Nieuws

 
Nieuws afbeelding
15 jul 2021

Woord van de nieuwe voorzitter

Met deze nieuwsbrief sluiten we een bijzonder seizoen af. Vanwege de coronamaatregelen werden de competitiewedstrijden al snel geannuleerd en hebben de seniorenteams maar weinig op het veld gestaan. Gelukkig hebben de jeugdleden een volledig seizoen kunnen doorspelen. Hun trainingen konden gewoon doorgaan en in het weekend organiseerden we onderlinge wedstrijden in allerlei varianten. Nogmaals dank aan de Technische Commissie en de Technische Staf, die bergen werk hebben verzet om dit op te organiseren en begeleiden.    Ook achter de schermen liepen de activiteiten grotendeels gewoon door. En met succes! Want dankzij intensief overleg met de Gemeente Gooise Meren gaan de kosten van de club structureel omlaag. Het resultaat: komend jaar een contributieverlaging (!) voor alle leden. Ook hebben we nieuwe afspraken kunnen maken met onze sponsoren, waardoor we vanaf augustus allemaal in een nieuw shirt spelen. Daarnaast zijn we druk met ons accommodatie. Zo komen binnenkort zonnepanelen op het dak en zijn nu (eindelijk!) concrete plannen gemaakt om het terras komend jaar te vernieuwen.   Wat kijken wij uit naar het nieuwe seizoen. Gewoon weer lekker competitie spelen, veel publiek langs de lijn en daarna nog de derde helft op het terras van ons clubhuis. We zien elkaar weer, tijdens het Gooise Jeugd Kampioenschap op zaterdag 28 augustus.    Fijne vakantie!   Namens het bestuur van HC Naarden, Bea Berndsen 

 
Nieuws afbeelding
15 jul 2021

De ALV stemt in met contributieverlaging

Tijdens  de jongste ledenvergadering heeft de ALV ingestemd met een verlaging van de contributie. In zijn voorwoord van 3 maart gaf Marc van Wijk al aan dat het - door de gemeenteraad aangenomen - harmonisatievoorstel vanaf het komende seizoen leidt tot een verlaging van onze accommodatie kosten. Deze lastenverlichting is met de corona perikelen een zeer welkome ontwikkeling en kunnen we als club goed gebruiken. Deze structurele kostenverlaging zetten we op drie punten in: Ca. 40% wenden we aan voor een structurele contributie verlaging van 15 euro per lid (kan iets verschillen per categorie). Ca. 10% gebruiken we om het materiaalbudget aan te vullen. Jaarlijks geven we veel geld uit aan hockeymateriaal. Denk hierbij aan ballen, loopladders, pionnen en vooral niet te vergeten het keepersmateriaal. Met ca. 90 keepers vervangen we jaarlijks bijna 30 keeper outfits. Dat is geen sinecure en daarvoor zijn we onze materiaalcommissie en keeperscommissie erg dankbaar alsook enkele sponsoren die ons hierin jaarlijks ondersteunen. Het restant gebruiken we voor eenmalige investeringen en of projecten. Zo wordt komend seizoen het Joost Grasso plein onder handen genomen. De eerste schetsen hiervoor staan al op papier. Het bestuur en de ALV zullen komende jaren kijken naar daaropvolgende projecten. 

 
Nieuws afbeelding
15 jul 2021

Start nieuw seizoen senioren/veteranen/trimmers

Start trainingen Op dit moment wordt er even niet getraind en geniet iedereen van een welverdiende vakantie, maar vanaf maandag 16 augustus worden de trainingen voor senioren, veteranen en trimmers weer hervat en kan ieder team weer lekker fit worden voor de start van de competitie.
29 augustus, start of the season toernooi Om het seizoen met alle teams te starten, is op zondag 29 augustus het 'start of the season' toernooi, hou deze datum alvast vrij in de agenda. Op deze dag spelen we onderlinge wedstrijden tegen elkaar en uiteraard sluiten we deze dag af met een borrel (uiteraard binnen de regels die dan gelden). Meer informatie volgt nog via de aanvoerders van de teams.
12 september, start van de competitie En dan hopen we op 12 september 'gewoon' te kunnen starten met de competitie voor veteranen en senioren teams. Vorig jaar een seizoen gehad van slechts 6 wedstrijden, natuurlijk hopen we dat we komend seizoen een volledige competitie kunnen spelen, met veel sportiviteit, maar natuurlijk ook gezelligheid.

 
Nieuws afbeelding
15 jul 2021

Statiegeld op kleine plastic flessen op HC Naarden

Beste leden van HC Naarden,
Vanaf 1 juli 2021 wordt statiegeld op kleine petflessen ingevoerd. Omdat veel sportlocaties ook water en frisdranken in plastic flessen verkopen, heeft dit ook voor ons impact. Goed om te weten dat sportclubs niet verplicht zijn om flessen in te nemen en statiegeld uit te betalen; sportclubs vallen onder de vrijwillige innamepunten. Wanneer een sportvereniging flesjes gaat innemen, kan je de opbrengst van het statiegeld ten gunste van de eigen vereniging laten vallen. Ook kan een vereniging de opbrengst aan een erkend goed doel doneren. Ook levert deze gescheiden inzameling een vermindering van kosten en volume van het restafval. Dus laten we er allemaal voor zorgen dat in de toekomst alle plastic flessen en flesjes in de donatiebak terecht komen!
ALGEMEEN Vanaf 1 juli 2021 verandert het statiegeldsysteem op petflessen van frisdranken en waters. Veranderingen op hoofdlijnen: • Er komt € 0,15 statiegeld op kleine petflessen van frisdranken of waters (niet sap, zuivel of siroop). • Grote flessen blijven onderdeel van het systeem met €0,25 statiegeld. • Flessen krijgen een nieuwe EAN-code & statiegeldfles-logo op het etiket.
Laten we samen duurzaam aan de slag gaan voor HC Naarden. Ga op zoek naar de donatiebak in het nieuwe seizoen en houd de diverse media in de gaten voor meer informatie!

