Nieuws

 
Nieuws afbeelding
9 dec 2019

Zondag zaalderby: Naarden H1-Gooische H1

A.s. zondag 15 december speelt Heren-1 de eerste zaalwedstrijd van het seizoen. Het is meteen De Klassieker in de Topklasse: de derby tegen Gooische H1. Kom dus kijken en aanmoedigen! 
Aanvang wedstrijd: 13.05u Locatie: Olympos Hal Uppsalalaan 3, 3584 CT Utrecht (20 min rijden vanaf Naarden)

 
Nieuws afbeelding
7 dec 2019

Nieuwjaarsclinic zaalhockey door Dames 1

Dames 1 verzorgt in de kerstvakantie (op 2 en 3 januari) weer een spetterende nieuwjaarszaalhockeyclinic voor de E, F en D jeugd. Dus .... wil je in de vakantie lekker zaalhockeyen, mooie trucjes leren en een dag vol plezier beleven? Meld je dan snel aan voor de zaalhockeyclinic van onze eigen Dames 1.  Op donderdag 2 januari van 13.00u - 15.00u voor E & F jeugd  Op vrijdag 3 januari van 9.30u - 12.30u voor voor E & F jeugd 
Op vrijdag 3 januari van 13.00u - 15.30u voor D jeugd  Kosten zijn €20. Meld je snel aan via dit mailadres .

 
Nieuws afbeelding
4 dec 2019

(Deels) fysio tijdens winterstop

De eerste helft van het veldseizoen zit er weer op en veel van jullie gaan de zaal in.  Wij kijken terug op een fijne eerste helft van het seizoen waarin jullie ons goed wisten te vinden! 
 
Tijdens de winterstop periode zal de inloop op woensdag en zaterdag komen te vervallen. Deze start weer eind feb/begin maart. 
De inloop op dinsdag en donderdag op NVC zal nog tot 19 december blijven. Daarna weer vanaf half januari. 
 
Mochten er blessures zijn of je hebt een vraag, kan je ons op dinsdag en donderdag nog vinden bij NVC of stuur ons een appje!  
 
Eline (0657660575) 
& Geraldine (0631246513) 
FysioHolland Bussum 
Normal 0 21 false false false NL X-NONE X-NONE /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:Standaardtabel; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-priority:99; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin:0cm; mso-para-margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:11.0pt; font-family:"Calibri","sans-serif"; mso-ascii-font-family:Calibri; mso-ascii-theme-font:minor-latin; mso-hansi-font-family:Calibri; mso-hansi-theme-font:minor-latin; mso-fareast-language:EN-US;}

 
Nieuws afbeelding
2 dec 2019

Naarden Hockey Academy Update

Naarden Hockey Academy Update

Op 9 november kondigden wij al met veel trots aan dat David ten Hove de Technische staf is komen versterken om op basis van de door Bas Bruin geïntroduceerde visie de Naarden Hockey Academy verder te gaan uitwerken en vooral om te gaan zetten in concrete begeleiding voor al onze trainers. En we maken goede stappen, er wordt veel gebrainstormd, gekeken op de velden en gesproken met trainers. Naast begeleiding op het veld zullen er ook avonden worden georganiseerd welke gaan starten in december. 

De Naarden Hockey Academie (NHA) bestaat uit 3 modules met daarbinnen verschillende workshops waarbij we de trainers helpen met bijvoorbeeld een training draaiende te krijgen, kijken, herkennen, houding en gedrag, mening vormen, feedback geven aan spelers, stijl van coachen, analyseren van wedstrijden etc. 

In december starten we de NHA met de E8 trainers en D trainers, module 1 met de 1e workshop waarbij deze wordt afgesloten met een praktijkexamen in april. Ook voor ouders die graag meer willen leren over hoe te coachen, waar op te letten zullen er vanaf januari 3 sessies gehouden gaan worden. Ondertussen gaat de NHA 2 module ook starten voor een groep lijnteamtrainers, welke ook wordt afgesloten met een praktijkexamen. Op een later moment volgen er nog workshops gaan starten voor de trainers binnen de F t/m B categorie. De opgeleide trainers zullen vervolgens ook op het veld begeleiding krijgen op basis van de cursusinhoud, waardoor de Naarden-opvatting meer en meer zichtbaar zal worden.

