC Naarden weer op dit niveau. Gefeliciteerd meiden en Chris en Harry!

 
Nieuws afbeelding
4 okt 2019

ONFIRE hockeykamp in de herfstvakantie

Hoe leuk is het om intensief te werken aan je hockeytechniek! Om andere dingen te leren en steeds weer opnieuw uitgedaagd te worden! Als de basis in orde is kun je snel volgende stappen maken op het gebied van hockeytechniek! In samenwerking met HC Naarden organiseert ONFIRE Hockey Support het bekende ONFIRE hockeykamp waarbij je ontzettend veel bijleert en uiteraard ook plezier maakt.
 
Het kamp wordt georganiseerd van 21-23 oktober. Drie dagen lang intensief trainen van 9.30-15.30 uur onder begeleiding van zeer goede trainers. De groepen zijn klein waardoor de trainer veel individuele aandacht kan geven aan het individu zodat je ook daadwerkelijk vooruitgang boekt en beter wordt, zelfs na 3 dagen! We zien het zelfvertrouwen van de kinderen iedere dag toenemen omdat ze gaan ervaren dat ze bepaalde technieken wel kunnen! De trainingen zijn intensief, de kinderen staan niet stil, de oefeningen zijn uitdagend en iedereen wordt op zijn/haar niveau uitgedaagd het beste uit zichzelf te halen. Het ONFIRE hockeykamp is voor iedereen toegankelijk vanaf 6 jaar en bij het indelen van de groepen houden we rekening met leeftijd en niveau.
 
Nieuwsgierig geworden? Bekijk dan snel onze promotiefilm op https://www.youtube.com/watch?v=BcU5ZmnazLU en bezoek onze website www.hockeysupport.nl . Schrijf je snel in want vol is vol!

 
Nieuws afbeelding
2 okt 2019

[email protected]: Vacature

O, o, o, wat zouden we graag weer onze traditie voortzetten op de vrijdagavond. Met ons velen van jullie ook. Al diverse teammanagers hebben gemaild wanneer er weer gegeten kan worden met het team op de club.  We willen heel graag, maar hebben geen commissie die deze organisatie op zich wil nemen… Wat houdt het in; [email protected]? Met elkaar spreken we de maaltijd door die vervolgens wordt besteld bij de slager, zetten de tafels klaar en dekken deze in, scheppen eten op vanaf buffet en ruimen weer alles op.  Als je max. 6 x per seizoen op de vrijdagavond beschikbaar bent voor de organisatie van [email protected] meld je dan ajb snel bij [email protected]

 
Nieuws afbeelding
2 okt 2019

GJK 2019 opnieuw een groot succes

GJK 2019 opnieuw een groot succes! 8 jaar geleden begonnen als idee en inmiddels is het Gooise Jeugdkampioenschap uitgegroeid tot het grootste hockeytoernooi van de wereld. Zaterdag 24 augustus jongstleden vond alweer de 7e editie plaats en wat was het wederom een onvergetelijk mooie (zonnige) dag! Het toernooi heeft altijd iets bijzonders. Op 1 dag doen alle 6 Gooise hockeyclubs mee met meer dan 4000 kinderen en worden er ruim 300 vriendschappelijke wedstrijden gespeeld. Het moment dat de hockeyschoenen weer aan mogen na een lange zomervakantie en samen met je (nieuwe) team aan de slag. Dit jaar is de beker naar Gooische gegaan en wappert de We are Fair Play vlag 2019 in Hilversum. We willen alle teams, coaches en vrijwilligers bedanken voor hun enthousiasme en inzet tijdens dit bijzondere toernooi.  Alvast voor de agenda: zaterdag 15 augustus 2020 zal het GJK 2020 gaan plaatsvinden. 

