Nieuws

 
Nieuws afbeelding
19 apr 2021

Naarden Open laatste ronde en Jongste Jeugd in de meivakantie

De 1e twee rondes van de Naarden Open zitten er weer op! Komende dagen wordt de tussenstand bekend gemaakt en kun je zien wie voorlopig aan kop gaat.
We hebben de 3e en laatste ronde van de Naarden Open gepland in de weekenden van de meivakantie. Een hele puzzel waarbij we rekening hebben gehouden met de voorkeuren van de teams. 
Er wordt gespeeld op 24 april, 8 en 9 mei.  Je vindt het speelschema in de bijlage.
Als er vragen zijn, richt je tot je manager, die zal contact opnemen met de categorie manager.
Jongste Jeugd
Het schema voor de Jongste Jeugdteams is ook verwerkt in bijgaand schema.
Hockeyen na de meivakantie
Op de zaterdagen 15 en 29 mei en 5 juni wordt er ook nog gehockeyd en vragen we via de managers voor elke categorie na of er voorkeuren zijn qua speeldata. Daar komen we begin mei op terug.
Veel succes en plezier met de laatste speelronde van de Naarden Open en fijne dagen en of vakantie toegewenst.

 
Nieuws afbeelding
18 apr 2021

Vanaf volgend seizoen bestormen we de competitie in Nike tenue

We zijn zeer verheugd met het nieuws dat Nike met ingang van het seizoen ’21/’22 onze nieuwe kledingleverancier is! Dit betekent dat we als eerste hockeyclub in Europa een wereldspeler als Nike aan onze club mogen verbinden. 


Het contract met onze kledingleverancier Reece, onze retailpartner Jumbo Hockey (en alle shirtsponsoren) liep tot seizoen ’21-’22. Via een aanbesteding hebben we de aanbiedingen van bestaande en nieuwe partijen voor een nieuwe periode van drie jaar naast elkaar gezet. Na een uitgebreid selectieproces kwam de combinatie van Nike en HockeyDirect als unanieme winnaar uit de bus.  


Het thuistenue blijft qua ontwerp en kleuren grotendeels gelijk. Bij het uittenue komen de originele HC Naarden kleuren weer terug. Er komen o.a. nieuwe Nike broekjes, rokjes, hoodies, coachjassen en trainingspakken. De distributie en verkoop zal geheel online verlopen via een eigen HC Naarden omgeving op HockeyDirect welke ook heel goed bij deze tijd past. Daarnaast zullen er meer mooie artikelen online ter beschikking komen met zowel branding met Nike als HC Naarden. De samenwerking met beide partijen wordt aangegaan voor minimaal drie jaar. De overige sponsoren op het shirt van HC Naarden zijn: Rabobank, Nienaber Makelaars en Indicia. 


Puntjes op de 'i'
 
Momenteel zetten we de puntjes op de ‘i’ van deze nieuwe samenwerking en bereiden we de uitrol voor. Hierover zullen we jullie komende tijd verder op de hoogte brengen. 

Hieronder een impressie van het tenue van de Heren (thuis & uit):

Hieronder een impressie van het tenue van de Dames (thuis & uit):

Lees hier het persbericht dat we extern hebben gedeeld: https://passasports.com/samenwerking-hockeydirect-nl-en-nike-met-hockeyclub-naarden/
Vraag en antwoord  Hieronder al een aantal vragen en antwoorden op een rij. In de komende tijd zullen we dit verder aanvullen met meer informatie. 
Waarom gaan we met een nieuwe kledingleverancier in zee?
De contracten met onze kledingleverancier Reece, onze retailpartner Jumbo Hockey en alle shirtsponsoren liepen tot en met seizoen ‘20-’21. Via een aanbesteding hebben we de aanbiedingen van bestaande en nieuwe partijen voor een nieuwe periode van drie jaar naast elkaar gezet. Na een uitgebreid selectieproces - waarin o.a. prijs-kwaliteit, distributie, design en verdere samenwerkingsmogelijkheden zijn afgewogen -  kwam de combinatie van Nike en HockeyDirect unaniem als beste partij uit de bus.  

Met Nike halen we een wereldspeler aan boord die al vele jaren een naam heeft gevestigd als kledingleverancier in meerdere sporten. Nike is niet alleen een zeer geliefd merk onder onze jeugdspelers, maar staat ook bekend om zijn betrouwbaarheid en innovatieve mindset. Deze kernwaarden sluiten perfect aan bij de wensen en ambities van onze club. Daarnaast zetten we met de snelle levering via HockeyDirect een grote stap vooruit. 

Waar kan ik straks het nieuwe tenue bestellen en passen?
Er wordt een eigen online HC Naarden webshop ingericht door HockeyDirect. Hier kun je straks via een banner op de site direct naartoe navigeren om je HC Naarden tenue te bestellen. Daarnaast zullen er pasmaten op de club komen zodat je bij twijfel kunt passen. Meer informatie volgt.

Zijn alle maten beschikbaar?
Alle maten zullen beschikbaar komen.


Is het ontwerp van het thuistenue veranderd? 

Nee, het ontwerp is gelijk gebleven. Een aantal optimalisaties zijn op dringend advies van Nike doorgevoerd echter dit zijn kleine details. Het gaat hier bijvoorbeeld om het stukje stof waar de knoopjes zitten en enkele accenten die met andere kleuren stof werden gelegd. Het shirt is daarmee minder complex geworden, wat de problemen met de minimale oplages oplost. 