Kortom, alle aandacht voor opleiden nu en in de toekomst en gaan we ervan uit dat we aan het einde van het seizoen vele mooie diploma’s mogen gaan uitreiken! 

Met vriendelijke groet namens de Technische staf en het bestuur, 
Bas Bruin & Suzanne Stuurman

 
Nieuws afbeelding
2 dec 2019

In ZAALperiode clubhuis beperkt open

In de zaalperiode zijn de kleedkamers en de toiletten beneden bereikbaar tijdens trainingen en in het weekend tijdens de wedstrijden.
De openingstijden voor het clubhuis BOVEN zijn: - maandag vanaf 20.30 uur - dinsdag gesloten - woensdag van 9.30-16 uur en vanaf 20.30 uur
- donderdag gesloten - vrijdag gesloten
- zaterdag van 8.00-21.00 uur - zondag van 8.00-21.00 uur
Check bij Clementine voor eventuele mogelijkheden buiten deze tijden. ([email protected])

 
Nieuws afbeelding
2 dec 2019

Gaan we trainen op 5 december?

Mijn verjaardag is jaarlijks de vraag
Want alle kinderen spelen hockey graag
Vorig jaar werd iedereen nog verteld dat we geen Adidas met een wedstrijd meer wilden zien
in het bijzonder nog steeds van toepassing bij de jeugd t.m. zestien
Sint heeft wel een tip voor dit jaar
want in de zaal is er altijd sprake van extra gevaar
Zorg voor goede handschoenen in de zaal
want zonder dit worden blessures jou fataal
Voor de trainingen geldt even overleggen of je gaat komen
Of dat je cadeautjes zoekt in de bomen
Geef zsm door aan je trainer of je erbij bent
Of dat je Sinterklaas vieren had geplandAls er minder dan 5 spelers zijn
dan is de groep echt wel te klein
En zal de trainer de training mogen annuleren
Maar komen er gelukkig nog vele nieuwe keren

 
Nieuws afbeelding
30 nov 2019

Leon Arendsen kandidaat HC Naarden bestuurslid

Leon Arendsen zal na instemming van de ALV per 9 januari 2020 de opvolger zijn van Daan Goote, bestuurslid van HC Naarden.
De huidige rol van Daan, bestuurslid Lijn/D1-H1, zal worden opgesplitst. Dat betekent dat Leon zich alleen zal richten op de Junioren Lijnteams ofwel de 1e en 2e teams van HC Naarden binnen de A tot en met D-categorieën. Over de verdere invulling met betrekking tot D1 en H1 zal later meer informatie volgen.
Samen met Bas Bruin, Algemeen Technische Manager, en Suzanne Stuurman, bestuurslid TC Junioren/Jongste Jeugd, zal hij samen gaan werken aan de verdere ontwikkeling en begeleiding van al onze jeugdspelers, de Naarden Hockey Academy en de aansturing van al onze trainers.
Over Leon
Leon is 46 jaar en samen met Pauline (Dames D) heeft hij drie zonen; Olivier (D5), Julius is keeper in de D2 en Pepijn schiet nog vogels uit de lucht in de E6. "Hockey is mijn hele leven mijn grote passie geweest. Nadat ik op mijn 5 de  ben begonnen in Doetinchem heb ik mijn jeugd bij Bully (Oldenzaal) gehockeyd. Tijden mijn studie waren de velden en thee dansant van Rood Wit in de weekenden mijn domein. Afgelopen jaren heb ik met veel plezier gespeeld in VL1, maar door meerdere voetbreuken en blessures heb ik mijn hockeystick na 40 jaar aan de wilgen gehangen. We zijn altijd met veel plezier als gezin in de weekenden op de velden te vinden.
In het leven naast hockey ben ik in verschillende rollen commercieel verantwoordelijke geweest, maar nu ben ik Algemeen Directeur bij een onderneming die toeleverancier is voor de visuele communicatie branche.
De afgelopen 6 jaar heb ik verschillende rollen vervuld in de TC Jongste Jeugd en TC Junioren. Ik zie en beleef HC Naarden altijd als een echte familie club waar eenieder vooral met plezier naar toekomt om te hockeyen. Fun in het hockeyen heeft bij mijn huidige rol ook altijd centraal gestaan.
Op een maandagavond in oktober vroeg Suzanne mij out of-the-blue, namens het bestuur, of ik interesse had om de rol van Daan in het bestuur over te nemen. Ik heb ‘ja’ gezegd omdat ik zie dat mede door de visie die Bas de Bruin aan het ontwikkelen is, deze fantastische club weer in een nieuwe groeifase terechtgekomen is, waar ik graag mijn commitment aan wil afgeven en mijn steentje aan bij wil dragen.”
Nynke Quant zal de opvolger worden van Leon en zal zij samen met Theo Korver de voorzittersrol op zich nemen van de TC Junioren waarbij de verdeling blijft A tot en met C categorieën door Theo en de E8/D door Nynke.  Nynke is een zeer ervaren categorie manager binnen de TC Jongste Jeugd, moeder van Otto (JD1) & Eva (M6E3) en speelster van de Trim Ma groep.  Binnen de TC zullen meer rollen gaan schuiven. Hierover zal later meer bekend worden gemaakt.