 
Nieuws afbeelding
15 jul 2021

Start nieuw seizoen voor alle jeugd

Beste jeugdspelers & ouders, 
Een ieder kan nu eerst hopelijk gaan genieten van de vakantie. Ondertussen wordt er achter de schermen druk gewerkt aan de start van het nieuwe seizoen. 
- Medio augustus is het trainingsschema zichtbaar in de app en zal daarvoor in een excel zichtbaar zijn. Trainingsschema blijft nog onderhevig aan veranderingen i.v.m. schoolroosters van trainercoaches.  - 23 augustus, start reguliere trainingen voor alle lijnteams - 25 augustus, trainercoach sessie Hockey Academy, trainercoaches ontvangen hiervoor een aparte uitnodiging - 28 augustus, Gooise Jeugd Kampioenschappen (GJK) voor alle A t/m D teams, iedereen doet automatisch mee - 30 augustus, start reguliere trainingen voor alle overige jeugdteams inclusief F-E6 & E8 teams - 4 september, start competitie A&B Landelijke (sub)top - 11 september, start competitie alle overige jeugdteams inclusief F-E6 & E8 - 12 september, start benjamins 
Vanaf eind augustus zullen ook diverse informatie avonden georganiseerd gaan worden voor nieuwe leden, managers breedte teams en manager coaches jongste jeugd teams. Hierover volgt later meer informatie. 

 
Nieuws afbeelding
15 jul 2021

Scheids bedankt! #3eteam #letsgo

Wat zijn we trots op alle scheidsrechters van HC Naarden! Dankzij al jullie inspanningen heeft met name de jeugd toch nog met heel veel plezier kunnen hockeyen dit seizoen. Een wedstrijd wordt nou eenmaal gespeeld met 3 teams, dus we kunnen niet zonder jullie. Namens de Masterclass en CS+ Commissie willen wij alle scheidsrechters bedanken voor hun inzet, enthousiasme en bereidheid om soms zelfs meerdere wedstrijden op een dag te fluiten. 
Vind jij fluiten ook zo leuk? En wil je hogerop komen zodat je ook de 1e & 2e lijnteams mag fluiten? Laat het ons weten! Stuur een mailtje naar [email protected] dan komen we graag een keertje bij je kijken om je te begeleiden. Voor nu, heel veel plezier bij het kijken naar de Olympische Spelen.
Met fluitende groet, Fred, Rolf & Alwiene

 
Nieuws afbeelding
6 jul 2021

Feestelijk tekenmoment hoofdsponsors HC Naarden

Zondag 27 juni hebben we op een feestelijke manier gevierd dat onze bestaande en een aantal nieuwe hoofdsponsors Indicia, HockeyDirect, Nike, Nienaber, Florencius en Rabobank zich aan HC Naarden verbinden.   We vonden dit een passend moment om ze letterlijk en figuurlijk in het zonnetje te zetten. Onder het genot van de zon en heerlijke hapjes van onze nieuwe catering sponsor Floris & Co uit Huizen werden de contracten ondertekend en door Wilfred Pera vereeuwigd (zie hieronder).   Onze nieuwe kledingsponsor Nike gaat, na een zorgvuldig en professioneel aanbestedingstraject door HC Naarden, hun eerste stappen in de hockeywereld zetten met de wedstrijdkleding, lijnteam pakken en de Benjamin jasjes. De distributie zal dit jaar via internet gaan in samenwerking met HockeyDirect. Aan het begin van het nieuwe seizoen zullen de pasmaten op de club hangen en kan er besteld worden.   Wie zijn de sponsoren die we op de nieuwe kleding gaan zien: •Indicia is een onafhankelijk digitaal bureau dat sinds 1996 organisaties slimmer maakt. Ze combineren creativiteit, technologie en ondernemerszin. Zo geven ze concrete antwoorden op soms complexe vragen. •Nienaber is specialist in Gooi en Vechtstreek op het gebied van woningmakelaardij, bedrijfsmakelaardij, vastgoed management, en taxaties & advies. Zij zijn een intensieve samenwerking met Meijberg aangegaan die komende tijd meer vorm gaat krijgen.  •Rabobank is al jaren partner van de KNHB en sponsor van HC Naarden. De bank in het Gooi voor particulieren, bedrijven en private banking. •Nike De missie van Nike is: Bringing Inspiration and innovation to every athlete in the world. En vanaf volgend seizoen dus voor het eerst in de hockeywereld en wel bij HCN. •HockeyDirect is ook officiële sponsor van de KNHB. Ze zijn gespecialiseerd in hockey gear bestellen voor 22.00 uur met de dag erna levering en gratis retour. •Florencius is een particuliere school waar kinderen in kleine groepen meer aandacht krijgen. Van pre-school tot en met groep 9, huiswerk-HBO-WO-begeleiding en international school. Wij zijn trots op deze mooie line up van partners en danken jullie voor het vertrouwen om de komende drie jaar sponsor zijn van de leukste familieclub van ’t Gooi!
 
Nieuws afbeelding
28 jun 2021

Huldiging Lid van Verdienste en Commissies van het jaar

Tijdens de borrel waarin het bestuur de commissies bedankte voor de inzet in het afgelopen jaar zijn verschillende personen in het zonnetje gezet. Kijk voor de foto's van deze happening onderaan dit bericht. 

Lid van Verdienste:
Patrick Lemmens
Theo Korver
Carolien Schaafsma
Rolf Phielix
Joost Ruempol

Jan’s Tap:
Jan van Nederveen 

Commissies van het jaar:
TS
TC

Steunpilaar:
Sandra Pouw

Vrijwilliger van het jaar:
Sasja Lemmens

Gouden fluit:
Marcel van de Meent 

Heel erg bedankt voor de inzet voor HC Naarden!
 
Nieuws afbeelding
28 jun 2021

Leer nieuwe hockeyskills van Joosje en Daan!

Heb jij ook geen zin om de hele zomervakantie niet te hockeyen? Tijdens het hockeykamp van SportWays in de zomervakantie kun jij drie hele dagen aan de slag met nieuwe hockeyskills en -tricks, zodat jij het nieuwe hockeyseizoen goed begint!
Ga samen met de enthousiaste trainers van SportWays aan de slag met verschillende hockeytechnieken. Tijdens de afwisselende en fanatieke trainingen en clinics komt van alles aan bod. Daarnaast komen Joosje Burg en Daan Dekker langs om met jou het veld op te gaan, zodat jij alle ins en outs van hen kunt leren. Weet jij wie Joosje en Daan zijn? Joosje is aanvalster van Den Bosch Dames 1. Haar specialisme? Scoren! Deze kersverse landskampioen is met Jong-Oranje Europees én Wereldkampioen geworden. Daarnaast heeft ze met Den Bosch Dames 1 vóór 2021 ook al vier keer eerder het landskampioenschap binnen gesleept.

