Nieuws

 
Nieuws afbeelding
7 feb 2023

Nieuwe sponsor aan boord: Nightwatcht

Hockeyclub Naarden gaat samenwerken met Nightwatch! 
Deze 100% plantaardige energiedrank, gaat de eerste generatie energiedranken van het veld slaan. Ze scoren doelpunten doordat ze: Laag in suiker (1-0)  Hoog in energie (2-0)  Vegan (3-0)  Biologisch (4-0) zijn!
Het basis ingrediënt van Nightwatch is de Guayusa plant uit Ecuador. Door de unieke structuur van deze plant wordt de cafeïne geleidelijk opgenomen. Hierdoor krijg je langer energie, zonder crash effect. Daardoor is het perfect voor op kantoor, tijdens het studeren, bij lange autoritten of voor het sporten. 
Om het helemaal makkelijk te maken kun je een abonnement nemen zodat jij en je collega’s nooit meer zonder positieve energie zitten. En voor elk nieuw abonnement stelt Nightwatch ook nog eens € 200 beschikbaar voor verbetering van de materialen van HC Naarden, dus dat is win-win. 

 
Nieuws afbeelding
2 feb 2023

Inschrijvingen Kabouterhockey geopend!

Komt jouw zoon of dochter ook hockeyen bij HC Naarden? Geef hem of haar nu op voor Kabouterhockey!
Kabouterhockey is een unieke ervaring voor kinderen tussen de 3,5 en 6 jaar waarbij spelenderwijs de motorische ontwikkeling wordt bevorderd en plezier voorop staat.
Gedurende 11 weken, is er elke week een training. Voor meer informatie en het aanmelden voor het Kabouterhockey ga naar https://www.hockeywerkt.nl/kabouterhockey/

 
Nieuws afbeelding
28 jan 2023

Lekker hockeyen in voorjaarsvakantie?

Van 1 t/m 3 maart organiseert ONFIRE een kamp op HC Naarden! Natuurlijk zijn we nu nog lekker in de zaal bezig, maar wij maken ons al op voor het buitenseizoen. 
In de voorjaarsvakantie organiseert ONFIRE Hockey Support een 3-daags hockeykamp voor 6-16 jarigen. Wil jij na de zaalperiode ook weer even wennen buiten voordat je met je eigen team aan de slag gaat? Of wil je gewoon uitdagende hockeytraining om een nog betere (basis)techniek aangeleerd te krijgen? Schrijf je dan snel in?
Alle trainingen worden gegeven volgens de filosofie van Raoul Ehren (huidig bondscoach België dames) en Sjoerd Marijne (oud-bondscoach Nederland dames, oud-bondscoach India dames). De trainingen kennen een hoge intensiteit o.a. doordat ze werken met kleine groepen. Je bent voortdurend in beweging en je krijgt veel individuele begeleiding zodat je daadwerkelijk beter wordt. Je leert alle nieuwe technieken, maar eerst moet de basis in orde zijn. 
Ben je geïnteresseerd? Schrijf je dan nu in op www.hockeysupport.nl. Bekijk ook de promotiefilm om gelijk een beeld te krijgen van de trainingen. 

 
Nieuws afbeelding
28 jan 2023

Vacature accommodatiemanager

Onze verenigingsmanager Clementine Niermans is al enige tijd ziek en zij kan helaas haar werkzaamheden voorlopig niet meer vervullen op HCN. Wij missen haar tomeloze energie en betrokkenheid enorm. Een groot deel van haar taken zijn essentieel voor de goede organisatie van onze vereniging. Daarom gaan we op zoek naar een vervanger die een deel van haar taken kan overnemen. 
Wij zoeken een accommodatie manager, ben jij de persoon die wij zoeken? Neem dan contact op met Judith Kurvers, bestuurslid accommodatie!