 
Nieuws afbeelding
12 apr 2021

Update Naarden Open wedstrijdschema

De 2de ronde is weer van start gegaan en zijn er dit weekend weer mooie onderlinge potjes gespeeld en doen de (jong) senioren teams ook mee.
Bijgesloten vinden jullie het schema voor het weekend van 17-18 april voor zowel de junioren als de jongste jeugd. De tussenstand na het 1e weekend wordt later deze week gecommuniceerd. 
We snappen ook dat iedereen graag 2 wedstrijdjes achter elkaar wil spelen maar dat is niet haalbaar met deze opzet en proberen we dit elke week zo eerlijk mogelijk te verdelen. 
Komende week volgt het schema voor de 3e ronde die voor teams op 24 april of 8 mei zal plaatsvinden zodra alle managers de voorkeuren hebben doorgegeven. 
Voor nu alvast heel veel plezier toegewenst komende weekeinde!

 
Nieuws afbeelding
11 apr 2021

Afgelopen week hebben 98 leden/ouders hun scheidsrechterskaart behaald!

Wil jij ook je kaart halen? Meld je dan aan op [email protected]
Let op: Elke speler vanaf de B dient de kaart te behalen en ook een van de ouders moet in het bezit zijn van een kaart, zodat niet altijd dezelfde personen moeten fluiten. 

 
Nieuws afbeelding
8 apr 2021

Woord van de Voorzitter

In alle opzichten zitten we in een vreemd jaar. En zoals Prince ook al zong "Sometimes it snows in April”. Maar goed, ik houd me maar vast aan het feit dat het toch echt lente is! De dagen worden langer en het weer steeds beter. Hoe fijn is het dat nu ook de senioren tot 27 jaar weer gewoon mogen hockeyen. De overige senioren en veteranen mogen in ieder geval in groepjes van vier trainen en doordat de avondklok een uurtje later ingaat kan dit gelukkig ook weer. Ondanks dat we nog flink wat te doen hebben met het coronavirus, met name via de scholen, gloort er wel steeds meer licht aan het eind van de tunnel. Vanuit het bestuur, de TC’s  en de technische staf blijven we positief en zorgen we er vooral voor dat we zoveel mogelijk met z’n allen kunnen hockeyen. Zo starten we dit weekend met de 2de ronde van de Naarden Open! (link naar artikel Naarden Open op website) Want hoe belangrijk lekker sporten is, is voor iedereen wel heel duidelijk geworden.
Dat hockey geweldig leuk en leerzaam is voor kinderen hoef ik natuurlijk niet meer uit te leggen. De maand april staat traditioneel in het teken van de nieuwe inschrijvingen bij de jeugd. Wat soms minder bekend is, is het feit dat het instromen als Benjamin aan kinderen de grootste kans biedt om op HC Naarden te komen. Jaarlijks is er altijd ook nog wel wat ruimte voor de zogenaamde zij instroom, maar de kans dat dit lukt is beduidend lager dan de kans om als Benjamin in te stromen. Ook dit jaar kunnen we wederom een zeer grote groep van circa 110 Benjamins (minimaal zes jaar oud op 1 oktober) plaatsen. Dus, ken je nog (ouders van) kinderen die zich aan willen melden bij onze mooie club, zorg dat ze dit in de maand april doen!
HC Naarden investeert ontzettend veel in de ontwikkeling van haar jeugdleden. We doen dat onder andere via de Naarden Hockey Academy, waar we onze ruim 180 jeugdtrainers competenties bijbrengen die ze helpen op het hockeyveld, maar ook zeker daarbuiten. Het is daarom ook geweldig om te zien dat we steeds meer erkenning krijgen voor het maatschappelijke belang van deze aanpak. Zo worden we sinds kort via onze hoofdsponsor de Rabobank en NOC NSF ondersteund bij de verdere inhoudelijke ontwikkeling hiervan. Daarnaast zijn we druk in gesprek met de Gemeente Gooise Meren over het leveren van een bijdrage in het kader van het Sportakkoord. 
Mooie ontwikkelingen dus.   
Rest mij jullie veel leesplezier te wensen met de nieuwsbrief!
Met vriendelijke groet, Marc van Wijk 