Daan maakte 2 jaar geleden de overstap naar AH&BC Heren 1, en speelt voor het Nederlandse zaalhockeyteam. Deze ijzersterke verdediger is alle aanvallers de baas en laat geen enkele bal passeren.
Joosje en Daan komen naar het kamp van 14 t/m 16 juli 2021. Ben jij tussen de 5 en de 14 jaar oud? Schrijf je dan in voor het Kids (5 t/m 7 jaar), YoungStars (7 t/m 9 jaar), Top (8 t/m 14 jaar) of Goalie (8 t/m 14 jaar) hockeykamp. Klik hier!

 
Nieuws afbeelding
25 jun 2021

Publiek, welkom terug!

Aankomend weekend, 26 en 27 juni, zijn er wedstrijden op de club gepland. Het zijn de laatste competitiewedstrijden van dit jaar. 
Omdat de bijna alle maatregelen zijn opgeheven is het weer mogelijk om te komen kijken bij de wedstrijden. Dat is goed nieuws. 
Tot langs de lijn! En vergeet de 1,5 meter maatregel niet want die geldt nog wel. 

 
Nieuws afbeelding
25 jun 2021

Slotdag Jongste jeugd een groot succes!

Zondag 13 juni: de slotdag voor de jongste jeugd van HC Naarden. Prachtig weer, muziek op de achtergrond, gezellig versierd. Alle teams aanwezig om deel te nemen aan allerlei spelletjes: touwtrekken, strafbal nemen, jeu de boules, partijtje, snelheidsmeter. Alles tot in de puntjes georganiseerd. Het werd een TOP dag!  


In het bijzonder veel dank aan de keepers die zich - in de bloedhitte - hebben ingezet om het extra uitdagend te maken. En niet te vergeten: dank aan evenementencommissie voor de organisatie! 

 
Nieuws afbeelding
21 jun 2021

Bestuur draagt nieuwe penningmeester voor: Boudewijn Blok

Op de aanstaande Algemene Ledenvergadering (donderdag 24 juni a.s.) draagt het bestuur van HC Naarden Boudewijn Blok voor als opvolger van de huidige penningmeester Oscar Rijcken-Voigt .

Even voorstellen: Boudewijn Blok"Ik ben Boudewijn en woon samen met mijn vrouw Ellen en 3 kinderen (Stijn, Jobbe en Julie) in Naarden. 

Sinds 2019 speel ik in de Veteranen C. Daarvoor al een langere hockeygeschiedenis bij onder andere Gooische, AHBC (Amsterdam), Shot (Tilburgse studenten) en begonnen bij Basko in Veldhoven. 

We zijn een echt hockey gezin en in de weekenden met z’n allen op en rond de velden te vinden. Ellen speelt in Dames A, onze oudste zoon Stijn in JE (hier ben ik ook de coach van), Jobbe in JF en Julie moet met haar vijf jaar nog even wachten. Het familiegevoel op HC Naarden was de reden dat ik ook ben overgestapt. 

Ik werk nu in Amstelveen, maar tot voor voor kort zat ik doordeweek voor mijn werk in Luxemburg en was dus veel van huis. Mijn vrije tijd was dus echt voor mijn gezin. Nu de kinderen zelf ook hockeyen en ik gewoon lekker in Nederland werk, vind ik het leuk om mezelf voor deze echte familieclub in te zetten. Ik kijk er dan ook naar uit om het stokje van Oscar over te nemen. Er staat een mooi bestuursteam, de club staat er goed voor, en zijn er mooie uitdagingen om de tanden in te zetten!”

 
Nieuws afbeelding
19 jun 2021

24 juni a.s. ALV

Uitnodiging ALV HC Naarden - donderdag 24 juni 2021
 
 
Beste leden en ouders van jeugdleden,
 
 
Opdonderdag 24 juni a.s. om 20.30 uur is de Algemene Ledenvergadering (ALV).
 
We praten je bij over de stand van zaken op de club, bespreken de plannen voor het komende seizoen, beslissen over de contributie, keuren de begroting goed, nemen afscheid van de voorzitter en verwelkomen drie nieuwe bestuursleden.
 
Dit keer zal de vergadering buiten op de club plaatsvinden, met inachtneming van de coronamaatregelen. Neem je telefoon, een tablet of laptop mee om de presentatie via teams te kunnen volgen en om te kunnen stemmen.
 
Je kunt er ook voor kiezen om het thuis vanaf je eigen bank bij te wonen. In dat geval graag uiterlijk 23 juni a.s. aanmelden middels een mail naar [email protected] Voor de vergadering krijg je dan nog een link met korte instructie toegestuurd.
 
De volledige agenda kun je vinden op de website, achter de inlog in 'Mijn HC Naarden' (club > documenten > ALV). Hier kun je tevens de notulen van de vorige vergadering bekijken.
 
We kijken ernaar uit je donderdag 24 juni a.s. te verwelkomen!
 
 
Bestuur HC Naarden
 
 
 

 
Nieuws afbeelding
18 jun 2021

Plek voor Meisjes C en Jongens C&B

Nu de nieuwe teamindeling voor seizoen 21/22 is gemaakt, is duidelijk dat we nog wat plek hebben voor meisjes C (12/13jr) en jongens C en & (12/15jr). Dus ken je nog iemand, spread the news. Meer info via Theo Korver of aanmelden via het formulier op de site. 

 
Nieuws afbeelding
15 jun 2021

Bitjes happen 24 aug

Op dinsdag 24 augustus komt EndoGooi van 17h - 20h weer belangeloos bitjes happen op de club. 

Handig en veilig een nieuw bitje op maat in het nieuwe seizoen.


Let op: aanmelden verplicht vanwege Corona. Dat kan via www.sptl.nl 
Nieuws afbeelding
11 jun 2021

Keeperstas overgang naar nieuw seizoen

Beste vaste keepers, beste managers van teams met een wisselkeeper, beste ouders van een vaste keeper,

Ook dit jaar doen we weer Corona-proof inleveren van de keeperstas. Hieronder de procedure. Lees jouw deel HEEL GOED! Voor iedereen zal gelden: maak de tas en spullen schoon en was het keepersshirt. Als je een niet schone tas inlevert kunnen we en zullen we een deel van de borg inhouden. Een echt vuile tas maken we niet verder open tot minimaal 2 weken nadat tas is ingeleverd. Borg wordt terugbetaald door de penningmeester. Een week na inlevering van je tas heeft het dus geen zin ons te mailen of bellen. Wij dragen lijsten met bankrekeningnummer-gegevens, namen, teams en mobiel telefoonnummers over aan de penningmeester die dan ervoor zorgt dat borgen wordt teruggestort!