 
Nieuws afbeelding
25 jan 2023

Afbouw blaashal: vrijdag 24 februari

We mogen nog een aantal weken genieten van de Capital A Arena en dan wordt het weer tijd om onze nieuwe blaashal op te bergen. Daar hebben we jullie hulp voor nodig. We beginnen om 8:30 uur en mikken erop rond 12 uur klaar te zijn.
Ieder zaalteam wordt gevraagd minimaal 1 vrijwilliger te leveren. Mocht je niet kunnen op vrijdag, dan zijn er voor zaterdag en zondag ook een paar handen nodig om Veld 3 weer speelklaar te maken.
Dus meld je aan bij je teammanager of die van je kind. Aan alle teammanagers vragen we uiterlijk 10 februari de namen door te geven: [email protected]

 
Nieuws afbeelding
24 jan 2023

JO14-1 speelt zaterdag as kwartfinales

O14-1 is kampioen van de landelijk poule in zaal en ze gaan aankomende zaterdag de kwartfinales spelen van het NK-zaalhockey. HC Naarden wil met haar teams op het hoogste niveau spelen zowel op het veld als in de zaal. Het is een heel mooi resultaat dat JO14 het dit jaar gelukt zich te plaatsen voor NK. We wensen ze heel veel succes!
Het worden weer mooie wedstrijden op hoog niveau en ze kunnen alle support gebruiken. We nodigen je van harte uit!
De wedstrijden Den Bosch JO14-1-Naarden JO14-1 – 09:00 (hal 5) Naarden JO14-1-Groningen JO14-1 – 10:30 (hal 3) Klein Zwitserland JO14-1-Naarden JO14-1 – 12:00 (hal 4) 
Locatie: Sportcentrum Valkenhuizen te Arnhem – Beukenlaan 15 
Tot aanstaande zaterdag langs de lijn bij JO14-1 om ze aan te moedigen!

 
Nieuws afbeelding
22 jan 2023

Jaarlijkse commissies-eten groot succes

Eindelijk kon het jaarlijkse commissies-etentje weer plaatsvinden, na 2 jaar werd dat hoog tijd! Het commissies-eten is een traditie om alle vrijwilligers van HCN te bedanken voor hun inzet voor de club. Naast dat er heerlijk gegeten is met z'n allen, was het ook erg gezellig. Na het diner streden de commissies tegen elkaar in de pubquiz! 
Mooi om deze traditie weer in ere te kunnen herstellen na Corona! Ook volgend jaar hopen we dat we weer alle commissie mogen ontvangen!

 
Nieuws afbeelding
21 jan 2023

Jongens 14-1 naar voorronden NK

Jongens 014-1 gaat ongeslagen naar de voorronden van het NK. Na 2 sidderende wedstrijden hebben de jongens 014-1 een ticket binnen gesleept voor voorronden van het Nederlands Kampioenschap zaalhockey. Binnenkort mogen ze met 16 teams strijden voor de de titel: Wie #1 zaalteam van Nederland is. De eerste ronde zal plaatsvinden in Valkhuizen in Arnhem. 
Zet hem op jongens. We duimen voor jullie!

 
Nieuws afbeelding
16 jan 2023

Word jij ook vrijwilliger?

HC Naarden bestaat al 35 jaar dankzij alle vrijwilligers die iets doen voor de club. Arbitrage, hockeyorganisatie, horeca, materialen, communicatie, sponsoring... op alle gebieden kan jij iets betekenen. En een leuke manier om meer mensen te leren kennen.  Je werkt altijd samen met andere commissieleden. 
Hoeveel tijd ben je kwijt?  Dat verschilt per activiteit of per commissie en de rolverdeling binnen de commissie. Wil je meer weten, een keer kennismaken of proefdraaien? Neem dan contact op met de commissie waarin je iets wil doen. Kijk op de website naar de actuele vacatures. Heb je interesse in één van de vacatures? Neem contact op met [email protected]

 
Nieuws afbeelding
16 jan 2023

Commissie Sportiviteit & Respect zoekt nieuwe leden!