 
Nieuws afbeelding
29 nov 2019

De zaalriempjes voor de keepers zijn binnen

Beste keepers en managers,
Vanaf vandaag zijn er weer nieuwe riempjes voor de klompen van zaalhockeykeepers binnen. Mocht je bij de start van het seizoen geen zaalhockeyriempjes voor je legguards hebben gekregen dan kun je ze op de volgende momenten ophalen: as zaterdag 30 november 12.00-15.30 uur in de zaalhockeytent bij Patrick Lemmens as zondag 1 december 12.00-15.00 uur achter de bar in onze mooie clubhuis op 11 december 20:00 - 22:00 uur tijdens de informatie avond managers (waar op te letten en hoe te coachen in de zaal) LET OP: E8-tallen hebben speciale klompen die geen riempjes nodig hebben.
En... mocht je nog hulp nodig hebben hoe de riempjes moeten worden bevestigd...
Mocht je HR / HR+ (HR = High Rebound) klompen hebben dan is er nog een andere handige manier:  Maak een gaatje in einde zaalbandje, steek/duw daar touwtje doorheen, zelfde touwtje door laatste gaatje veldriem steken/duwen, knoopje maken, veldriempje uit klomp trekken, touwtje trekt zaalriempje mee, eerst door klomp heen naar beneden en dan aan andere kant weer naar boven... touwtje losknippen, zaalriempje op goede maat zetten en voilá!
Extra tip, als je eerste zaalbandje door klomp heb getrokken, even klipje weer terug aan brengen op uiteinde zaalbandje, dan kan die niet zomaar losgaan bij aanbrengen 2e zaalbandje...
Tip 2: op zelfde manier kun je trouwens zaalbandje ook weer gebruiken om veldriempje weer terug in klomp te krijgen na afsluiting zaalseizoen!

Veel plezier in de zaal
zaalhockeycommissie en keeperscommissie  HC Naarden

 
Nieuws afbeelding
28 nov 2019

Fluiten in de zaal update nieuwe regels

Scheidsrechters Update voor de zaal gemist?
Op dinsdagavond 19 november hebben we een update gegeven voor alle clubscheidsrechters over de (nieuwe) zaalregels. Voor die scheidsrechters die dat gemist hebben zetten we hier nog even op een rijtje hoe je je het beste kunt voorbereiden op het zaalseizoen. Alle informatie die je nodig hebt wordt door de KNHB gepubliceerd. Vanaf de pagina "Alles over spelregels" kan je al die informatie bereiken.
Hier vind je: Het zaalhockey reglement De verschillen tussen veld- en zaalhockey (een mooi startpunt als je al vaker op het veld hebt gefloten).  De zaalbriefing voor clubscheidsrechters waarin de belangrijkste regels iets verder worden uitgediept. Video’s over spelregels en spelsituaties in het zaalhockey Heb je na het lezen van deze informatie nog regeltechnische of andere arbitragevragen, stuur dan een mailtje naar Masterclass .