 
Nieuws afbeelding
8 apr 2021

Erkenning maatschappelijk belang visie op jeugdhockey

De afgelopen maanden hebben we onze visie op jeugdhockey onder de aandacht gebracht bij een aantal belangrijke externe stakeholders. Dit heeft geleid tot twee mooie trajecten waar we graag iets meer over vertellen.
Subsidie Rabobank en NOC/NSF Onze hoofdsponsor de Rabobank heeft samen met NOC/NSF een subsidie ter beschikking gesteld om ons te begeleiden bij de doorontwikkeling van onze visie op jeugdhockey. Zij geven deze subsidie aan verenigingen die naar hun mening een baanbrekend idee of een relevante visie hebben. Het maatschappelijke belang van onze visie op competentieontwikkeling spreekt hen erg aan en heeft ertoe geleid dat wij deze mooie erkenning hebben ontvangen. Samen met Silvia Bos namens NOC/NSF gaan we de komende periode de inhoud van onze Naarden Hockey Academy verder door ontwikkelen.
Sportakkoord Gooise Meren  In het kader van het Sportakkoord binnen de gemeente Gooise Meren zijn een aantal projecten uitgekozen voor nadere uitwerking en financiële ondersteuning. Eén van deze projecten is het verder uitdragen van onze kennis en ervaring over het jeugd-traint-jeugd concept in combinatie met competentiegerichte benadering vanuit onze Naarden Hockey Academy. We onderzoeken nu of we dit samen met de Buurtsportcoaches kunnen uitrollen naar andere geïnteresseerde sportverenigingen binnen de Gooise Meren. 
Vanuit HC Naarden willen we naast het bieden van sport, spel en ontspanning de mogelijkheden van de hockeysport benutten om actief bij te dragen aan de bredere competentieontwikkeling van kinderen. Op deze manier willen we onze maatschappelijke bijdrage verder uitbouwen en we zijn erg verheugd dat dit op steeds meer interesse kan rekenen. Het gaat echter verder dan een mooie visie op jeugdhockey. We doen dit al concreet en worden er elke dag beter in! In onze Naarden Hockey Academy worden dit seizoen circa 180 jeugdtrainers en coaches begeleid en ontwikkeld. We hebben het dan bijvoorbeeld over relevante maatschappelijke competenties zoals kritisch en creatief leren denken, samenwerken, analyseren of zelfregulerend leren werken. Dit vraagt een andere manier van denken voor alle betrokkenen, met name de coaches. De coach houdt in deze benadering immers veel meer een spiegel voor dan dat hij precies vertelt wat je moet doen. Het is in onze ogen belangrijk dat kinderen keuzes leren maken op basis van hun persoonlijke waarneming en niet op basis van die van de coach.
Al met al spannende ontwikkelingen! We houden jullie op de hoogte.

 
Nieuws afbeelding
7 apr 2021

Trimmers en Veteranen teams zijn op zoek naar jou!

Ooit terugverlangd naar een balletje slaan en de gezelligheid van een hockeyteam? Of nog nooit gehockeyd maar benieuwd naar het spelletje waar je kinderen lekker mee bezig zijn? Nu mogen we nog even niet voluit trainen, maar voor straks als we weer mogen, zijn de veteranenteams en trimgroepen van HC Naarden op zoek naar nieuwe spelers en speelsters.
Elk niveau HC Naarden heeft verschillende teams die op zondag op elk niveau competitie spelen. Meerdere teams (Heren en Dames) zoeken nieuwe aanwas om komend seizoen er weer tegen aan te kunnen. Trainingen zijn op dinsdag-, woensdag- of donderdagavond gevolgd door een gezellige borrel met meerdere teams. Mocht je denken dat een hele competitie te veel van het goede is om meteen mee te beginnen, dan is er ook de mogelijkheid om mee te trainen en maximaal 10 wedstrijden per seizoen mee te spelen.  Uiteraard is er altijd de mogelijkheid (zodra we weer mogen trainen) om een keer met een team mee te trainen en zo kennis te maken met het team.
Trimhockey Heb je wel al gehockeyd of ben je een beginnende hockeyer, dan zijn er ook verschillende mogelijkheden bij de trimgroepen op de maandagavond (gemengd en heren), woensdagochtend (dames) en woensdagavond (gemengd en heren). Onder leiding van een trainer leer je dan de basistechnieken, oefeningen en speel je een onderling wedstrijdje en na afloop gezellig met elkaar in het clubhuis even borrelen. Kom gerust een keer meetrainen om te kijken hoe het is. Mocht je interesse hebben, neem dan contact op met de TC Senioren, [email protected]

 
Nieuws afbeelding
6 apr 2021

Bootcamp met Wendy

Nog altijd geeft Wendy op donderdag een bootcamp training voor alle senioren, veteranen en trimmer van HC Naarden. Dus, wil je even weg van je laptop en even lekker buiten sporten, schrijf je dan nu in met dit formulier. Voor de komende 4 weken hebben we alvast de formulieren hieronder gezet. 
Spelregels: 
Voor alle senioren, veteranen en trimmers van HC Naarden. Dus niet voor ouders van jeugdleden. Bootcamp gaat alleen door bij minimaal 10 deelnemers
Schrijf je alleen in voor de bootcamp als je echt van plan bent te komen Heb je klachten die op Corona wijzen? Blijf thuis, maar meld je wel even af bij [email protected] hcnaarden.nl Je bent officieel aangemeld als je een bevestiging per mail krijgt. Zo houden we zicht op het aantal spelers/sporters dat aanwezig is
8 april https://forms.gle/fGGnoYtNx9L2L5PF7
15 april 
https://forms.gle/zhtoutu191HyLv5Z7
22 april 
https://forms.gle/H1taUtCXQzH1JcSCA
29 april 
https://forms.gle/LqAFfVd66rgoQ9TbA

 
Nieuws afbeelding
6 apr 2021

NAARDEN OPEN (update)