1) Managers van de E8 en E6 teams dienen hun tassen in te leveren op de volgende data:

Dinsdag 22 juni, 19.30 uur - 21.00 uur
Woensdag 23 juni, 19.30 uur - 21.00 uur

Je loopt naar Kleedkamer 5, zet je tas neer en vult het formulier in met diverse gegevens. Als er iets ontbreekt of kapot is, op formulier invullen! Controle doen we later want we gaan ivm Corona niet meteen de tas checken.

2) Vaste keepers in de jeugd en senioren die blijven keepen in het seizoen 2021-2022: voor jullie is het heel gemakkelijk. Controleer zelf je tas, en stuur ons een e-mail met eventuele wensen of gebreken! Of nog beter stuur een whatsapp naar 06-57934011. Alles OK? Dan hoef je niet te mailen of appen. Wij zorgen voor verhuizing naar de juiste nieuwe locker voor start van het nieuwe seizoen en eventuele aanvulling van materiaal. Je borg blijft gewoon staan en wordt niet terugbetaald want je houdt gewoon je tas. Je tas mag je in je locker zetten maar ook thuis laten staan! Dan verhuizen we alleen het slot.
Dringend verzoek als je tas niet in de locker staat: knip het team label los van je tas en leg het label los in de locker als je team naam verandert. Bijvoorbeeld als je van de JC2 naar JC1 gaat. Of van de MC4 naar de MC2. Tip: bij controle van je tas, maak de spullen even schoon, was je keepersshirt(s)!
3) Vaste keepers die gaan stoppen: maak je tas en spullen schoon, was je shirt en zet je tas terug in de locker voor 28 juni. Laat via mail weten dat je stopt met keepen (reply to [email protected] en ook [email protected], whatsapp naar 06-57934011 mag ook), wat er kapot is en / of mist in de tas. Zet verder in de mail: je naam, je team, je mobiele telefoonnummer en heel belangrijk het bankrekeningnummer (volledig IBAN nummer) waar de borg naar toe moet!

4) Voor teams met wisselkeepers is de borg vaak betaald door de manager. De manager of wie de borg ook heeft betaald zal ervoor moeten zorgen dat: a) de tas schoon en fris in locker staat voor 28 juni; b) een mail wordt gestuurd naar [email protected] en ook [email protected], of stuur een whatsapp naar 06-57934011; c) zet in die mail de volgende gegevens: wat er kapot is en / of mist in de tas. Zet verder in de mail: je naam, je team, je mobiele telefoonnummer en heel belangrijk het bankrekeningnummer (volledig IBAN nummer) waar de borg naar toe moet!

Als je verder nog vragen hebt, niet zeker weet of je team een vaste of wisselkeeper heeft, twijfelt of materiaal kapot is, niet weet wat er in een tas zou moeten zitten, advies nodig hebt over m [email protected] ateriaal, enzovoorts: stuur een whatsapp naar 06-57934011 of stuur een mail naar [email protected]

Met sportieve groet,

De keeperscommissie.

 
Nieuws afbeelding
9 jun 2021

Woord van de Voorzitter

Welkom bij deze speciale editie van de nieuwsbrief. Dit keer vrijwel geheel gewijd aan onze geweldige nieuwe samenwerking met Nike en HockeyDirect. Met trots kunnen wij zeggen dat wij de eerste club in Europa zijn met Nike als kledingsponsor! Samen met ’s werelds grootste sportmerk, dat zeer populair is bij onze jeugdleden, hebben we de afgelopen periode gewerkt aan ons nieuwe tenue. Het ontwerp en de kleuren van ons thuisshirt blijven hetzelfde, maar in ons uittenue zullen de originele HC Naarden kleuren terugkeren. Er komen nieuwe Nike broekjes, rokjes, hoodies, coachjassen en trainingspakken. In deze nieuwsbrief vertellen we meer over de achtergrond van deze deal, over de kosten van het nieuwe tenue, over de bestaande en nieuwe sponsoren en zetten we een aantal betrokkenen in het zonnetje. Het wordt echt gaaf!   Naast het feit dat we het contract met onze kledingsponsor moesten vernieuwen, hadden we ook een besluit te nemen over onze retailpartner voor de komende drie jaar. Samen met een professionele werkgroep (bestaande uit leden van de club) hebben we een uitgebreide aanbesteding uitgevoerd. Onze keuze is uiteindelijk gevallen op de combinatie van Nike met HockeyDirect (www.hockeydirect.nl). HockeyDirect is een zeer moderne en succesvolle webshop die zorgt dat je aankoop de volgende (werk-)dag gratis thuisbezorgd wordt. We krijgen daar onze eigen HC Naarden omgeving en natuurlijk gaan we ook zorgen dat daar in de toekomst nog veel meer gave Nike producten met het HC Naarden logo te koop zullen zijn.       We nemen dus afscheid van onze huidige partners Jumbo Hockey, Reece en The Indian Maharadja. Wij zijn deze partijen erg dankbaar voor de prettige samenwerking en wensen ze heel veel succes voor de toekomst.   Dan hadden we ook nog het verlengen van onze shirt-sponsoren. Ontzettend blij zijn we dat we samen met de sponsorcommissie kunnen melden dat onze hoofdsponsor de Rabobank Gooi en Vechtstreek zich weer voor drie jaar aan ons wil verbinden. Op onze rug krijgen we Nienaber makelaars. Zij nemen in goed overleg het stokje van Meijberg Makelaars & Taxateurs over. Als laatste hebben we dan ook nog een nieuwe sponsor aangetrokken. Vanaf volgend seizoen zal (mijn eigen bedrijf) het digital bureau Indicia op één van onze mouwen staan.      Al met al dus veel mooie stappen. Rest mij jullie heel veel leesplezier te wensen!   Met vriendelijke groet, Marc van Wijk 