Veel succes en plezier met fluiten!!

 
Nieuws afbeelding
26 nov 2019

Verkeerde zaalstick meegenomen na clinic

Wie o wie heeft per ongeluk een verkeerde sttick meegenomen na de stakingsclinic van 6 november. 
Een van de deelnemers aan de clinic heeft een Grays GX 2000 Ultrabow (zwart/oranje/roze) mee naar huis genomen maar een maatje te groot. Mocht je nu de verkeerde stick hebben stuur even een mailtje naar [email protected] en dan zorgen we ervoor dat de sticks geruild worden.

 
Nieuws afbeelding
26 nov 2019

Hans Otten benoemd tot Erelid van HC Naarden

Tijdens het Vrienden van Naarden Live feest is Hans Otten verrast met de benoeming tot erelid van HC Naarden. De voorzitter opende hiervoor een korte buitengewone ledenvergadering en de benoeming van Hans werd met luid applaus van alle 450 aanwezigen goedgekeurd. Graag lichten we hier puntsgewijs nog een keer kort toe waarom Hans Otten deze eervolle benoeming meer dan verdiend heeft.
 
Hans is als voetballer met hockeyende dochters en een hockeyende vrouw begonnen als wedstrijdsecretaris en bestuurslid van Keramikos (de aparte hockeyclub die later in HC Naarden is opgegaan).
Vanuit Keramikos is hij de drijvende kracht geweest achter het opzetten van de ZOJECO (de zondag jeugdhockey competitie). Iets waar de KNHB in eerste instantie niet zo heel blij mee was, maar wat niet meer tegen te houden was toen de ene na de andere club aanhaakte. Op het hoogtepunt bestond deze competitie uit acht categorieën van F tot en met C en deden er in midden Nederland (+IJburg) circa 13 clubs mee. Vervolgens ontstond een vergelijkbare competitie in de regio Den Haag, waar zes verenigingen meededen. Vanuit het credo:” kan niet, bestaat niet” heeft Hans ervoor gezorgd dat vele duizenden kinderen in Nederland toch konden hockeyen, terwijl er eigenlijk geen plaats was. Uiteindelijk heeft de KNHB ook ingezien hoe bijzonder dit was. Hans is door de KNHB uitgeroepen tot vrijwilliger van het jaar 2016. Iets waar wij natuurlijk allemaal erg trots op waren. Keramikos is opgegaan in HC Naarden en Hans is in het bestuur van HC Naarden gekomen. Daar heeft Hans zich altijd heel hard ingezet voor de flexibele wedstrijdplanning en was hij een belangrijke aanjager van aangepaste start- en eindtijden. Hij was verantwoordelijk voor breedte jeugdhockey en zag hoe moeilijk het was om een zaterdag- en een zondag jeugdafdeling gelijkwaardig te maken. Op een gegeven moment heeft Hans vanuit HC Naarden de lobby in gang gezet om te kijken naar de mogelijkheid om vanuit de zaterdagcompetitie af en toe op zondag te kunnen spelen. Dat sneed hout en na verloop van tijd lukte het om dit voor elkaar te krijgen. Voor veel clubs die meededen aan de ZOJECO competitie was dit een mooie oplossing. Hun probleem werd opgelost en de noodzaak om mee te doen met de ZOJECO verdween. Dus in zekere zin was dit nieuwe idee de doodsteek voor de ZOJECO. Maar uiteindelijk was deze oplossing ook beter! Bij HC Naarden was de krapte echter zo groot (met vier velden) dat we niet ons gehele probleem konden oplossen. Hiervoor was echt een vijfde veld noodzakelijk !
Toen Hans in 2018 uit het bestuur van HC Naarden ging was de cirkel nog niet helemaal rond. Nu echter wij sinds dit jaar een fantastisch 5e veld hebben en wij alle kinderen die deelnamen aan de ZOJECO hebben kunnen integreren in de club is dit wel het geval. De cirkel is rond.
 
