SPONSORMOGELIJKHEDEN

HC Naarden is één van de populairste verenigingen in 't Gooi met in 2020 zo'n kleine 2000  actief spelende leden. De club heeft sinds haar oprichting in 1987 een continue groei doorgemaakt en is nu de trotse bespeler van een complex met 5 kunstgrasvelden alsmede een mini Arena (het Faaz Field).

Om een club te kunnen onderhouden en verder te ontwikkelen vragen we aan onze leden contributie. Echter is dat niet voldoende om leden goed te kunnen trainen, begeleiden en dit alles te kunnen faciliteren.

Veel landelijke en regionale bedrijven beseffen dat gelukkig maar al te goed. Zij realiseren zich dat een club niet alleen op haar leden kan steunen maar voor een groot deel afhankelijk is van sponsoren. Mede dankzij hun bijdrage hebben we afgelopen jaren een aantal mooie projecten en evenementen kunnen realiseren. Denk hierbij aan het mede realiseren van het vijfde kunstgrasveld, aankleding van het terras maar ook een inhoudelijke avond over studiebegeleiding op de middelbare school door Pios en de kledingsponsoring van de teams.

Naast een stukje goodwill, kan sponsoring ook erg interessant zijn voor uw bedrijf. Wist u dat het steunen van een sportclub door middel van sponsoring leidt tot een stijging van naamsbekendheid, meer enthousiaste klanten, een beter imago en een toename van de aankoopintentie.

Zo heeft HC Naarden partnerships met onder meer Rabobank (hoofdsponsor), MTH (Dames 1 en Heren 1), Volvo Buitenweg, Dutch Garden en Jumbo Hockey (wedstrijdshirts en hockeymateriaal). 

Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe partners en geloven in win-win situaties. Op basis van uw behoefte bieden we diverse mogelijkheden om de sponsoring te laden.

Zo kunt u de naamsbekendheid van uw bedrijf vergroten door bordsponsoring of teamsponsoring. U kunt uw netwerk uitbreiden door lid te worden van de groeiende Business Club waar vele interessante activiteiten worden georganiseerd. Mocht u de leden HCN kennis willen laten maken met uw product of dienst, dan kunt u bijvoorbeeld een advertentie laten plaatsen in de ledenwijzer.

Wilt u een van deze of een andere doelstelling bereiken, dan bedenken we graag een activatie met u op maat.

Laura Beumer van Dutch Garden over het nieuwe sponsorcontract:

"Wij wilden graag een lokale club sponsoren, en het voelt heel goed dat wij de club kunnen voorzien van prachtige WolfWood tuinmeubelen. Wij zijn trots dat veld 5 Dutch Garden veld is geworden en hopen dat iedereen hier veel plezier aan beleeft.”

 
Download hier onze sponsorpropositie voor alle mogelijkheden!

Voor meer informatie: mail naar [email protected] of bel Marjolein Risseeuw: 06-51427989.

Of één van de andere leden van de commissie sponsoring.

 
 
 

HC Naarden - Sportpark 'Naarden'
Amersfoortsestraatweg 14
1411 HC Naarden
Tel: 035 - 695 1001
[email protected]