HC Naarden is een club die staat voor plezier, sportief en waardering. We vinden een positieve sfeer, respect voor elkaar en de omgeving én betrokkenheid erg belangrijk. Er is plaats voor plezier in de sport én voor de ambitie om te presteren.   Voor het komend seizoen zoeken we leden die de commissie Sportiviteit en Respect willen aanvullen. Behalve meedenken over hoe we dit als club invullen, gaat het ook om het praktisch uitvoeren en organiseren van acties of evenementen.   Geef je op via [email protected] 

 
Nieuws afbeelding
14 jan 2023

Save the Date: Familietoernooi

Pak je agenda er maar bij want de datum van het leukste toernooi van Nederland is weer bekend. Op 8 juli 2023 is het enige echte HC Naarden Familietoernooi! 💥

 
Nieuws afbeelding
15 dec 2022

Hockeyclinic voor jong & oud

Begin het nieuwe jaar goed met de hockeyclinic van Heren 1 en Dames 1. Een hele dag lekker hockeyen en je skills verbeteren in de nieuwe blaashal.  
Op 3 januari kunnen de senioren aan de slag en op 4 januari kunnen de kids lekker hockeyen. Vriendjes en vriendinnetjes zijn ook welkom!
Het is van 10 tot 15 uur en de kosten bedragen 45 euro, inclusief een lunch. Aanmelden kan via [email protected]

 
Nieuws afbeelding
15 dec 2022

Woord van de voorzitter

Wat kunnen we allemaal trots zijn: HC Naarden heeft een eigen blaashal! Dit is mogelijk geweest dankzij de inzet van talloze vrijwilligers (die geholpen hebben met de opbouw) én dankzij de leden die obligaties hebben gekocht. Kijk hier voor ‘the making of’ .
Tijdens de ALV van vrijdag hebben we een aantal vrijwilligers die een significante bijdrage hebben geleverd aan de blaashal, in het zonnetje gezet. De Blaashalcommissie werd Commissie van het Jaar. Echt geweldig wat deze commissie heeft bijgedragen aan de totstandkoming van de blaashal. Van plannen maken tot beton storten… niks was ze te gek. Ze hebben er veel tijd en energie in gestopt, echt fantastisch! ‘Blaashalgoeroe’ Bob Vinke is benoemd tot Lid van Verdienste, vanwege zijn jarenlange inzet voor de club. We zijn ook blij dat we tijdens de ALV bekend konden maken dat het bedrijf Capital A bereid is om de komende jaren haar naam aan de hal te verbinden. De blaashal heet daarom nu de Capital A Arena (spreek uit: kepitol e-ariena). 
Met de blaashal hebben we méér zaalhockeycapaciteit. Het resultaat: doordeweeks méér trainingsuren en in het weekend thuiswedstrijden in onze eigen hal. Door de extra capaciteit kunnen de O8-leden nu voor het eerst trainen in de zaal. Zaalhockey is niet alleen leuk, maar draagt enorm bij aan inzicht en techniek. We zijn als club blij dat jeugdleden nu op jongere leeftijd met zaalhockey kunnen beginnen. Ondertussen is het niveau van zaalhockey op onze club al enorm toegenomen. Inmiddels spelen bij de teams van 14 jaar en ouder al 4 teams topklasse, 10 in de subtop en 6 teams in de eerste klasse. Een prestatie van formaat, zeker voor een relatief jonge club als HC Naarden. 
Waar we ook trots op kunnen zijn, is onze Masterclass voor de scheidsrechters. Onlangs hebben twee ouders van jeugdleden (Michiel de Haan en Jan Schouten) het CS+niveau gehaald. En opnieuw heeft ook een groot aantal jeugdleden het arbitrage-examen gehaald. We vinden het belangrijk dat jeugdleden hun ‘kaart’ halen. Niet alleen vanwege het motto ‘zonder scheids geen wedstrijd’, maar vooral ook omdat fluiten leuk en leerzaam is. Voor de ouders geldt hetzelfde. We verwachten dat iedere ouder het scheidsrechtersexamen doet, omdat dit leidt tot beter spelinzicht (zeker als je zelf geen hockeyer bent). Inzet van ouders heeft zich meermaals bewezen. Meer rust op het veld als minimaal één van de scheidsrechters een ouder is. En... thuis terugblikken op de wedstrijd met je zoon of dochter wordt een stuk leuker als je de regels goed kent!
Komend weekend zijn de laatste zaalwedstrijden voor de kerstvakantie. Geniet van de wedstrijd, als speler en toeschouwer! En dan treffen we elkaar in het nieuwe jaar weer in de Capital A Arena of in ons clubhuis. 
Namens het bestuur van HC Naarden wens ik je fijne feestdagen en veel geluk, gezondheid en sportiviteit in het nieuwe jaar.
Bea Berndsen