Een mooi en passend moment dus om alle inspanningen van Hans Otten te waarderen en hem te eren met het mooie erelidmaatschap van HC Naarden. Van harte gefeliciteerd Hans! Je hebt het verdiend!
 

 
Nieuws afbeelding
25 nov 2019

KNHB heeft video's met uitleg spelregels online gezet

Video's KNHB met uitleg spelregels zaalhockey zijn gepubliceerd: Een opfriscursus zaalhockey voor spelers, coaches en natuurlijk scheidsrechters
https://www.youtube.com/playlist?list=PLF9C3Z36XP1svOMesEpGHJvfYc5K19J0B

 
Nieuws afbeelding
20 nov 2019

Nog even nagenieten vrienden

Wat was het een fantastisch feest! Niet te geloven dat de feesttent nu al weer is omgetoverd tot een zaalhockeytent.
Het jaarlijkse Vrienden van Naarden live feest was g e w e l d i g.  Met natuurlijk dank aan onze DJ Brambo, de spetterende live band the Sensations en iedereen die heeft meeholpen om dit mogelijk te maken. 


 
Nieuws afbeelding
20 nov 2019

wedstrijdschema voor de zaal is gepubliceerd door de KNHB

Inmiddels heeft de KNHB het wedstrijdprogramma gepubliceerd, en dat betekent dat het wedstrijdprogramma ook snel zichtbaar wordt in de HC Naardenapp.
Let op, we verwachten dat het wedstrijdschema nog wel wat kan wijzigen, zeker de eerste periode. Check daarom altijd, liefst op vrijdag van te voren, de standenmotor van de KNHB via knhb.nl/kenniscentrum/standenmotor/clubs-teams . (Let op dat aan de rechterkant je programma en niet uitslagen selecteert) De standenmotor is leidend en geeft de allerlaatste stand weer bij eventuele wijzigingen.
De HCNaarden app (en waarschijnlijk ook de hockey.nl app van de KNHB) wordt nl. 1x per 24 uur gesynchroniseerd met de standenmotor.
We hebben meer informatie tijdens de informatieavond as dinsdag 26 november om 20 uur
Succes met de voorbereiding van de zaalwedstrijden,
 
Met sportieve groeten,
Zaalhockeycommissie HC Naarden

 
Nieuws afbeelding
18 nov 2019

zaalhockey

Nog 2 weken en dan start het zaalhockeyseizoen op zondag 1 december. 
En de KNHB houdt het spannend; er is nog geen concept wedstrijdschema bekend gemaakt. Dus ook wij als zaalhockeycommissie hebben nog geen informatie voor jullie. 
Maar er is gelukkig veel wat we wél weten. Zo staat onze tent en wordt die de komende dagen geschikt gemaakt zodat we kunnen starten met de zaalhockeytrainingen. 
We weten de definitieve wedstrijdpoule's en sinds vorige week zijn ook de spelregelwijzigingen bekend. Zie  link KNHB spelreglement zaalhockey
En net als bij het veld is ook nu weer een kort filmpje gemaakt waarin de belangrijkste wijzigingen worden uitgelegd;  youtubelink nieuwe spelregels in de zaal
Mochten jullie meer willen weten, kom dan allemaal morgen vanaf 20.00 naar de informatieavond scheidsrechters Zaalhockey om jullie te informeren over de gewijzigde spelregels. Hopelijk tot morgen
Met sportieve groeten, De zaalhockeycommissie

 
Nieuws afbeelding
16 nov 2019

JC1 haalt Super C!