De 1e ronde van de Naarden Open is succesvol afgerond! Per poule zijn winnaars bekend, klik hier voor de Stand Naarden open 1e ronde. En we hebben ook een overall winnaar namelijk MC7 die als enige alle wedstrijden gewonnen heeft in deze 1e ronde. Gefeliciteerd MC7 samen met hun coaches Quint Bormans & Floris Groot. 
De 2de ronde
Aankomend weekend starten we met de 2e ronde en zijn de poules opnieuw ingedeeld inclusief de bijbehorende handicaps. En mogen we ook Dames 1, Heren 2, Dames 2, Jong Dames 1 en Jong Heren 1 verwelkomen in de Naarden Open! Klik hier voor de poule-indeling. 
En hier vinden jullie het wedstrijdschema, voor het komend weekend inclusief blokken voor de F - E6 & E8. De categorie managers van de F- E6 & E8 delen het speelschema later deze week. 
Later deze week delen we ook het wedstrijdschema voor het weekend van 17 &18 april. Het speelschema voor de 3e ronde vindt plaats op 24 & 25 april of 8/9 mei afhankelijk van beschikbaarheden van de teams welke de categorie managers nu aan het inventariseren zijn. 
De opzet blijft hetzelfde bij de Naarden Open:
2x 17,5 minuten  maximaal 2 minuten pauze binnen elke wedstrijd  Tijdig starten en eindigen, voorkom uitloop!  Ouders wederom nodig voor het fluiten  Categoriemanagers verzamelen alle standen voor de poules (inclusief handicap) voor elke maandagavond  Bij klachten en / of quarantaine kom je niet naar de club als speler en/of begeleider Veel succes en plezier aankomende zaterdag & zondag! (en dan graag geen sneeuw of hagel meer, want daar zijn we wel klaar mee )

 
Nieuws afbeelding
1 apr 2021

Sportways zomerkamp 14-16 juli

Ben jij klaar voor 2021?!
Pak je agenda er maar bij, het is tijd om plannen te maken voor het nieuwe jaar! Wij hebben nu al zin in 2021, met heel veel training, wedstrijden, clinics, funen hockey, hockey, hockey.
Om in de vakanties óók te blijven hockeyen, zijn er de SportWays Hockeykampen bij ons op de club. Tijdens deze kampen ga je fanatiek aan de slag met jouw basistechnieken, terwijl je ook jouw hockeyskills gaat verbeteren. De dag sluit je af met een fanatiek toernooi, waar je jouw nieuw geleerde technieken direct toe kan passen. Van verdediger tot aanvaller, iedereen gaat als betere hockeyer naar huis!

Wil jij er als allereerste bij zijn? Ga dan als de wiedeweerga naar de website, want je kunt je nu al aanmelden voor de hockeykampen van SportWays!

Hockeykamp in de zomer|14 t/m 16 juli 2021
• Kids, 5 t/m 7 jaar| YoungStars, 7 t/m 9 jaar| Top, 8 t/m 14 jaar| Goalies, 8 t/m 14 jaar

Aanmelden?https://nl.sportways.com/nl/locations/naarden?utm_source=digipakket&utm_medium=club&utm_campaign=Naarden

 
Nieuws afbeelding
31 maa 2021

Samen trainingsmateriaal veilig opbergen

De laatste tijd krijgen we geregeld berichten over verdwenen trainingsmateriaal en opengebroken kluisjes.
Anderzijds vind ik geregeld tassen met materiaal die vervolgens nooit opgeëist worden of zie ik lockers open staan. Daar gaat iets niet goed!
Als er mensen zijn die zich oneigenlijk toegang verschaffen tot andermans spullen, dan is dat verwerpelijk. Misschien vind je het een 'goede grap' of een stoere actie maar je dupeert alleen maar je clubgenoten!
Hoe kun je als team voorkomen dat anderen in je locker komen?
- na openen van de locker: haal materiaal eruit en sluit locker meteen af; draai ALLE wieltjes flink weg - na opruimen materiaal: sluit locker goed af en draai wederom ALLE wieltjes weg - zorg dat code bij een beperkt aantal spelers bekend is - mocht je het idee hebben dat teveel mensen deze code kennen: meld je bij mij voor een nieuwe code!!

Laten we er samen voor zorgen dat elk team gebruik kan maken van het eigen materiaal!
Clementine Niermans [email protected]

 
Nieuws afbeelding
31 maa 2021

Jeugd; aanmelden of opzeggen?

Opzeggen…  Verhuizen, studeren of een andere reden om te stoppen met hockeyen?  Zeg dan tijdig je lidmaatschap op bij de Ledenadministratie via het OPZEGFORMULIER achter de Mijn HC Naarden inlog (Club - Opzegformulier). Opzeggen voor jeugdleden kan t/m 30 april 2021.  (Senioren/veteranen/trimmers hebben tot 1 juni om op te zeggen)  Meer informatie is te vinden op: http://hcnaarden.nl/site/default.asp?option=2502&stcname=declub_lidmaatschap_opzeggen.
Aanmelden…  Je kan je (kind) aanmelden voor het nieuwe seizoen 2021-2022 bij HC Naarden in de periode 1 april t/m 30 april 2021. 
Jeugdleden kunnen opgegeven worden voor het seizoen waarin zij op 1 oktober minimaal 6 jaar oud zijn. Dit betekent voor de Benjamins voor het seizoen 2021-2022 dat zij op 1 oktober 2021 zes jaar of ouder moeten zijn (de peildatum is strikt 1 oktober). In de Benjamin categorie, kinderen van 6 jaar, kunnen wij ieder seizoen een grote groep kinderen plaatsen. 
Plaatsing van nieuwe kinderen in de leeftijdsgroep 7 t/m 17 jaar (speelcategorie F t/m A-jeugd) kan afhankelijk zijn van het aantal opzeggingen van leden uit bestaande teams. Het gaat bij deze speelcategorieën om een beperkt aantal plaatsen waar nieuwe jeugdleden voor aangenomen kunnen worden.
Meer informatie over de inschrijfronde kun je vinden op de website onder https://www.hcnaarden.nl/site/default.asp?option=2502&stcname=declub_lidmaatschap_jeugd