 
Nieuws afbeelding
15 dec 2022

Commissiediner en pubquiz

Ben je als vrijwilliger actief binnen een van onze vele commissies? Zaterdag 21 januari is weer het commissiediner mét pubquiz om jullie te bedanken voor jullie inzet en moeite voor de club! Want dat verdienen jullie. En eindelijk mogen we weer voor jullie koken, na twee coronawinters. Daarom nodigt het bestuur alle commissies uit voor een gezellige HC Naarden clubavond. 
We starten met een gezamenlijke hap en daarna is er de Pubquiz. Details volgen later. We zien jullie graag op 21 januari!

 
Nieuws afbeelding
14 dec 2022

Goed bezochte ALV en opening blaashal

Op 9 december jl. was de Algemene Ledenvergadering. Bij HC Naarden het halfjaarlijks moment waarin we leden bijpraten over de ins en outs van de vereniging. In de december-ALV besteden we veel tijd aan de financiële kant van de club. De Jaarrekening werd gepresenteerd met een toelichting door penningmeester Boudewijn Blok. Ook de Kascommissie (Diederik Schornagel, Maarten de Haas en Alex Grootveld) gaf een toelichting. 
Naast de financiële kant namen Jan Schouten en Max Wösten (bestuursleden jeugdhockey) de leden mee in de ontwikkelingen in het jeugdhockey. Ook was er een uitgebreide toelichting op de totstandkoming van de blaashal. Aan het eind van de vergadering namen we afscheid van bestuursleden Anouk Buijs en Charles Marres, met grote dankzegging. Anouk en Charles worden opgevolgd door Jitske van Hattem en Edward Snijders, die ter vergadering zijn geïnstalleerd als nieuwe bestuursleden van onze club. 
Na afloop van de vergadering werd de blaashal officieel geopend via een serie shoot-outs van JC1.

 
Nieuws afbeelding
14 dec 2022

Doortrainen of wedstrijdje in de zaal?

Het eerste weekend in de zaal zit er alweer op! Wat een leuke en spannende wedstrijden zijn er al gespeeld. Kun je geen genoeg krijgen van het zaalhockeyen en wil je in de vakantie ook doortrainen of een oefenwedstrijd spelen? Dan kan natuurlijk in onze mooie blaashal. 
Laat je manager of je coach een berichtje sturen naar [email protected] Geef aan welke datum/tijdstip je team een veld wil boeken en wij laten je weten wat mogelijk is.

 
Nieuws afbeelding
14 dec 2022

Nieuwe codes voor de lockers

Het komt helaas voor dat de sloten van de lockers op de club worden opengemaakt en de spullen eruit worden gehaald. Heel vervelend en wij gaan kijken wat wij hieraan kunnen doen. Dat kunnen we echter niet alleen en vragen ook jullie hulp: HC Naarden dat doen we samen! 
Komende week passen wij de codes van de lockers aan. De nieuwe codes zullen wij met managers en aanvoerders delen. Wanneer dit gedaan is, is het verzoek aan jullie om de spelers te vragen de codes zoveel mogelijk geheim te houden en alleen binnen het team te delen. 
Verder is het van belang de lockers altijd goed op slot te doen. Dus niet maar 1 cijfer draaien bij het sluiten van het cijferslot. Heel veel dank voor het delen van deze informatie met de spelers. Hopelijk kunnen we samen zorgen dat we het openbreken van de lockers kunnen voorkomen!