Met nog een wedstrijd te gaan is JC1 al zeker van een plaats in de landelijke Super C competitie na de winterstop! In een spannende wedstrijd op en tegen directe concurrent Houten werd met 0-2 gewonnen en daardoor is plaatsing niet meer mis te lopen. Super C is het hoogste niveau in deze leeftijdscategorie. Na de winterstop gaat JC1 mee strijden om een finale plek bij de NK voor de C-jeugd. HC Naarden is natuurlijk super trots op deze prestatie. Boudewijn, staf en spelers: van harte gefeliciteerd. En heel veel succes in de Super C!

 
Nieuws afbeelding
15 nov 2019

Zaterdag inloop fysio

Het inloopspreekuur op zaterdag verandert van tijd: van 11.45 - 13.00 uur!

We zijn te vinden in de fysio / scheidsrechtersruimte beneden, bij de kleedkamers!
Op woensdag zijn we nog steeds aanwezig van 16.30 - 18.00 uur.
Houd de website in de gaten voor fysio tijdens de winterstop.
 

 
Nieuws afbeelding
14 nov 2019

Laatste kaarten voor het Hartsticke Naarden feest

Nog een nachtje slapen en dan is het zover! In onze fantastische zaalhockeytent barst dan het jaarlijkse Vrienden van Naarden live feest los. Met natuurlijk onze DJ Brambo en live band the Sensations.
De laatste kaarten nu te koop via de HCN site onder kopje evenementen! Tot morgen!

 
Nieuws afbeelding
13 nov 2019

Zondag 17 november: D1-Qui Vive en H1-Reigers

A.s. zondag is het weer Super Sunday en spelen Heren-1 en Dames-1 allebei belangrijke competitiewedstrijden thuis op Naarden. Kom ze aanmoedigen!
12:45u D1-Qui Vive D1 14:45u H1-Reigers H1
De ballenkids bij Heren-1 worden vandaag verzorgd door JC1. Bedankt jongens!
Tot zondag!

 
Nieuws afbeelding
12 nov 2019

24 nov ONFIRE zaalclinic

Net als vorig jaar wordt er op zondag 24 november weer een zaalclinic georganiseerd op HC Naarden in samenwerking met ONFIRE Hockey Support. ONFIRE Hockey Support is het bedrijf van Raoul Ehren (al 10 jaar coach Den Bosch dames 1) en Sjoerd Marijne (oud-bondscoach Nederland, huidige bondscoach India dames). Tijdens deze 1,5 uur durende clinic bieden we zeer gevarieerde oefenstof, waarbij de nadruk ligt op het verbeteren van de zaaltechniek. Een absolute aanrader voor het opfrissen van je zaaltechniek onder begeleiding van onze ONFIRE top trainers. Inschrijven kan via www.hockeysupport.nl


Inmiddels is de clinic van 11 uur helemaal vol en die van 13.30 uur bijna.
Voor de clinic van 9 en 15.15 uur zijn nog wel plekken beschikbaar.Mocht je ook nog drie volle dagen lekker de zaal in willen dan kan dat ook! Van 27-29 december wordt er een zaalkamp georganiseerd op HC Naarden, ook weer in samenwerking met ONFIRE Hockey Support. Ook hier is de inschrijving voor geopend op www.hockeysupport.nl
 
Zin om weer lekker de zaal in te gaan? Schrijf je dan nu in!

 
Nieuws afbeelding
12 nov 2019

ALV en Nieuwjaarsborrel op 9 januari

Op donderdag 9 januari houdt HC Naarden haar Algemene Ledenvergadering (ALV). Inloop vanaf 20.00 uur. Aansluitend aan de ALV heffen we het glas op het nieuwe sportieve jaar! De reden voor deze verlate ALV is agendatechnisch van aard.

Wil jij ook weten wat er allemaal in jouw club speelt? Kom dan naar de ALV. Je krijgt een update over de financiën, de laatste stand van zaken over lijn- en breedtehockey, de plannen voor de dubbele blaashal en er is een wisseling van de wacht in het bestuur.