 
Nieuws afbeelding
24 maa 2021

NAARDEN OPEN Update

Na de Hartsticke Naarden Corona Cup en de Mix’t Cup zijn wij zaterdag 13 maart 2021 begonnen met de Naarden Open met een knipoog naar de Golf sport en de bijbehorende handicaps. 

Zonneschijn, hagel, nachtvorst, kou, lichte blessures en vooral veel plezier en mooie doelpunten behaald of tegengehouden… we hebben alles weer meegemaakt in 2 weekenden voor al onze 62 juniorenteams. 

Na 2 weekenden is er een tussenstand en staat MC7 aan kop met 12 punten en 5 teams op de 2e plek. Per poule staan de huidige koplopers aangegeven maar uiteraard is er van alles nog mogelijk in het komende weekeinde. Bij gelijke standen zal het doelsaldo beslissend zijn. 

Aandachtspunt voor komend weekeinde; het speelschema is zeer strak zodat iedereen op 1 dag kan spelen. Helaas blijkt dat we al 2 zaterdagen uitlopen en dat is vooral voor teams die aan het einde van de middag spelen zeer vervelend! Dus start en eindig op tijd. En hanteer maximaal 2 minuten pauze binnen de 2x 17,5 minuten van elke wedstrijd. 

En dank aan alle betrokken ouders die weer willen fluiten! 

Komende week is er gewoon training voor alle teams (ook Jongste Jeugd en de keepers) als ook op vrijdag 2 april. We zijn ‘vrij’ met het Paasweekend. 

Met het nieuws van de laatste persconferentie zit een normale competitie, ook niet regionaal niveau, er voorlopig nog niet in dus we gaan door met de Naarden Open. Het weekend van 10/11-17/18 en 24/25 april zullen er nieuwe rondes gaan volgen met een aangepaste poule-indeling. Er volgt een nieuw speelschema vlak na Pasen.

Veel succes en plezier aankomende zaterdag!


Let op! 

Heb je zelf klachten of zijn er klachten binnen het gezin die kunnen wijzen op corona (en je hebt geen negatieve test), blijf dan thuis! Is je klas naar huis gestuurd van school, omdat een klasgenootje positief is getest (en heb je zelf geen negatieve test of ben je in afwachting van de testuitslag) - kom dan ook niet naar hockey.   Poule
Team
Stand
Doelsaldo
Poule 14
MC7
12
9
Poule 1
JB1
10
6
Poule 2
MB1
10
6
Poule 3
MB2
10
6
Poule 5
JA3
10
6
Poule 11
JD3
10
9
Poule 6
JB5
9
2
Poule 8
MB4
9
7
Poule 9
MC3
9
2
Poule 12
MC6
9
5
Poule 13
JD6
9
3
Poule 4
JD2
8
6
Poule 7
MA5
8
14
Poule 15
MC9
8
8
Poule 10
MB7
6
7 
Nieuws afbeelding
24 maa 2021

Corona regels op een rij

Deze maand is het alweer een jaar geleden dat corona echt grip op ons kreeg. Iedereen is inmiddels een beetje ‘corona-moe’. Toch blijft het belangrijk om met elkaar scherp te blijven op de regels. Zo kunnen we er in ieder geval voor zorgen dat onze kinderen (als ook de ouders) kunnen blijven trainen en spelen.
Dus hieronder nog even de regels op een rij: Heb je zelf klachten of zijn er klachten binnen het gezin die kunnen wijzen op corona (en je hebt geen negatieve test), blijf dan thuis. Is je klas naar huis gestuurd van school, omdat een klasgenootje positief is getest (en heb je zelf geen negatieve test of ben je in afwachting van de testuitslag) - kom dan ook niet naar de hockeyclub Houd 1,5 meter afstand en was regelmatig je handen Indien er sprake is van quarantaine en of positieve uitslag vragen we aan ouders om dit zelf te communiceren binnen de team app. 

 
Nieuws afbeelding
23 maa 2021

wo 31 en vr 2 april gewoon training

In de week van 29 maart t/m 2 april is er gewoon training. - woensdag de 31e is er keeperstraining voor ALLE jeugdteams incl. E6 en E8, ook al zijn er tijdens het paasweekend geen wedstrijden
- ook Goede Vrijdag 2 april is een normale trainingsdag.

 
Nieuws afbeelding
21 maa 2021

Clinic H1/D1

Na het grote succes van de vorige clinic, waar 48 enthousiaste senioren een gezonde dosis spierpijn opliepen, kan op 28 maart iedereen weer lekker trainen onder begeleiding van de speelsters en spelers van Dames en Heren 1. Zij zullen weer een reeks oefeningen uitzetten, zowel op conditioneel als technisch vlak.