 
Nieuws afbeelding
9 jun 2021

Indicia: de nieuwe shirtsponsor van HC Naarden

De afgelopen maanden is hard gewerkt aan het nieuwe Nike tenue van HC Naarden. Onderdeel van dit project was de contractering van bestaande en nieuwe sponsoren die op de HC Naarden tenues staan. Het bedrijf Indicia komt vanaf volgend seizoen op de mouw van alle shirts te staan. Graag stellen we Indicia aan jullie voor.   Indicia (https://www.indicia.nl) is een onafhankelijk digitaal bureau dat al sinds 1996 bestaat. Ze zijn in Tilburg gevestigd en met circa 100 man maken ze organisaties slimmer op het gebied van marketing, sales, communicatie en bedrijfsvoering.     Klanten variëren van corporates (Zilveren Kruis, Schiphol, ) tot de (semi-)overheid (Ministerie BZK, Gemeente Eindhoven en AWVN) en MKB+ bedrijven (DMG, Van Happen en Unica). Daarnaast richt Indicia zich op het slimmer laten werken van branches. Zo werken ze voor TLN, de Metaal Unie, INretail, De Meubelbranche en de Versbranche.    Maatschappelijke betrokkenheid is belangrijk voor Indicia. Dit uit zich in het feit dat zij hoofdsponsor zijn van de Verbeeten Challenge (een jaarlijkse evenement om geld voor kankeronderzoek op te halen), Roze maandag (een jaarlijks evenement in Tilburg ter ondersteuning van de LGBT gemeenschap), mede eigenaar zijn van Diverzio (een organisatie dat gezond lekker en lokaal eten in de zorg ondersteunt) en samen met de organisatie Local2local innovatieve technologie ontwikkelt ter ondersteuning van gezonde lokale korte voedingsketens.     Indicia is ook hoofdsponsor van de hoofdklasse club HC Tilburg en sponsor van voetbalclub Willem II.    HC Naarden voorzitter Marc van Wijk is mede eigenaar en bestuurder van Indicia. Hij vindt het geweldig om ook op deze manier een bijdrage aan de toekomst van HC Naarden te kunnen leveren.  

 
Nieuws afbeelding
9 jun 2021

Early bird korting! Koop straks je nieuwe tenue met korting!

Zo’n fantastische nieuwe samenwerking moeten we natuurlijk vieren. En hoe kan dit nou beter dan af te trappen met een flinke korting! 
Begin augustus zal het HC Naarden tenue op HockeyDirect beschikbaar zijn. Uiteraard laten we je tegen die tijd weten wanneer precies. Maar we kunnen nu al wel vast zeggen dat we als club 50% korting geven op de nieuwe shirts! Dit betekent dat normaal een shirt €45 kost en nu € 22,50. Deze kortingsperiode duurt tot en met de zaalperiode (eind februari). 
HockeyDirect geeft daarnaast - gedurende 12 weken - een extra korting op de nieuwe uitshirts (€ 30). Dus nog even wachten tot begin augustus om je nieuwe tenue te bestellen!
Meer informatie in dit bericht: Klik hier!

 
Nieuws afbeelding
9 jun 2021

Rabobank Gooi en Vechtstreek gaat door als hoofdsponsor van HC Naarden

De afgelopen periode hebben de Rabobank Gooi en Vechtstreek en Hockeyclub Naarden hun samenwerking geëvalueerd en gesproken over de verlenging van de samenwerking. Vanuit de bank werd daarbij met name gekeken naar de maatschappelijke bijdrage die HC Naarden de afgelopen vier jaar leverde en wat de plannen richting de toekomst zijn. De Rabobank, het bestuur en de sponsorcommissie van HC Naarden zijn daarbij dieper ingegaan op de doorontwikkeling van de visie op jeugdhockey, het jeugd-traint-jeugd concept dat wordt ondersteund door de Naarden Hockey Academy. Het streven van HC Naarden om daarmee maatschappelijk een nog relevantere sportclub te worden, past goed bij de doelen van de Rabobank. De uitkomst was dan ook voor beide partijen zeer positief en hebben ertoe geleid dat de Rabobank Gooi en Vechtstreek de komende drie jaar doorgaat als hoofdsponsor van HC Naarden.   "Ik ben erg blij en trots dat de Rabobank onze hoofdsponsor blijft. Enerzijds omdat het hebben van een hoofdsponsor natuurlijk erg belangrijk is voor de continuïteit van de club. Anderzijds is het een erkenning voor de maatschappelijke bijdrage die wij als hockeyclub leveren aan het ontwikkelen van onze jeugdleden. De Rabobank heeft ons ook in contact gebracht met NOC*NSF en gezamenlijk gaan we werken aan de inhoudelijke doorontwikkeling van onze visie, maar ook aan het breder uitdragen hiervan. Hoe mooi zou het zijn als we over drie jaar een beweging op gang hebben gebracht onder sportclubs die maatschappelijk nog relevanter willen zijn.” Aldus voorzitter Marc van Wijk.    Roderick Alberti, Directeur Bedrijven, vertelt: "Zoals iedereen weet, gaan wij als Rabobank door een forse heroriëntatie. De manier waarop wij kijken naar sponsoring is daarbij ook aan het veranderen. Rabobank blijft zich de komende jaren inzetten voor het verstevigen van het fundament van de verenigingen in de lokale samenlevingen. Door in te zetten op zelfredzaamheid en de maatschappelijke rol van verenigingen. Dat blijven we doen op onze coöperatieve manier. Zo hebben wij als Rabobank Gooi en Vechtstreek een aantal maatschappelijke doelen gesteld en daar moeten onze sponsoractiviteiten aan bijdragen. We zijn onder de indruk van de ontwikkelingen die HC Naarden de afgelopen jaren heeft doorgemaakt en willen hier graag de komende drie jaar samen een nog groter succes van maken”.