 
Nieuws afbeelding
2 okt 2019

HC Naarden trainingspak groot succes voor breedte teams

In navolging van zeker zes breedte teams kun je nog steeds een prachtig team jasje, hoodie of trainingspak voor je team bestellen (vanaf 8 pakken) met 30 % korting bij Hockey Republic. Sponsoring* van deze pakken door een ouder is tot nu toe ook een succes en is nog steeds goed mogelijk. Bestel nu een jasje of pak voor je hele team bij Hockey Republic en loop er de hele winter warmpjes bij! *  Lijnteam € 600 per team, breedte team € 300

 
Nieuws afbeelding
2 okt 2019

Week van de Scheidsrechter

Vanaf 5 t/m 13 oktober is het de "Week van de Scheidsrechter”. Graag willen wij via deze weg ALLE scheidsrechters van HC Naarden bedanken voor hun enthousiasme & inzet! Het is en blijft ontzettend moeilijk om een wedstrijd goed te begeleiden, hopelijk blijven jullie dit allemaal nog lang en met veel plezier doen. BEDANKT!!!  De KNHB heeft in het kader van bovenstaande titel ook extra aandacht voor de scheidsrechter. Er zijn tijdens de afgelopen weken op allerlei plekken in het land Spelregel Cafés gehouden. Deze gaan nog door t/m half oktober. Mocht je nog interesse hebben om, geef je dan snel op! Via deze link kun je zien waar en wanneer er nog Cafés in de buurt zijn: https://www.knhb.nl/kenniscentrum/scheidsrechters/evenementen-voor-scheidsrechters  En aangezien we nu wat extra aandacht aan de scheidsrechters mogen en willen geven, benoemen wij vanuit de Masterclass en CS+ Commissie graag een aantal successen.  - Afgelopen zaterdag 28 september heeft Lars van den Eijnden uit Jong Heren 1 zijn CS+ diploma behaald. Hij floot tijdens zijn examen de landelijke wedstrijd van JB1. Een onafhankelijke examinator heeft de hele wedstrijd bekeken en op basis van zijn optreden geconcludeerd dat Lars voldoet aan het CS+ niveau. Lars, nogmaals namens ons allen van harte GEFELICITEERD met dit mooie resultaat!  - Aan het einde van het afgelopen seizoen is er nog een mooi duo geweest dat een verdere stap binnen de arbitrage heeft gemaakt. Vader & zoon hebben beide op dezelfde dag examen gedaan, de 1 voor CS+ en de ander voor de bond. We hebben het hier over Jeppe van der Werff en Fred van der Werff. Hockeyclub Naarden heeft er dus nog een CS+er en een bondsscheidsrechter bij, GEWELDIG!!  - Ook hebben we de afgelopen tijd weer een aantal mensen mogen uitnodigen voor de Masterclass. Bedankt dat jullie onze groep zijn komen versterken! Super!! - Jeroen Hendriks - Hugo ten Brink - Ed Gijswijt - Oscar Rijcken-Voigt - Michiel de Haan - Matthijs Bosma - Arun van den Eijnden - Tot slot zullen wij ook dit seizoen de CS+ opleiding verzorgen op Hockeyclub Naarden, waarbij we verder gaan met een aantal kandidaten die reeds gestart zijn en tevens nieuwe kandidaten hebben uitgenodigd die vanuit het Masterclass traject klaar zijn voor het volgen van de CS+ opleiding. Allen heel veel succes gewenst!  Zou leuk zijn als iedereen in de komende 2 weken de scheidsrechters een extra complimentje of bedankje geven! Want zonder scheidsrechters geen wedstrijd.  Bedankt!  De Masterclass & CS+ Commissie

 
Nieuws afbeelding
2 okt 2019

Verlenging aanbieding HCN wedstrijdbroek en -rokje

Wegens succes verlengd: De ‘deal’ met Hockey Republic loopt het hele seizoen nog door! Wil jij, in navolging van Dames 1 en Jongens B1, met je team of zelf een nieuw goed scorende broek of rokje? Bestel dan nu de enige echte HC Naarden  wedstrijdbroek of -rokje voor een prima prijs. Pasmaten hangen op de club, bestellen en betalen bij Hockey Republic.
HC Naarden trainingspak groot succes voor breedte teams 
In navolging van zeker zes breedte teams kun je nog steeds een prachtig team jasje, hoodie of trainingspak voor je team bestellen (vanaf 8 pakken) met 30 % korting bij Hockey Republic. Sponsoring* van deze pakken door een ouder is tot nu toe ook een succes en is nog steeds goed mogelijk. Bestel nu een jasje of pak voor je hele team bij Hockey Republic en loop er de hele winter warmpjes bij! *  Lijnteam € 600 per team, breedte team € 300

 
Nieuws afbeelding
2 okt 2019

Onderweg naar Brons voor Gezond Clubhuis

Er wordt achter de schermen hard gewerkt aan het gezonder maken van het aanbod in het gezellige clubhuis van HC Naarden. De commissie die zich daar voor inzet heeft in de afgelopen periode diverse nieuwe alternatieven uitgeprobeerd. Vooral de muntthee en eierkoeken vallen erg goed in de smaak. In de komende weken gaan we weer twee nieuwe items introduceren die passen in een verantwoord en gezond assortiment van ons clubhuis. We houden jullie op de hoogte en hopen dat jullie samen met ons het Brons gaan bereiken. 