 
Nieuws afbeelding
14 dec 2022

Blaashalcommissie is Commissie van 't jaar

Tijdens de ALV van 9 december is de Blaashalcommissie benoemd tot Commissie van het Jaar. Dit vanwege de unieke prestatie die zij hebben verricht met de realisatie van onze nieuwe Blaashal. Deze commissie bestaat al sinds 2016 en was eerder verantwoordelijk voor de realisatie van de zaaltent (die tot afgelopen jaar op het FAAZ-veld stond). 
Al in 2018 had deze commissie het plan gemaakt om de (huur-)zaaltent te vervangen door de aanschaf van een eigen blaashal. Een in vele opzichten ambitieus plan, dat voor de leden veel zou opleveren. Met een eigen blaashal zouden de leden van HC Naarden méér kunnen zaalhockeyen tegen gelijkblijvende contributie. Het plan verdween door de corona pandemie tijdelijk van tafel, maar is begin vorig jaar opnieuw opgepakt. Dit jaar kon het plan eindelijk gerealiseerd worden, dankzij de leden die blaashal obligaties hebben gekocht. Het resultaat is de Capital A Arena op veld 3. 
De blaashal was er niet geweest zonder de enorme inspanning van deze commissie! Zij hebben het plan gemaakt, leveranciers gezocht, stevig onderhandeld, de voorbereidingen getroffen en de opbouw gecoördineerd. We zijn enorm trots op deze vrijwilligers! Tijdens de ALV zijn de oude en nieuwe leden in het zonnetje gezet. Bob, Vanessa, Bert, Jaap, Lisette, Jasper, Danny en Maarten: ontzettend bedankt voor al het werk dat jullie hierin hebben gestopt! 
De waardering als Commissie van het Jaar wordt niet jaarlijks toegekend. Deze eer is namelijk alleen weggelegd voor commissies die een unieke en bijzondere prestatie hebben neergezet. Eerder waren het de Keeperscommissie (2016), de Bouwcommissie (2018) en de Technische Commissie (2021) die deze waardering hebben verdiend. De Commissie van het Jaar krijgt een eervolle vermelding op één van de pilaren in ons clubhuis.

 
Nieuws afbeelding
14 dec 2022

Bob Vinke Lid van Verdienste

Tijdens de ALV van 9 december is Bob Vinke benoemd tot Lid van Verdienste. Dit als blijk van waardering voor zijn jarenlange inzet voor de club. 
Bob is ruim tien jaar actief als vrijwilliger bij HC Naarden. Hij was lid van de Bouwcommissie (die de verbouwing van het clubhuis in 2017 heeft begeleid) en is actief lid van de Kluscommissie en van de Halcommissie die dit jaar de Blaashal heeft gerealiseerd. 
Als lid van de Halcommissie is Bob de ‘blaashalgoeroe’ die de businesscase en de realisatie van onze nieuwe blaashal heeft neergezet. We hebben als club grote waardering dat hij initiatief neemt op grote projecten en daar veel tijd en energie instopt. Net zo veel waardering hebben we voor hem omdat hij in de afgelopen tien jaar ook altijd heeft klaar gestaan voor de ad-hoc klussen in en om het clubhuis. Ook al zijn Bob’s kinderen al lang afgezwaaid, hij stopt wekelijks nog vele uren in de club. 
Tijdens de ALV hield Bob een gloedvol betoog over het belang van vrijwilligers voor onze club. Zijn boodschap: zonder vrijwilligers kan HC Naarden niet bestaan, zonder vrijwilligers geen blaashal!