De volledige agenda kun je binnenkort vinden op de website, achter de inlog in 'Mijn HC Naarden' (club > documenten > ALV). Hier kun je tevens de notulen van de vorige vergadering bekijken
We kijken ernaar uit je donderdag 9 januari te verwelkomen.

 
Nieuws afbeelding
9 nov 2019

David ten Hove & Hockey Academie

Met veel plezier en trots kondigen wij aan dat dat met ingang vanaf heden David ten Hove de Technische staf van HC Naarden zal komen versterken.  David is al een goede bekende van de club gezien hij sinds de start van dit seizoen de hoofdcoach is van Dames 1. Daarnaast heeft David al veel ervaring met het opzetten van verschillende programma’s binnen de hockeywereld. 
David zal de HC Naarden Academie verder gaan ontwikkelen onder leiding van Bas en de vernieuwde visie op jeugdhockey die door Bas is uitgewerkt gaan integreren. Dit betekent dat de Naarden Hockey Academie (het opleidingstraject binnen onze club) verder zal worden doorontwikkeld c.q. herschreven wordt t.b.v. alle (jeugd)trainers inclusief Jongste Jeugd en zullen er ook nieuwe workshops gaan volgen voor de verschillende doelgroepen. 
We zijn ervan overtuigd dat we samen met de Technische Staf de Naarden Hockey Academie tot een hoger niveau zullen gaan brengen en zal gaan bijdragen aan de ontwikkeling van al onze trainers en spelers. 
Met sportieve groeten namens de Technische Staf en het bestuur van HC Naarden,  Bas Bruin & Suzanne Stuurman

 
Nieuws afbeelding
7 nov 2019

NK-schaal JH1 krijgt waardige plek in clubhuis

Afgelopen zomer was het raak: JH1 werd zeer overtuigend Nederlands kampioen. Nog nooit in de geschiedenis van HC Naarden lukte het een team om op deze wijze de schaal binnen te halen. 
Deze fantastische prijs en prestatie verdienen dan ook een bijzondere plek in ons clubhuis. Afgelopen zomer speelde JH1 de finale om het Nederlands Kampioenschap en won drie keer op rij na ook al in de competitie ongeslagen te zijn geweest. "Dit team heeft in twee seizoenen pas een keer verloren. Het winnen van het NK is een mooi laatste moment voor echte HC Naarden jongens, die nu afscheid nemen. Ik ben zo blij met deze titel!", aldus een trotse trainer-coach Mark Klijnsma destijds.
Vanaf nu, te bewonderen en ter inspiratie voor de jeugd (en senioren) hangt deze schaal achter glas boven de bar. Als eerste mocht Daniël Mackay, sleepcornerspecialist en tegenwoordig uitkomend in Heren-2, de ingelijste prijs in ontvangst nemen.

 
Nieuws afbeelding
6 nov 2019

Fraai bericht over ons Gezonder Clubhuis

Fraai bericht van de gezonde bar commissie: Dat we met z’n allen ook tijdens het weekend gezond willen snacken blijkt; De eierkoeken vinden gretig aftrek en ook de yoghurtjes met vers fruit in de ochtend worden goed verkocht.  Wist je dat er nog meer lekkere gezonde producten te koop zijn? Naast de yoghurt en eierkoeken kun je heerlijke wraps met gerookte kip bestellen, of wat dacht je van een heerlijke notenreep, een pakje Optimel drinkyoghurt en kannen 0% suiker limonade? Allemaal verantwoorde producten, waarmee je vol energie aan je wedstrijd kunt beginnen of juist na de wedstrijd van kunt genieten. Bijna alle genoemde producten bevatten veel eiwitten en die zijn uitstekend voor het herstel van je spieren.  We blijven nieuwe producten introduceren, dus check af en toe het nieuwe krijtbord boven de bar welke producten er nieuw zijn!