 
Nieuws afbeelding
2 okt 2019

Aangepaste prijzen van ons barassortiment

Vanaf de herfstvakantie zullen we de prijzen van ons assortiment achter de bar aanpassen met de btw verhoging zoals die al gold sinds 1/1/19. Zoals jullie weten zijn we druk bezig om onze verkrijgbare producten naar meer verantwoord en toch lekker te veranderen. Een aantal producten zal niet meer verkrijgbaar zijn en een aantal zullen we nieuw introduceren.  Hier zit qua prijs ook een motivatie achter: we stimuleren de verkoop van gezondere, meer verantwoorde producten en hetgeen meer suiker bevat of vet zal iets duurder worden.  Zo hopen we dat we in ieders behoefte voorzien en gaan we voor een mooie gezonde status in onze keuken en bar! 

 
Nieuws afbeelding
2 okt 2019

Dutch Garden en Hart voor HCN onthullen nieuw buitenmeubilair: 5 okt. 14.37 uur

Dutch Garden is sinds seizoen 2019/20 onze nieuwe vijfde hoofdsponsor. Dankzij Dutch Garden is het buitenmeubilair bijna geheel vervangen. Ook de donateurs van Hart voor Naarden hebben bijgedragen aan een heerlijke zithoek voor alle leeftijden. Aanstaande zaterdag 5 oktober om circa 14.37 worden de nieuwe loungesets en banken onthuld tijdens de pauze van de wedstrijd van Jongens A1 op het terras. Kom jij ook even proosten en genieten van de prachtige tuinmeubels gedoneerd door Dutch Garden?

 
Nieuws afbeelding
1 okt 2019

Inloggen Hockeypraktijk voor de trainers

Beste speler, 
Zoals al eerder aangekondigd in de nieuwsbrief van begin september maken wij als HC Naarden nu gebruik van Hockeypraktijk; de manier waarop de trainingen verspreid worden en gebruik wordt gemaakt van 3 soorten trainingen geschreven vanuit de diverse lijnen vanuit de KNHB. Naast dat voor trainers de trainingen via de HC Naarden app nu zichtbaar zijn, kunnen jullie als speler ook inloggen via de site om filmpjes en vaardigheden te gaan bekijken om van te kunnen leren. 
Inloggen Hockeypraktijk (niet mogelijk via de clubapp als je geen trainer bent) - Ga naar www.hcnaarden.nl - kies voor 'Mijn HC Naarden' - log in met lidnummer & wachtwoord - na inloggen kom je in LISA Team - kies bovenin voor "Club” - kies 'HockeyPraktijk'
Tevens is via de clubapp onder de knop 'meer' een online videoplatform in een Netflix-achtige omgeving met leuke, interessante en leerzame video’s voor alle spelers en trainers; HockeyFood

 
Nieuws afbeelding
1 okt 2019

Koks gezocht

Ben jij iemand die koken leuk vindt en best een keer per week een maaltijd wilt bereiden voor een aantal hongerige trainers? Dan zijn we op zoek naar jou!  Op onze club lopen trainers rond die vele uren op het veld staan om onze kinderen maar ook senioren te trainen. Ze hebben geen tijd om zelf in een maaltijd te voorzien, de kant-en-klaar maaltijden van onze bekende grootgrutter hebben ze langzamerhand wel gezien. Al jaren zijn er enthousiaste ouders die zorgen voor een gezonde maaltijd. Een maal in de twee weken koken ze: voor een vast aantal trainers en op een vaste dag, reuze overzichtelijk! We kunnen nog een aantal kokkies gebruiken: wie komt ons team versterken? Je krijgt gewoon je kosten vergoed, de trainers betalen ook voor deze maaltijd. Interesse? bel of mail naar Clementine Niermans (06 2345 4177 of [email protected] )