Aanmelden kan via onderstaand formulier. Aanmelden kan individueel of per 2-tal.
We proberen teams zoveel mogelijk bij elkaar te laten trainen, maar kunnen dit uiteraard niet garanderen. Schrijf je dus snel in, want het aantal plaatsen is beperkt.


https://forms.gle/ bfVnsapdNprPoH4i6


Spelregels: 
Schrijf je alleen in voor de Clinic als je echt van plan bent te komen.  Heb je klachten die op Corona wijzen? Blijf thuis, maar meld je wel even af bij [email protected] hcnaarden.nl  Je bent officieel aangemeld als je een bevestiging per mail krijgt. Zo houden we zicht op het aantal spelers/sporters dat aanwezig is.   

 
Nieuws afbeelding
19 maa 2021

Onfire hockeykamp in meivakantie

In de meivakantie fanatiek hockeyen met ONFIRE Hockey Support! Hoe leuk is het om intensief te werken aan je hockeytechniek! Om andere dingen te leren en steeds weer opnieuw uitgedaagd te worden! Als de basis in orde is kun je snel volgende stappen maken op het gebied van hockeytechniek! In samenwerking met HC Naarden organiseert ONFIRE Hockey Support het bekende ONFIRE hockeykamp waarbij je ontzettend veel bijleert en uiteraard ook plezier maakt.
Het kamp wordt georganiseerd van 3-5 mei. Drie dagen lang intensief trainen van 9.30-15.30 uur onder begeleiding van zeer goede trainers. De groepen zijn klein waardoor de trainer veel individuele aandacht kan geven aan het individu zodat je ook daadwerkelijk vooruitgang boekt en beter wordt, zelfs na 3 dagen! We zien het zelfvertrouwen van de kinderen iedere dag toenemen omdat ze gaan ervaren dat ze bepaalde technieken wel kunnen! De trainingen zijn intensief, de kinderen staan niet stil, de oefeningen zijn uitdagend en iedereen wordt op zijn/haar niveau uitgedaagd het beste uit zichzelf te halen. Het ONFIRE hockeykamp is voor iedereen toegankelijk en bij het indelen van de groepen houden we rekening met leeftijd en niveau.
Nieuwsgierig geworden? Bekijk dan snel onze promotiefilm op https://www.youtube.com/watch?v=BcU5ZmnazLU en bezoek onze website www.hockeysupport.nl. Schrijf je snel in want vol is vol!

 
Nieuws afbeelding
15 maa 2021

De Fast Forward keepersclinic op Naarden

Afgelopen woensdag 10 maart was het weer zover, de keepersclinic voor onze jongst jeugd en eerste jaars D-keepers stond op het programma. De gehele dag was het weer heel dreigend maar gelukkig lieten de weergoden ons tijdens onze clinic niet in de steek. Het bleef min of meer droog dus prima.
Op het veld waren 4 actieve oefeningen uitgezet waar onze aanstormende jeugdkeepers hun tanden in konden zetten. Autobanden, shark, reflectiebordjes, crazy catch alles werd uit de kast getrokken om de oefeningen een extra uitdaging te geven.
Het enthousiasme van de keepers en natuurlijk van onze training was groot en dat straalde overal vanaf. Met zeer uitdagende oefeningen lieten onze keepers zich van hun beste kant zien. Mooie trap-, veeg- en duikacties werden zeker niet geschuwd.
In de drinkpauze met een echt keepersdrankje, werd er nog een perfecte demonstratie gegeven door onze MA1 keepster Eva Bom. Dit zorgde ervoor dat de jeugdkeepers ook deze acties later nog probeerden na te doen.
Dus al met al een zeer geslaagde clinic, waarbij alleen maar lachende gezichten te zien wren en ook positieve geluiden zijn waargenomen.
Leuk om onze aanstormende talenten zo aan het werk te zien.


 
Nieuws afbeelding
14 maa 2021

BOOTCAMPS 16 & 18 MAART

We gaan door met de bootcamps, die door Wendy en Lyssa op dinsdag en donderdag van 12 tot 13 uur worden gegeven. Zo blijven we toch nog fit en breken we de dag even, weg van die laptop en zoommeetings.
Bijgaand de inschrijfformulieren voor de komende 2 bootcamps:
dinsdag 16 maart - 12 tot 13 uur https://forms.gle/ aqxV3Vdqz5RSd75d7
donderdag 18 maart  - 12 tot 13 uur https://forms.gle/ GtRnNbQX4wM2xzDf9
  Spelregels: 
Schrijf je alleen in voor de bootcamp als je echt van plan bent te komen. Heb je klachten die op Corona wijzen? Blijf thuis, maar meld je wel even af bij [email protected] hcnaarden.nl Je bent officieel aangemeld als je een bevestiging per mail krijgt. Zo houden we zicht op het aantal spelers/sporters dat aanwezig is. 