 
Nieuws afbeelding
6 nov 2019

Woord van de Voorzitter

Beste leden, Welkom bij een nieuwe goedgevulde nieuwsbrief. Het seizoen is in volle gang en het gaat hartsticke goed met de club. Op het veld halen we mooie resultaten, leren we veel en hebben we plezier. Buiten het veld doen we diverse mooie nieuwe dingen. Ik pik er graag een paar zaken uit.  
Onze JB1 heeft afgelopen week het landelijke niveau gehaald! Onze MA1 en JA1 hebben de super A gehaald en we hopen ook dat de MB1 de super B haalt. Geweldige prestaties! Maar, ook bij de andere teams zijn veel successen gehaald. We hadden maar liefst 12 herfstkampioenen!
Trots zijn we op onze Heren 1 die op 31 oktober voor de Goldcup (de bekercompetitie) mochten aantreden tegen het hoofdklasseteam van Almere. Na een spannende wedstrijd, waarbij de beste kansen op een overwinning uiteindelijk bij HC Naarden lagen, eindigde dit duel in een gelijkspel (2-2). Helaas werden de shoot-outs  in het voordeel van Almere beslecht en gaan zijn door. Maar wat een mooie en spannende wedstrijd was het. Echt geweldig om te zien dat onze heren prima een nog hoger tempo aankunnen! Complimenten mannen!
Bas Bruin is samen met het bestuur, de technische staf, de technische commissie en diverse betrokkenen vanuit de club bezig om onze visie op jeugdhockey aan te scherpen. We hebben besloten dat we de lat nog hoger willen leggen en hebben als gezamenlijke ambitie uitgesproken dat we via het hockeyspel willen bijdragen aan de ontwikkeling van bredere competenties van onze jeugdleden. Binnenkort meer hierover.
Is het jullie opgevallen dat we allemaal mooi nieuw meubilair hebben staan op het terras en langs veld 5 (het Dutch Garden veld)? Fantastisch toch? We hebben een mooie sponsordeal gemaakt met het bedrijf Dutch Garden.

Afgelopen weekend heb ik de eerste nieuwe ledenwijzer in ontvangst mogen nemen. Wat is dat weer een mooi boek geworden vol met prachtige foto’s en achtergrond verhalen over de mensen van onze club! Als je hem nog niet gehaald hebt, zorg dat je dat snel doet! 
Hard gewerkt is ook door de organisatie van het Vrienden van Naarden LIVE feest van vrijdag 15 november. Dit is hét feest van het jaar en dat mag je echt niet missen! We hebben weer een geweldige liveband (The Sensations, met leden van de oude Hermes House Band) en natuurlijk is onze DJ Brambo ook weer van de partij. Er zijn nog enkele kaarten beschikbaar, dus wees er snel bij!
Veel plezier met deze nieuwsbrief en graag tot op het feest of langs de lijn.
Marc van Wijk Voorzitter HC Naarden

 
Nieuws afbeelding
6 nov 2019

Super Sunday needs YOU!

SUPER SUNDAY NEEDS YOU 
Als Heren en Dames 1 thuis spelen (en dat is meestal om de week) is er altijd veel publiek en gezelligheid op de club.  Vroeger was er op onze club minstens 1x per maand de zogeheten thee dansant. Die traditie willen we weer terug op de club, maar dan onder de hippe noemer SUPER SUNDAY.  Frequenter meer familie gezelligheid met muziek, lekkere happen en drankjes, vertier voor de kinderen en meer van dit soort gezelligheden die het voor iedereen aantrekkelijk maken deze zondagen op de club te vertoeven. We zijn tenslotte een familieclub.  
We weten dat er genoeg seniorenleden zijn die dit ook graag zouden willen, daarom het verzoek aan degene die deze traditie weer nieuw leven in willen blazen door de Super Sunday commissie op te richten. Mail je reactie ajb even naar Carolien: [email protected] . Dan kunnen we met elkaar die zondagen nog leuker maken!

 
 

HC Naarden - Sportpark 'Naarden'
Amersfoortsestraatweg 14
1411 HC Naarden
Tel: 035 - 695 1001
[email protected]