 
Nieuws afbeelding
1 okt 2019

Fietsenstalling chaos

De capaciteit van de fietsenstalling is sinds dit voorjaar verdubbeld! We hebben ruim 300 plaatsen op het parkeerterrein. Daarnaast nog eens 140 plekken achter de velden 3 en 4.
Ondanks deze 440 fietsplekken zou je bijna denken dat de capaciteit is afgenomen, gezien de chaos aan fietsen op een zaterdagmiddag. Daar worden we niet blij van en zorgt voor onveilige verkeerssituaties.
Als je op een drukke zaterdagmiddag op de club aankomt zie je dat de 'nietjes' niet optimaal gebruikt worden. 1 nietje is zo geplaatst dat er aan iedere kant 1 fiets tegenaan kan staan, dus voor ieder nietje 2 fietsen.  In het midden van de fietsenstalling is een smal looppad, dat je toegang biedt naar het clubhuis.  Fietsers zetten, bij een schijnbaar volle stalling, hun fiets op het parkeerterrein, zodat je niet meer bij je fiets achterin de stalling komt. Daarnaast kunnen auto's niet meer normaal rondrijden. Fietsen staan tot op de invaliden parkeerplaats los geparkeerd.  Hoewel we de Gemeente al geïnformeerd hebben dat op piekmomenten de fietsenstalling voor onveilige situaties zorgt, zijn we ook van mening dat we met z’n allen een beetje mee moeten helpen om dit probleem op te lossen.    Willen jullie eens overwegen om je fiets te parkeren achter veld 3 of 4? Daar is echt voldoende ruimte beschikbaar. En als je dan tussen die velden doorloopt naar het clubhuis, zie je onze club ook eens van de andere kant (en je fiets staat netjes zonder gedoe geparkeerd)!

 
Nieuws afbeelding
1 okt 2019

Opening veld 5: een mooi begin van een fantastisch nieuw waterveld!

Vrijdag 27 september heeft onze wethouder van sport Alexander Luijten officieel ons mooie nieuwe veld 5 geopend. Hij deed dit na een korte speech op een ludieke manier: Met een reuzen hockeystick pushte hij vanaf de kopcirkel de bal in het doel. Onder luid applaus knipte hij daarna nog het grote rode lint door en konden de flessen bubbels knallen. Veld 5 is een feit en daar zijn we hartsticke Naardens trots op! Ook werd de nieuwe naam onthuld van het 5e veld; Het Dutchgarden veld. Ook daar zijn we hartsticke trots op; een fantastische nieuwe sponsor die we meteen maar aan het nieuwe veld hebben gekoppeld.  Ter afsluiting werd het eerste ‘officiële’ wedstrijdje gespeeld door jongens en meisjes uit de E6 categorie. Zij gingen de strijd aan tegen onze oudst gedienden, de Heren van VL2.  Het was een sportieve wedstrijd op dat mooie nieuwe vijfde veld. Natuurlijk hebben de E6-jes gewonnen. 
Veel speelplezier op veld 5 !

 
Nieuws afbeelding
30 sep 2019

Check it out

De gegevens van alle leden staan opgenomen in ‘LISA’, ons administratiesysteem. Hieraan is ook de HC Naarden app gekoppeld, waarin je gemakkelijk je team, trainingstijd en wedstrijden kunt vinden en ook die van je gezinsleden. De club loopt er helaas tegenaan dat leden niet met de juiste gegevens in LISA vermeld staan.
Dit kan gaan om foute adressen (nog op een oud adres omdat een verhuizing niet is doorgegeven). Dat is lastig voor volgende bewoners op dat adres voor zover zij ook bij HC Naarden lid zijn omdat LISA namelijk uit gaat van het adres en zodoende alle bewoners van een adres als gezin beschouwt. Ook blijkt dat bij veel jeugdspelers de gegevens van de ouders staan, waardoor die leden - vooral diegenen die trainer worden - niet zelf rechtstreeks bereikbaar zijn via ons systeem. En ook hebben we last van het feit dat mensen bij de aanmelding op de ruimte voor 1 mailadres, soms 2 of zelfs 3 mailadressen hebben ingevuld (wat zo door LISA is overgenomen) waardoor verstuurde mails niet aankomen.
In dit verband het vriendelijke doch dringende verzoek aan alle leden om even in te loggen op ‘Mijn HC Naarden’, via de website rechts bovenaan met je lidnummer en wachtwoord en even te checken of de gegevens van jou (en/of je gezinsleden) correct in het systeem staan. Bij voorbaat hartelijk dank!