 
Nieuws afbeelding
14 maa 2021

Visie jeugdhockey

Afgelopen november hebben we de 1e online presentatie gegeven over onze visie op jeugdhockey. Hierbij hebben we als uitgangspunt dat we hockey nog meer willen benutten om bredere competenties van onze jeugdleden te ontwikkelen. Het is een uitdagende en baanbrekende visie, die het afgelopen seizoen samen met de (jeugd)trainers, coaches, managers, spelers en TC’s verder is uitgewerkt.    Om ook andere geïnteresseerde leden en/of ouders uit te leggen waarom we hier zo enthousiast over zijn, organiseren we nu een nieuwe sessie voor geïnteresseerden die nog niet eerder hebben kunnen deelnemen hieraan. Ofwel maandagavond 22 maart (20.30 – 21.45 uur) zal Bas Bruin, onze algemeen technisch manager een (online of fysiek in het clubhuis afhankelijk van de mogelijkheden op 22 maart) presentatie hierover gaan geven.    Wil je dus ook weten wat wordt bedoeld met het begrip "ramen breken” of de competenties die vallen onder DIRK, meld je aan en stuur een mailtje naar  [email protected]
Je krijgt vervolgens een uitnodiging voor een TEAMS meeting in je mailbox.   Hopelijk tot de 22e !

 
Nieuws afbeelding
10 maa 2021

9-13 aug Nat. Sportkampen op Naarden

In de zomer organiseren wij weer Hockey- en Tophockeykampen op HC Naarden.
Je gaat de tijd van je leven hebben en echt een betere hockeyer worden! Haal jouw gemiste hockeyuren dubbel en dwars in tijdens een van onze kampen. Met een Olympisch thema en een masterclass van een (Jong) Oranje speler ga je dit kamp nooit meer vergeten. Met het super uitdagende programma en enthousiaste trainers zal jij optimaal worden uitgedaagd. Ben jij erbij?

 
Nieuws afbeelding
8 maa 2021

Kom naar de Fast Forward keepersclinic van Keepersclub van HC Naarden!

Vind je keepen het einde? Is niets je te gek om die bal uit de goal te houden? Droom je ervan om een strafbal te stoppen? Kom dan naar de keepersclinic! Ron Bollen, namens onze keepersclub, nodigt je uit.


Op woensdag 10 maart geeft hij samen met de keeperstrainers een clinic van 15.30 uur tot 17.00 uur op veld 3. Speel je nu in de 8tallen of ben je eerstejaars D, meld je dan aan voor de keepersclinic en kom je keeperskunsten laten zien en natuurlijk verder verbeteren!
Tijdens de clinic zal er ook een demonstratie worden gehouden van onze topkeepers.


Waar kun je je aanmelden?
Meld je aan bij Gabriëlle Slieker via [email protected] en zorg dat je keepersspullen meeneemt. Worden de keepersspullen van je team al gebruikt tijdens de clinic? Meld dat dan svp bij je aanmelding.


 
Wij zien je graag op 10 maart om 15.30 uur op veld 3!

 
Nieuws afbeelding
8 maa 2021

Fysio Inloopspreekuur weer gestart

We starten weer met het fysio inloopspreekuur.
Wij zijn er op dinsdag en woensdag, op iets andere tijden dan voorheen:

* Dinsdag van 18.30 - 19.00 (Eline, 0657660575) 
* Woensdag van 17.15 - 17.45 (Geraldine, 0631246513) 
 
Je kunt ons vinden beneden in de fysio ruimte bij de kleedkamers. 
 
Normal 0 21 false false false NL X-NONE X-NONE /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:Standaardtabel; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-priority:99; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin:0cm; mso-pagination:widow-orphan; font-size:10.0pt; font-family:"Times New Roman",serif;} Met sportieve groet, 
Eline (0657660575) Geraldine (0631246513) 

 
Nieuws afbeelding
4 maa 2021

Leer de sponsors van HC Naarden kennen!

Heb je iets nodig in deze bijzondere tijden? Kijk ook eens of je het bij onze sponsoren kunt vinden! Zoals zij ons blijven ondersteunen, moeten wij hen ook blijven ondersteunen in deze Coronatijd! Lees meer op de sponsorpagina!
Boelens De Gruyter
Carecaverhuur
Cargowatch
DENC
Dentici
Dominos Pizza
Dore Sip
Doude van Troostwijk Notarissen
Drukkerij Imprimo
Dutch Garden
Escalier Executive Search
Exposar
FAAZ Advocaten
Florencius
Fysio Holland
Gooische Auto Mediair
Gooische Poort
R3FUND Asset Management B.V.


Haribo
Herfkens Fysiotherapie
Storage Unit
iClean
Indicia
Inhuis Plaza
Innopress
Jumbo Hockey
Kloosterman
Link Advocaten
M7 Real Estate Netherlands B.V.
McGregor
Meetatelier
Meijberg Makelaardij
MTH
Nice to Meat
Notariskantoor Goossens
OV Media
Phijn & Co B.V.
PIOS
Puur Makelaars


Rabobank
Rijks Bredius Notarissen
Robeco
Sartoria
Sectie 5
Sign to fit
Sonar Corporate Finance
Sportlounge
The Indian Marahadja
Van der Aart Schoonmaakbedrijf
Verschoof Projecten
Vestingfiets
Via Lies
Volvo Buitenweg
BeOne
https://www.hcnaarden.nl/site/default.asp?option=30