 
Nieuws afbeelding
9 jun 2021

Nienaber: nieuwe shirtsponsor van HC Naarden

Ewoud Rehe - directeur Nienaber - kun je kort iets vertellen over Nienaber? Nienaber Makelaars is in 1919 opgericht door Johann Dietrich Rudolf Nienaber. Nienaber met een duidelijke kernwaarde: kwaliteit en transparantie. Hiervan zijn we nooit meer afgestapt; kwaliteit en transparantie vormen nog steeds de rode draad door alles wat we doen. We zijn inmiddels al 102 jaar lang elke dag met de huizenmarkt van Gooi en Vechtstreek bezig. Daardoor weten we alles van de wijken, de woningen, de lokale wet- en regelgeving en de lokale (bestemmings)plannen. Ook doen we continu onderzoek naar de markt en de wensen van mogelijke kopers, zo weten we precies wat er speelt en waar vraag naar is. Naast de woningmakelaardij zijn wij ook zeer actief in de bedrijfsmakelaardij. Binnen beide disciplines houden wij ons naast het aan-/ en verkopen ook intensief bezig met taxaties. Ook hebben wij een uitgebreide adviesafdeling. Binnen deze afdeling adviseren naast de gemeenten, ook de projectontwikkelaar bij de ontwikkeling van nieuwbouwprojecten. Ook beheren wij actief bijna 50 VvE's binnen onze mooie regio. Kortom een heel breed kantoor met goed opgeleide mensen. Met ons gepassioneerde team van 22 man verdeeld over 3 vestigingen adviseren wij onze klanten bij soms wel de mooiste en grootste beslissing in hun leven.
Wat is jouw/jullie binding met HC Naarden? Ik kom zelf uit een hockeyfamilie pur sang. Met een grootvader en tante die het tot het Nederlands team hebben geschopt is de hockeysport mij met de paplepel ingegoten. Zelf hockey ik nog steeds. Wij zijn met ons kantoor een intensieve samenwerking aangegaan met Jeroen Meijer van Meijberg Makelaars. Hij is al jaren een bekend gezicht op Naarden. De directe binding is er op die manier dus al jaren. Bij onze gesprekken over deze samenwerking werd ook de sponsoring van jullie mooie club besproken en waren het snel eens dat we deze mooie kans zouden benutten.   Waarom heb je ervoor gekozen om shirtsponsor te worden? Zoals ik al aangaf draag ik de hockeysport een warm hart toe. Ik heb als klein jongetje op jullie complex gevoetbald toen het nog Naarden '79 was. Zo heb ik hockeyclub Naarden zien ontstaan en groeien tot wat het nu is. Een hele mooie familieclub met een zeer actief en lokaal verenigingsleven die zowel uit het recreatieve, als het tophockey niet meer weg te denken is. Met een ruime lokale bereikbaarheid past een shirtsponsoring van deze club heel goed bij de groeidoelstellingen van ons kantoor de komende jaren.   We gaan nu in zee met Nike als kledingleverancier. Maakt dat de samenwerking voor jullie extra speciaal? Dit maakt het zeker speciaal. Naast het feit dat Nike een en al sport uitstraalt, is het volgens mij voor het eerst dat een Hockeyclub, Nike aan zich weet te binden als kledingleverancier. Daar mogen jullie trots op zijn. En dat wij daar nu onderdeel van uit mogen maken, maakt ons natuurlijk ook weer trots.   Wat is jullie verwachting voor de komende drie jaar? Dat wij een hele mooie samenwerking aangaan met vele sportieve hoogtepunten maar met bovenal heel veel sportiviteit en plezier in het meest leuke spelletje dat hockey heet.

 
Nieuws afbeelding
9 jun 2021

In gesprek met Jesse Herrema over de nieuwe samenwerking met Nike

HC Naarden is de eerste hockeyclub waarmee jullie als grootste sportmerk in zee gaan. Waarom deze keuze? Voor ons eerste samenwerking zijn we op zoek gegaan naar een toonaangevende vereniging binnen de hockeysport in Nederland. Via onze partner Hockeydirect kwamen we hierdoor vrijwel direct in contact met HC Naarden. Na de eerste gesprekken met Onno & Johan kwamen we er snel achter dat dit een hele mooie club zou zijn om mee samen te gaan werken. Met name het jonge, innovatieve en opleidende karakter van de club sprak ons erg aan.   Jullie zetten hiermee eerste voet in de hockeywereld, wat is jullie ambitie op de langere termijn hierin? In elke sport waar Nike actief is zullen mensen het herkennen aan het kwalitatieve, innovatieve en uitdagende karakter van het merk. Dit is ook wat we in de hockeysport willen laten zien. Zorgen voor de beste en meest innovatieve producten om alle hockeyers het meeste uit hun sport te laten halen. Dit is iets waar we in Nederland als hockeyland hard aan zullen gaan werken.   Wat vind je zelf het leukste of het meest bijzonderste aan deze samenwerking? Dat HC Naarden de eerste hockeyclub is waar we mee gaan samenwerken, maakt het voor mij natuurlijk extra bijzonder. Daarnaast vond ik het traject dat we hebben doorlopen erg prettig en ben ik positief verrast door de uitstekende organisatie van de club.   Ben je zelf ook een hockeyer of heb je iets met hockey? Ik heb - op een aantal weken hockeytraining via mijn studie na - zelf niet fanatiek gehockeyd. Wel volg ik het graag wanneer het wordt uitgezonden, zoals recent de EHL en support ik oranje natuurlijk tijdens de aankomende Olympische spelen.   Waar kijk je het meeste naar uit in deze samenwerking?  Ik kijk vooral erg uit naar de nieuwe insteek van samenwerking tussen HC Naarden, Hockeydirect en ons merk. Hockeydirect zal onze collectie op een prachtige manier opzetten in een e-commerce omgeving speciaal voor HC Naarden. Ik ben erg benieuwd hoe de leden hier op zullen gaan reageren en wat het verschil zal zijn met de traditionele retail.   Zijn er ook uitdagingen? Zo ja, welke zijn dit? In de huidige Covid wereld zijn sommige zaken wel uitdagender dan normaal. Zeker met de ontwikkeling van de situatie in Zuidoost Azië (een van onze productielocaties) kunnen productietijden langer worden en de verzendingen vertraging oplopen. Achter de schermen zijn we druk bezig om alle producten tijdig in Nederland te krijgen. Zo ver ziet het er positief uit.   Wat wordt volgens jou qua kleding het meest gewilde item dat we straks bieden? Vanuit de mensen binnen de club hoorde ik dat vooral de trainingstop met ¼ rits erg in de smaak zal vallen. Uitgaande van hun expertise verwacht ik dus dat dit een van de meest gewilde items wordt.

 
Nieuws afbeelding
9 jun 2021

In gesprek met David Purmer van HockeyDirect

Ik vroeg het net ook al aan Nike, maar ben ook erg benieuwd waarom jullie voor HC Naarden hebben gekozen? HockeyDirect werd positief geprikkeld door de zeer uitgebreide en professionele opzet van de tender die is verstuurd naar meerdere partijen in de Nederlandse hockeymarkt. De gekozen insteek heeft ons direct een duidelijk beeld gegeven van de gedreven manier van werken en de ambitieuze mindset van HC Naarden. HockeyDirect is juist opzoek naar dit soort partners die deze fantastische sport en haar leden serieus nemen en hiermee het allerbeste voor de vereniging voor elkaar willen krijgen. Het lag vervolgens voor de hand om de link te leggen met Nike omdat hier ook veel overeenkomsten zijn in de juiste drive en passie voor de sport.  
Wat maakt deze deal voor jullie zo bijzonder? De combinatie van de eigengereidheid van HC Naarden, de absolute winnaarsmentaliteit van HockeyDirect en het absolute nummer 1 sportmerk ter wereld, Nike, tezamen. Alle drie streven wij naar: het anders doen dan anderen altijd al hebben gedaan.