 
Nieuws afbeelding
30 sep 2019

Jeugdscheidsrechters inzetten op senioren wedstrijden (zondag)

Naar aanleiding van recente ontwikkelingen op het gebied van de arbitrage op zondag wil de Arbitrage Commissie graag e.e.a. toelichten. Uitgangspunt en het beleid van de club is dat op zondag senioren teams elkaar voorzien van (vrijwillige) scheidsrechters. Dus senioren fluiten senioren. Wanneer er geen scheidsrechters beschikbaar zijn, kan men uitwijken naar betaalde (jeugd)scheidsrechters. Het is dan verder aan het team en de scheidsrechter om daar afspraken over te maken, ook over de vergoeding. De club en de Arbitrage Commissie spelen hier geen rol in.  Inmiddels melden zich meer (jeugd-)scheidsrechters aan om te fluiten, en dat is op zich goed nieuws. Motivatie mag daarin nooit alleen maar zijn de betaling van de vergoeding. Je fluit omdat je het leuk vindt, en om je club te helpen: de club draait immers op vrijwilligers. Jeugdscheidsrechters, die op zondag senioren wedstrijden willen fluiten, zullen ook nog steeds op hun ervaring en kwaliteit worden beoordeeld voordat zij worden ingedeeld. (Jeugd)scheidsrechters, die meer willen fluiten (om de juiste redenen) kunnen zich aanmelden bij de Umpire Academy ( [email protected] ). Zij zullen dan een aantal keer begeleid worden bij een wedstrijd op de zaterdag, en beoordeeld worden of zij klaar zijn om zelfstandig (op zondag) wedstrijden te fluiten. Voor vragen kun je contact opnemen met Tijn Maathuis (voorzitter Arbitrage Commissie) of Rolf Phielix (MC-CS+ Commissie)

 
Nieuws afbeelding
30 sep 2019

Gezocht:Versterking van de bar en wedstrijdtafel

Het hockeyseizoen is in volle gang en de club draait weer op volle toeren. Dat vraagt inzet van velen. Zowel achter de bar als achter de wedstrijdtafel wordt op dit moment versterking gezocht om alles soepel draaiende te houden. En vele handen maken licht werk. Ben je nieuw bij de club en wil je ook best je handen uit de mouwen steken? Of loop je al wat langer rond en was je het wellicht al van plan maar was aanmelden er nog niet van gekomen? Dit is je kans! Voor beide taken – zowel die van barhoofd als wedstrijdtafelaar - geldt dat je met enige regelmaat maar zeker niet elke week een paar uurtjes wordt ingezet. Je leert zo ook weer wat andere mensen kennen en dat maakt het alleen maar leuker om op de club te komen. Kortom, extra hulp is welkom en wordt zeer gewaardeerd!
Om je aan te melden als barhoofd kun je een mail sturen naar: [email protected] ; voor de wedstrijdtafel naar: [email protected]

 
Nieuws afbeelding
26 sep 2019

Officiële opening van veld 5

Morgenavond om 18.30 uur is de officiële opening van veld 5!  Wethouder van sport van GGM Alexander Luijten zal dit op ludieke wijze doen. Daarna zal er een potje gehockeyd worden tussen onze jongste jeugd E6-jes en onze oudste leden de VL'ers. Onder genot van glaasje bubbels en bitterbal. Dus zeker de moeite waard om te komen! 

 
Nieuws afbeelding
25 sep 2019

28-29 september verkoop gevonden kleding

Het is weer zo ver: zaterdag 28 en zondag 29 september gaat de gevonden kleding in de SALE, sla je slag! Er zit veel goede kleding tussen! Je kunt de kleding bekijken bij de wedstrijdtafel. Elk item kost € 2, een koopje!
Ben je wat kwijt en ligt het niet meer in de rode kliko: vraag even na. De gevonden kleding hebben we uitgezocht en hangt tot dit weekend aan een kledingrek in de bestuurskamer. Voor vragen: [email protected]

 
Nieuws afbeelding
25 sep 2019

Volvo Buitenweg Nieuwsupdate - Samen scoren met hockey

Dit jaar is Volvo 25 jaar sponsor van het Nederlands hockey. Om dit jubileum te vieren, breidt Volvo de Clubbonus uit. Naast de bonus van €1.000 bij een nieuwe Volvo, ontvangt de club nu ook €500 bij aanschaf of lease van een Volvo Selekt Occasion bij Buitenweg. Bovendien ontvang je een gepersonaliseerde EPPO hockeystick. Dat is makkelijk scoren!