 
Nieuws afbeelding
3 maa 2021

Woord van de Voorzitter

Heerlijk zit ik buiten in de zon en schrijf ik dit voorwoord bij een wederom flink gevulde nieuwsbrief.  Wat een contrast met enkele weken geleden, toen er sneeuw en ijs lag. Alle hockeywedstrijden werden afgelast en iedereen kwam vooral schaatsend en sleeënd het weekend door. Zou de komst van het warmere weer ook langzaam meer versoepelingen met zich meebrengen? Hoe fijn zou dat zijn! Ik hoop het in ieder geval enorm. Een mooie eerste stap is al dat nu ook alle jong senioren tot 27 jaar weer mogen hockeyen. Nu de rest van de senioren en veteranen nog. En dan langzaam wat regionale onderlinge wedstrijden? We zijn het overleg hierover met de andere Gooische clubs en de KNHB gestart. Of er daarna dan ook nog competitie gespeeld kan gaan worden, blijft nog onzeker en kunnen we alleen maar hopen. Maar tot die tijd, maken we het beste van onze onderlinge wedstrijden en zijn we blij dat die in ieder geval mogen. Hebben jullie al gelezen over het Naarden Open? Dat wordt weer superleuk!
In deze nieuwsbrief besteden we ook speciaal aandacht aan een aantal van onze trouwe sponsoren. Want wat zijn we blij en trots dat zij ons blijven steunen in deze tijd. We hebben hen als club heel hard nodig. Maar, laten we deze steun – waar mogelijk – ook vooral teruggeven. Jij kunt hier ook bij helpen. Heb je iets nodig of wil je gebruik maken van een dienst, denk eens aan onze sponsoren. 
Verder lees je over de activiteiten die we voor onze de senioren en veteranen organiseren. Om toch een beetje fit te kunnen blijven, verzorgen Wendy Visser en Lyssa Akkerman leuke bootcamps. Ze doen dit op dinsdagen en donderdagen van 12.00 – 13.00. Dus een lekkere sportieve boost tijdens de lunch, die je goed kunt combineren met het thuiswerken. Natuurlijk worden hier alle 1,5m regels goed in acht genomen. Lees in het artikel hoe je je aan kunt melden. Afgelopen zondag organiseerde  onze Dames 1 en Heren 1 een sportieve clinic. Samen met circa 50 andere deelnemers deed ik daaraan mee. Op de spierpijn de volgende dag na, was het een enorm succes. Super georganiseerd!
Dan nog een mooie uitsmijter. Eerder noemde ik in mijn voorwoord al de spannende ontwikkelingen binnen de gemeente Gooise Meren op het gebied van de harmonisatie van de kosten van de buitensport. We trokken hierin samen op met Rugbyclub ’t Gooi en Voetbalclub NVC en hebben ons best gedaan ons stemgeluid te laten horen. Heel blij kan ik melden dat op 17 februari jongstleden de Gemeenteraad instemde met het harmonisatievoorstel van wethouder Alexander Luijten. Dit is voor onze club zeer goed nieuws en gaat vanaf het komende seizoen leiden tot een verlaging van onze accommodatie kosten. De precieze details worden de komende periode uitgewerkt, maar dit is een zeer welkome ontwikkeling die we als club in deze corona periode heel erg goed kunnen gebruiken.
Rest mij jullie heel veel leesplezier te wensen!
Hopelijk tot snel, Marc van Wijk 

 
Nieuws afbeelding
3 maa 2021

Volvo Buitenweg - In gesprek met Mark van der Meulen

Waarom hebben jullie ervoor gekozen om sponsor van de club te worden?              De sfeer bij HC Naarden is hartelijk en gemoedelijk. Daarnaast heeft de club een professionele organisatie, bestuur en commissies. Als sponsor voelen wij er ons thuis, tenslotte is Hugo van Volvo er kind aan huis.


Wat is jullie gemeenschappelijke deler met HC Naarden? De club sluit perfect aan op de doelgroep van Volvo Buitenweg. HC Naarden is een echte familieclub en een rijk gezinsleven past ook goed bij Volvo als merk. Veel mensen die de club een warm hart toedragen, zijn tegelijkertijd fan van Volvo.
Hockey je zelf ook bij de club, zo ja in welk team? Volvo Buitenweg hockeyt in zowel Dames 1 als Heren 1, met zes Volvo’s V40. Wij zorgen ervoor dat de teams op veilig en comfortabel naar wedstrijden en toernooien worden gereden, op weg naar een nieuwe topprestatie.
Kunnen we nu in deze tijd de rollen omdraaien en iets voor Volvo terugdoen? Wij beschouwen onze sponsorrelatie als een langdurige samenwerking en echt als een gezamenlijke teamprestatie. Met de aanschaf of lease van een nieuwe of gebruikte Volvo bij Buitenweg worden dankzij de Volvo Clubbonus beide partijen beter. De club kan zich blijven inzetten om de clubbonus onder de aandacht te brengen onder de leden.
Waar gaan jullie dit jaar je aandacht op richten? Volvo kent het grootste aanbod in duurzame aandrijflijnen. Elke nieuwe Volvo is leverbaar als plug-in hybride waarbij het meeste woon-werkverkeer – of de ritten naar de club – puur elektrisch kunnen worden afgelegd. Daarnaast is onlangs de eerste volledig elektrisch aangedreven Volvo geïntroduceerd. Duurzaamheid gaat bij Buitenweg verder. De Tinfabriek in Naarden geldt als een van de meest duurzame gebouwen in Nederland. Duurzame, veilige mobiliteit is daarmee ons speerpunt voor deze tijd.

 
 

HC Naarden - Sportpark 'Naarden'
Amersfoortsestraatweg 14
1411 HC Naarden
Tel: 035 - 695 1001
[email protected]