Waar hoop je dat we samen over 1, 2 of misschien wel 5 jaar staan? We hopen dat we samen met de leden en sponsoren van HC Naarden er voor kunnen zorgen dat als er aan hockey wordt gedacht, dat Nike en HockeyDirect gelijk ‘top of mind’ zijn. Of het nu gaat om hockeyschoenen of kleding, alles is mogelijk en beschikbaar.
Wat wordt denk je het grootste succes van deze samenwerking? Het grootste succes wordt een gezamenlijk doel: een professionele en uniforme uitstraling binnen HC Naarden met altijd Nike en HockeyDirect zij aan zij. Een klanttevredenheid bij HockeyDirect met een beoordeling van minimaal een 9,5. Alle leden gaan genieten van de kwaliteit van Nike en het sportbedrijf HockeyDirect.


Wat zijn volgens jullie de voordelen voor de leden? Tja, waar zal ik beginnen…… :-) - De allereerste club in Nederland die met het allergrootste sportmerk ter wereld kan samenwerken: Nike. HC Naarden is nu nog de eerste en zal straks tot een selectieve groep hockeyverenigingen gaan behoren die samen werken met dit schitterende merk. - Een uniek design van het Nike wedstrijdtenue waarbij de kwaliteit van het hoogste niveau is. - Een geoliede sportmachine waarin je 24/7 hockeyartikelen kunt bestellen en de klantenservice 66 uur in de week bereikbaar is voor advies van echte hockeyspecialisten. - Een unieke online clubshop omgeving waarin alle HC Naarden producten te koop zijn. - Vandaag voor 22.00u besteld, morgen in huis. - Bestellingen uit de clubshop worden altijd gratis verzonden en retour sturen is tevens kosteloos. - Voordelen en kortingen voor de leden van HC Naarden

 
Nieuws afbeelding
4 jun 2021

Voordracht nieuwe bestuursleden Bea Berndsen, Max Wösten en Jan Schouten

Op de aanstaande Algemene Ledenvergadering (donderdag 24 juni 2021) draagt het bestuur van HC Naarden Bea Berndsen, Max Wösten en Jan Schouten voor als nieuwe bestuursleden.
 
Bea zal Marc van Wijk opvolgen als voorzitter. Max en Jan zullen beiden de rol overnemen van Suzanne Stuurman als nieuwe bestuursleden voor de portefeuille Jeugd. Lees hier meer over de keuze van het bestuur voor deze twee nieuw rollen.
 
Vooralsnog gaan we uit van een ALV op de club. Je kunt je hiervoor alvast aanmelden via [email protected] Ruim een week van tevoren ontvangt iedereen nog een uitnodiging per mail en zal de agenda bekend gemaakt worden.
Even voorstellen: Bea Berndsen, kandidaat bestuurslid Voorzitter
 


 
Ik woon in Bussum en ben getrouwd met Victor. Onze twee dochters zijn fanatieke hockeyers: Carlijn speelt in de MC1, Renee speelt in de MB4 (en is trainercoach van de MD5).  Ik heb een achtergrond in directie- en bestuursfuncties in de opleidingsbranche. In mijn vrije tijd doe ik veel aan sport (tennis, op de step en outdoortraining bij Tanja van Eck), wandel ik met onze hond en ben ik ook veel in de keuken te vinden. 

Tien jaar geleden zijn onze kinderen bij HC Naarden gaan hockeyen. Vanaf de start ben ik altijd als vrijwilliger betrokken geweest: als barhoofd, als teammanager, koken voor de trainers en in de redactie van de Ledenwijzer. Ik ben een echt verenigingsmens: voor mij is het vanzelfsprekend dat je je als vrijwilliger inzet voor de club. 

Waarom wil je voorzitter worden?
HC Naarden heeft een belangrijke positieve bijdrage geleverd aan de ontwikkeling van mijn kinderen. Niet alleen als speler, maar ook in hun ontwikkeling als persoon. Ik ben daarom een grote fan van de HC Naarden-visie op jeugdhockey. 

We zijn in de afgelopen jaren in ledenaantal enorm gegroeid en tegelijkertijd is de onderlinge betrokkenheid die bij zo’n familieclub hoort, gewoon gebleven. Ik hecht grote waarde aan HC Naarden als ‘familieclub’. In een gemeente als Gooise Meren, waar veel mensen komen wonen als hun kinderen net geboren zijn, is hockey een goede manier om een vriendenkring op te bouwen en uit te breiden. Naast de sport heeft de club immers een belangrijke sociale functie.  

In de afgelopen jaren heeft de club een aantal grote stappen gezet. De hockeyvisie, het vijfde veld, de professionalisering van de organisatie, het nieuwe Nike-tenue: het zijn een paar prachtige voorbeelden. We kunnen bouwen op een goede technische staf, een professioneel bestuur en betrokken vrijwilligers. We hebben als club een goede basis. 

Waar ga je voor? 
Het gaat er natuurlijk om dat iedere speler plezier heeft in de sport. Dat betekent voor mij dat iedere speler op zijn eigen niveau kan hockeyen en zich verder kan ontwikkelen in de sport. Daarnaast: na twee ‘coronaseizoenen’ hebben we qua gezelligheid iets in te halen. Daarom is het belangrijk dat we de binding op de club weer versterken: op het veld, langs de lijn en in het clubhuis. 

Waar word je enthousiast van? 
Ik ben dol op skivakanties, met ons gezin en met vrienden. En als ik denk aan HC Naarden, kijk ik met veel plezier terug aan de fantastische familietoernooien die we als club hebben gehad. En wat heb ik zin in komend seizoen: als we als club weer gewoon competitie kunnen spelen!  


Even voorstellen: Jan Schouten, kandidaat bestuurslid Jeugd bovenbouw (A t/m C)

Jan woont in Bussum waar hij ook zijn jeugd heeft doorgebracht. Hij is getrouwd met Fereshte en heeft drie kinderen. Sara (14), Gijs (bijna 12) en "last but not least" Ziba (9). Alle drie lekker bezig op de club. Jan werkt in de financiële dienstverlening. Sinds de kinderen lid zijn geworden van Naarden is Jan op een of andere manier wel betrokken geweest bij hun teams. Als coach, scheidsrechter of als categoriemanager van een jeugdcategorie. Daarnaast is Jan zelfs ook weer gaan hockeyen in de VL1. 