Kijk voor meer informatie op www.buitenweg.nl/hockey of neem contact op met Hugo van Volvo (06 - 288 88 54 74, [email protected]).

 
Nieuws afbeelding
25 sep 2019

Kom ook naar Vrienden van Naarden LIVE! op vrijdag 15 november a.s.

Save the Date - Kom ook naar Vrienden van Naarden LIVE! op vrijdag 15 november a.s.
met de geweldige liveband The Sensations (de voormalig Hermes House Band)  en onze topper  DJ Brambo

Meld je aan , liefst centraal met je hele team, gezin of vriendenclub en doe het snel, want  vol = vol!


Locatie en tijd: zaalhockeytent HCN  van 20:00 tot 0:45 .De entree bedraagt € 25. p.p., drank is verkrijgbaar tegen clubhuisprijzen. Bestel je kaarten via de HC Naarden app/evenementen of bij:
J eroen:  06-10757025
Jacco:  06-40612527
Jeroen:  06-52407404
Ghislaine: 06-24596463
Frederique: 06-24663282 

 
Nieuws afbeelding
23 sep 2019

Heren 1 speelt eerste ronde Gold Cup

Komende donderdag speelt Heren 1 tegen Huizen Heren 1 voor de 1e ronde van de Gold Cup. Deze streekderby maakt onderdeel uit van het jaarlijkse toernooi waarin teams uit de Hoofdklasse, Promotieklasse en Overgangsklasse strijden om de Gold Cup.
De wedstrijd begint om 20:30. Komt allen om de mannen aan te moedigen!
HC Naarden Cupfighters!

 
Nieuws afbeelding
20 sep 2019

Korting bij Hockey Republic Bussum

Onze sponsor Hockey Republic Bussum heeft weer mooie kortingsaanbiedingen op sticks en schoenen! Dusss.... vandaag snel naar de St. Vitusstraat zodat je dit weekend lekker met je nieuwe spullen kunt spelen. Check de site van Hockey Republic voor de acties.

18 sep 2019

Blauwe kaart om sportiviteit en respect te vergroten

We starten dit seizoen 2019/2020 met de ‘Blauwe kaart’ bij HC Naarden. Want sportiviteit en respect op het hockeyveld begint bij jou!
Blauwe kaart voor compliment
Deze kaart is een initiatief van de KNHB. Voor de jongste jeugd tot en met de E8-tallen betekent dit dat ze een compliment aan hun tegenstander over sportief en/of respectvol gedrag kunnen geven op een blauwe kaart die bij de wedstrijdtafel kan worden verkregen. Op die manier kunnen de teams hun wedstrijd op een positieve manier afsluiten en gaat iedereen met een goed gevoel naar huis! Natuurlijk mag de kaart ook gebruikt worden voor de Jeugd D t/m A, mochten ze daarvoor openstaan.


Grote Blauwe kaart
Tevens is er een grote versie van de Blauwe kaart om mee op de foto te gaan samen met de tegenstander. Deze kaart is in te zetten voor alle Jeugd teams. De grote Blauwe kaart staat bij de wedstrijdtafel. Als je de foto instuurt kan je team een prijs winnen!


Prijs
Alle teams van HC Naarden maken kans op een prijs. De Commissie Sportiviteit & Respect zal dit seizoen 4 x een prijs uitreiken aan 1 van de deelnemende teams. Vereiste is wel dat de manager van het team de foto stuurt naar [email protected] . Deze foto zal gedeeld worden op social media van HC Naarden.


Inspiratie van andere clubs
Bekijk het mooie en inspirerende filmpje dat gemaakt is voor de Blauwe Kaart bij een andere club. Hierbij wordt heel duidelijk het bevorderen van Sportiviteit & Respect  door de Blauwe kaart inhoudt.
Link naar het filmpje:  https://youtu.be/vWU6CEM4uGU

 
 

HC Naarden - Sportpark 'Naarden'
Amersfoortsestraatweg 14
1411 HC Naarden
Tel: 035 - 695 1001
[email protected]