 
Nieuws afbeelding
9 dec 2022

Schoenen in de blaashal

Er is koud weer in aantocht! 
Wat een mooi moment dat net nu de competitie gaat beginnen, wij er warmpjes bijzitten met onze mooie blaashal.
Een vriendelijk verzoek aan jullie allen, zowel spelers als publiek: draag ajb geen zwarte zolen in de dome.
Dank & succes met de competitie!

 
Nieuws afbeelding
5 dec 2022

ALV en Nederlands eltal kijken

Aanstaande vrijdag belooft weer een mooie avond op de club te worden. Om 17 uur start de ALV met aansluitend om 18:15 uur de feestelijke opening van de nieuwe blaashal. 
Daarna kun je gezellig met je hele team het Nederlands elftal aanmoedigen. Er worden meerdere schermen geïnstalleerd dus het zicht is gegarandeerd. De wedstrijd begint om 20 uur, maar uiteraard ben je tijdens de voorbeschouwing ook welkom. De keuken is ook open, dus samen een hapje eten is ook mogelijk! 
Zien we je vrijdag?

 
Nieuws afbeelding
4 dec 2022

ALV & feestelijke opening blaashal - vrijdag 9 december

Op vrijdag 9 december a.s. om 17.00 uur is de Algemene Ledenvergadering (ALV) in het clubhuis.We praten je bij over de stand van zaken op de club, keuren de jaarcijfers 2021-2022 goed, nemen afscheid van 2 bestuursleden en verwelkomen 2 nieuwe bestuursleden.
De volledige agenda kun je vanaf een dag van tevoren vinden op de website, achter de inlog in 'Mijn HC Naarden' (club > documenten > ALV). Hier kun je tevens de notulen van de vorige vergadering bekijken. Na de vergadering, we verwachten rond 18:00, openen we officieel de nieuwe blaashal.
We kijken ernaar uit je vrijdag 9 december te verwelkomen voor de ALV en de opening van de blaashal!

 
Nieuws afbeelding
3 dec 2022

Haal nu de Hartsticke Naarden Gids

Vers van de pers, de nieuwe Hartsticke Naarden gids 2022/2023. Vanmorgen is deze gepresenteerd in het clubhuis. Het eerste exemplaar is uitgereikt aan Sabine, de dochter van oprichter Joost Grasso. De Hartsticke Naarden Gids staat weer vol met verhalen, een terugblik op het lustrum en natuurlijk ontbreken ook de teamfoto's niet. De Hartsticke Naarden kan nu worden opgehaald in het clubhuis.

 
Nieuws afbeelding
2 dec 2022

Hou app en website in de gaten

Aankomend weekend wordt er weer kou voorspeld. De hockeyvelden kunnen bij vorst en/of sneeuw (ook bijv. door mist en onweer) onbespeelbaar zijn en dan kunnen er afgelastingen volgen. Mochten trainingen of wedstrijden worden afgelast dan volgt er een bericht op de site en in de app. Ook worden de coaches/managers via de Technische Commissies hiervan op de hoogte gebracht.
Bij vorst is het risico op schade aan de velden groot. Indien er ijs tussen de vezels van het kunstgras zit kan lopen en/of hockeyen op het kunstgras leiden tot breuk van de kunstgrasvezels. Daarom het dringende verzoek dan de velden niet te betreden.
Gezien de weersvoorspellingen voor aankomend weekend is het goed om de HC Naarden site en app in de gaten te houden.

 
Nieuws afbeelding
30 nov 2022

Keepersclinic zondag 4 december

Vind jij keepen het leukste wat er is? En wil je je straks als een pro in de zaal staan? Kom dan naar de keepersclinic in de blaashal op 4 december!
Geef je op via [email protected] onder vermelding van je naam en je team.

 
Nieuws afbeelding
30 nov 2022

Gewijzigd trainingschema zaalhockey

Het trainingsschema voor de zaalhockey tot de Kerstvakantie is op een aantal punten gewijzigd, hierbij de update.

 
 

HC Naarden - Sportpark 'Naarden'
Amersfoortsestraatweg 14
1411 HC Naarden
Tel: 035 - 695 1001
[email protected]