"Ik heb heel veel waardering voor de club en voor de mensen die het tot dit niveau hebben gebracht. Voor mij is het een eer om te worden gevraagd voor het bestuur van deze mooie club. Zeker na de zware periode die we hopelijk nu achter ons kunnen laten. Toch hebben we ook afgelopen jaar weer laten zien dat de club leeft! Ik vind het dan ook een fantastische uitdaging om daar mijn steentje aan bij te dragen. Vanaf jongs af aan was een hockeyclub voor mij een plek waar je leuke mensen ontmoet met hockey als gemeenschappelijke deler. Bij Naarden heb ik dat wederom gevonden en in mijn rol als bestuurslid voor de Technische Commissie Jeugd (Cat. A, B & C) hoop ik dat we de verbinding in én met de jeugd dan ook nog verder kunnen brengen. We hebben daar diverse ideeën over en ik zal niet schromen ook jullie hulp daarvoor in te roepen! Hopelijk spreken we elkaar snel!" 


Even voorstellen: Max Wösten bestuurslid Jeugd onderbouw (Benjamins t/m D) 

Hockey loopt als een rode draad door mijn leven. Mijn hele jeugd heb ik op MOP (Vught) gespeeld om vervolgens te gaan hockeyen voor mijn universiteitsteam in Engeland en later in mijn studententijd bij G.S.H. Forward in Groningen. Sinds ik in Naarden ben komen wonen (2017), hockey ik met veel plezier bij Naarden in Veteranen A. Ik ben getrouwd met Liselotte en samen hebben we drie kinderen, Tijn, Kiek en Daan, waarvan de oudste afgelopen jaar bij de Benjamins is begonnen en volgend jaar naar de F-jes zal gaan. De andere twee kinderen zijn nog wat jonger maar volgen hopelijk snel.


In het dagelijks leven ben ik werkzaam bij NS als jurist, waar ik mij met name bezighoud met vastgoed gerelateerde onderwerpen zoals verhuringen, stationsontwikkelingen en gebiedsontwikkelingen en ook in meer algemene zin met het ondernemingsrecht. Binnen hockeyclub Naarden ben ik afgelopen jaar coördinator van de Benjamins geweest. Het is voor mij een mooie uitdaging om deze rol te verbreden als Bestuurslid Onderbouw. Naarden heeft als echte familieclub een grote jeugdafdeling. Ik kijk er naar uit om het vele en goede werk dat de afgelopen jaren is verzet verder uit te bouwen en een bijdrage te kunnen leveren aan het spelplezier van de spelers en de kwaliteit van alle teams in de jongste jeugd.

 
Nieuws afbeelding
4 jun 2021

Twee nieuwe bestuursleden voor de jeugd

Op de aanstaande Algemene Ledenvergadering (ALV) van donderdag 24 juni 2021, draagt het bestuur van HC Naarden Jan Schouten en Max Wösten voor als nieuwe bestuursleden voor de portefeuille Jeugd. Zij zullen deze rollen van Suzanne Stuurman overnemen. Met instemming van de ALV zal Suzanne nog een half jaar aanblijven als algemeen commissaris, om op die manier een goede overdracht te waarborgen. Daar waar tot op heden een splitsing bestond tussen de portefeuille Lijnhockey en de portefeuille Breedtehockey/Jongste Jeugd, is besloten om een nieuwe indeling te maken. Jan Schouten zal bestuurslid Jeugd bovenbouw (A t/m C) en Max Wösten bestuurslid Jeugd onderbouw (Benjamins t/m D) worden. Onderdeel van deze rollen zijn dus zowel de lijn als de breedte teams binnen deze categorieën.  
 
Waarom doen we dit?
Als familieclub willen we alle leden van het gezin een passend niveau bieden om uitdagend en met plezier te hockeyen. We willen een hockeyclub zijn die echt oog heeft voor de jeugd en de ontwikkeling van onze jeugdspelers, zowel op als buiten het veld. Er is daarom in de afgelopen jaren - onder leiding van het bestuur - voor en achter de schermen hard gewerkt om de visie op jeugdhockey  en de organisatorische inrichting die hiermee samengaat verder uit te werken en op te tuigen. We hebben inmiddels een zeer professioneel werkende Technische Staf (TS), onder leiding van Bas Bruin, onze Algemeen Technisch Manager. Deze TS werkt nauw samen met onze uitgebreide Technische Commissie junioren (TC). Samen houden ze zicht op de ontwikkeling van alle jeugdspelers in zowel de lijn als de breedte teams. Meer dan ooit kijken zij samen naar de hele categorie, zonder daarbij overigens afbreuk te doen aan het verschillende karakter van prestatie- en breedtehockey. Sterker nog, we koesteren dat juist, maar willen wel de hele horizontale keten verder verbeteren. Dit werkt per categorie net weer even anders en juist die kennis en dat onderscheid willen we een betere plek geven. We brengen met deze nieuwe indeling dus de bestuursrollen beter in lijn met het functioneren van de TS en de TC en sluiten hiermee meer aan bij onze visie op jeugdhockey. Dat gezegd hebbende blijven we werk maken van zowel prestatie als breedtehockey en blijven we de familieclub met ambitie die we als HC Naarden willen zijn. 
 

 
Nieuws afbeelding
4 jun 2021

Meer informatie: GJK op 28 augustus!

Op 28 augustus 2021 organiseren wij voor de 8e keer het Goois Jeugdhockey Kampioenschap (GJK2021). Het GJK luidt de start in van het nieuwe hockeyseizoen en is voor veel kinderen een eerste kennismaking met hun nieuwe team. Ondanks dat we nog steeds te maken hebben met corona (maatregelen) kijken we positief vooruit naar het GJK. Op deze dag spelen ruim 4500 kinderen zo’n 350 wedstrijden op de hockeyclubs van Huizen, Laren, Bussum, Naarden, ’t Spandersbosch en Hilversum. Ook jouw team zien we op deze dag graag hockeyen. Op het GJK gaat het naast het hockeyen ook vooral om het sportief omgaan met elkaar, zowel in het veld als ook als toeschouwer langs de lijn. Wij hopen deze dag een mooi hockeytoernooi te organiseren met een sportieve en gezonde burenstrijd. De rol van coaches en managers is daarbij zeer belangrijk, mede omdat jullie de spelers en begeleiders kunnen helpen een positieve bijdrage aan deze dag te leveren!
In de week van 8 juli is de informatie over deelname aan het GJK naar alle jeugdleden en de managers verstuurd!

 
 

HC Naarden - Sportpark 'Naarden'
Amersfoortsestraatweg 14
1411 HC Naarden
Tel: 035 - 695 1001
[email protected]